Gerilmemiştir de azıcık elektriklenmiştir :))) şalter indirmeden elektrik akımını azaltayım dedimHaklısın munecim, Hızır gibi yetiştin yine.
Amaç asla küçümsemek değil tabi, kibar kibar fikir alış verişi yapmaktaydik..Ortam gerildiyse kusura bakmasın kimse.ben de seni öperim kocamannn
Hahahaaaa:)Gerilmemiştir de azıcık elektriklenmiştir :))) şalter indirmeden elektrik akımını azaltayım dedim
Hadi kaçtım, voltaj yükselirse mune diye seslenin şarkı söylemeye gelirim
:))))))Hahahaaaa:)
Çok sağol, şalter inmesi iyi olmuyor tabi :)))))
Benim eşimde askerdiSistem zaten bitik.
Ben de pırıl pırıl gençlerin işsız olmasını, atama beklemesini, ya da geçim sıkıntısı çekmesini istemiyorum.ama bunu istemezken diğer taraftan atanmış olanların rahat olduğunu da düşünmüyorum..
Bir diğer yandan eşi asker ya da polis olan arkadaşlarımın eşlerini endişe ve korku ile beklemelerine de şahit olurken ohh hayat memura güzel diyemiyorum.bu ülkede hayat hepimiz için zor.
Pardon da neyim sinir bozucu??karakterim böyle diyerek istediğinizi soyleyemezsiniz..Benim eşimde askerdi
Yorumum siyasi değil çok rahatsınız buda sinir bozucu...
Amacım kimseyi küçümsemek değil
Sevgili mine uzun zamandır ban yemedim
Halbuki haftada bir olurdu
Yapı olarak karakter olarak ne hissedersem söylerim herkese herşeye böyleyim kötü niyetli değilim karakterim bu herkese iyigeceler
Siz değil memurların rahatlığıPardon da neyim sinir bozucu??karakterim böyle diyerek istediğinizi soyleyemezsiniz..
Mune ye soz verdim, mevzuyu uzatmayacagim.
nereden gelir elde etsem diye malımıza göz diken bir devlet teşkilatı var arkadaşım bu iktisatta böyle açıklanıyor ben de başka bir açıklama bilmiyorum açıkçası.Malın mı var derdin var işte
Ben anlamıyorum araba aldık diye neden her yıl 2 defa mtv ödüyoruz? Ya da ev için neden sürekli vergi ödeniyor?
Zaten satın alırken bi sürü vergiydi bilmemneydi alınmıyor mu bizden?
Ağzına sağlık canım ben de biliyorsunuz hala bir sınavım var önümde ona çalışıyorum zeynep de memur olmasına rağmen sınav çalışıyor asker ve polis eşlerimizi söylemiyorum bile zaten. İnsan başkasını eleştirmeden önce bir kendine baksın gerçekten kayda değer görmüyorum başta da dediğim gibi çok yersiz bir tartışma ortamı yaratma çabasından başka birşey değil. Kimse için hiç birşey kolay değil bu dünya düzenindekendi kadrosunu (evet evet aynı kadroyu) 2 defa kazanmak durumunda bırakılmış biri olarak kendini yenilememe, geliştirmeme vs. kabul etmiyorum şahsım adına.
2010 yılında ankarada bir dersanede çalışıyordum. haftada 25 saat dersim vardı.
aldığım ücret 300 tl idi ve tabiki sigorta yol yemek yoktu.
yani nasıl sömüren bir sistem içinde yaşadığımızın farkındayım. hayata çok da pembe gözlüklerle bakmıyorum.
eşim de 2015 yılına kadar asgari ücretle çalışan bir inşaat işçisiydi.
çok alt basamakları da gördük, şimdi bi tık daha üstteyiz. ama hala büyük çarkın dişlilerinden biriyiz.
küreselleşme ve teknolojinin bu denli hızlı olması yüzünden dünya da eski dünya değil.
en iyi okullardan mezun olanlar bile işsizlik ile sınanabilir.
çünkü artık devir bilgi devri değil.
herkes biliyor.
bilmek zor değil Google dan her şeyi öğrenebilirsin bilgi önünde serili
devir artık bilgiyi işlevsel hale getirerek kullanabilmeyi gerektiriyor.
büyük çapta bakınca hepimiz bir "fare yarışı"nın içindeyiz. geçenlerde okuduğum "zengin baba yoksul baba" isimli kitapta şöyle bir şey geçiyordu.
iş bulmak, uzun vadeli bir soruna kısa vadeli bir çözümdür.
Pek çoklarının kafasında tek bir sorun vardır, kısa vadeli çözüm.
Yani; yataktan kalk, işe git, faturaları öde, kalk, işe git, faturaları öde...
Ben buna "fare yarışı" diyorum...
-Robert Kiyosaki
sanırım bunun üzerine biraz daha düşünmeliyiz. neye hizmet ediyoruz, kime hizmet ediyoruz. bu döngüyü nasıl kırarız?
Evet canım. Bende S Spizella gibi eşimden ayrı kaldım. Aile düzenim olmadı. Birçoğumuz gibi bende sorun yaşadım. Polis asker memur değil zaten onlara farklı bakıyorum ben yazık.Ağzına sağlık canım ben de biliyorsunuz hala bir sınavım var önümde ona çalışıyorum zeynep de memur olmasına rağmen sınav çalışıyor asker ve polis eşlerimizi söylemiyorum bile zaten. İnsan başkasını eleştirmeden önce bir kendine baksın gerçekten kayda değer görmüyorum başta da dediğim gibi çok yersiz bir tartışma ortamı yaratma çabasından başka birşey değil. Kimse için hiç birşey kolay değil bu dünya düzeninde
İşlerin yolunda gitsin, şansın açık olsun ve düzenini hemen kur diliyorumHerkese iyi geceler
Bugün hiçbir şey almadım
Yarın bir sürü para harcamam gerekebilir
Yol parası, yemek ve kalacak yer ücreti gibi
Bakalım yeni günü yeni bir şehirde karşılayacağım
geçmiş olsun canım inşallah düzelme olur durumunda. zaten normalde de pek faydası olmayan şeyler azaltman gerekenler umarım başarılı olursun.herkese günaydın. ben girmeyeli konular akmış gitmiş yer yer alev almış gibi. herkesin kendi geliri kendi birikimi. biz burada sadece nelerden tasarruf ediyoruz nerede ne indirimi var gbi fikir alışverişindeyiz. kimse kimsenin maaşı ile ilgilenmedi ve ilgilenmiyor da. herkesin birkimi bereketli olsun
dün doktora gittim. ilaç kullandığım halde hipotiroidimde ciddi ilerleme olmuş. son günlerdeki aşırı yorgun ve sinirli halim bu yüzdenmiş. ilaçlarımın dozajını arttırdı doktor. 2 ay sonra kontrole gel dedi. internetten araştırdım. çay kahve çikolatayı azaltmam gerekiyor. sanırım bu tür gıdalar için bir süre perhiz yapacağım.
S Spizella yolun açık olsun canım. yeni yerin hayırlı olsun inşallah
herkese günaydın. ben girmeyeli konular akmış gitmiş yer yer alev almış gibi. herkesin kendi geliri kendi birikimi. biz burada sadece nelerden tasarruf ediyoruz nerede ne indirimi var gbi fikir alışverişindeyiz. kimse kimsenin maaşı ile ilgilenmedi ve ilgilenmiyor da. herkesin birkimi bereketli olsun
dün doktora gittim. ilaç kullandığım halde hipotiroidimde ciddi ilerleme olmuş. son günlerdeki aşırı yorgun ve sinirli halim bu yüzdenmiş. ilaçlarımın dozajını arttırdı doktor. 2 ay sonra kontrole gel dedi. internetten araştırdım. çay kahve çikolatayı azaltmam gerekiyor. sanırım bu tür gıdalar için bir süre perhiz yapacağım.
S Spizella yolun açık olsun canım. yeni yerin hayırlı olsun inşallah
Allah hayirli kisilerle karsilastirsin yolun acik olsun arkadasimHerkese iyi geceler
Bugün hiçbir şey almadım
Yarın bir sürü para harcamam gerekebilir
Yol parası, yemek ve kalacak yer ücreti gibi
Bakalım yeni günü yeni bir şehirde karşılayacağım
geçmiş olsun canım inşallah düzelme olur durumunda. zaten normalde de pek faydası olmayan şeyler azaltman gerekenler umarım başarılı olursun.
herkesin birikimi bereketli olsun gönlümüzden geçen nasip olsun da mutlu mesut yaşayabilelim eskiler gibi..
Çok çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?