- 1 Ekim 2013
- 8.463
- 20.515
- 548
dogalgaz da etkılıyo elekrık faturasını canımelektrik faturam 70,1 TL gelmiş. ocağım elektrikli ve duş için termosifon kullanıyorum
annem gelince mis gibi yemekler yapınca buay fatura yükselmiş. normalde 50 gelirdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dogalgaz da etkılıyo elekrık faturasını canımelektrik faturam 70,1 TL gelmiş. ocağım elektrikli ve duş için termosifon kullanıyorum
annem gelince mis gibi yemekler yapınca buay fatura yükselmiş. normalde 50 gelirdi.
dogalgaz da etkılıyo elekrık faturasını canım
Günaydıngünaydın herkese,
bugün su ekmek almam gerekiyor bir de manava gidip biraz mandalina alacağım.
et yiyesim geldi nedense sabha sabah . normalde olursa yerim olmazsa aramam. buzlukta kuşbaşı vardı onu sotelerim. yanına pilav salata.
yarın evden çıkmayı düşünmüyorum. hem soğuk hem de siparişlerimi yetiştirmem lazım.
Günaydın
Kolay gelsin
Güzelgünaydın canım teşekkürler
dün bir siparişimi teslim ettim 600tl
ve sipariş verilip alınmayan 2 ürünüm vardı. dün başka biri sordu. kısmet onaymış 140tl de ondan aldım.
yılbaşından beri örüp teslim ettiğim siparişlerden 1380 tl gelmiş. ek hesaba aktardım. 2018 yılında siparişlerden elde ettiğim kazancı ek hesapta tl olarak tutmaya karar verdim. bakalım yıl sonunda ne kadar birikecek.
Allah bereket versin
Güzel
İyi yapmışsınız
Allah bereket versin
eline saglik arkadasim elemegi goz nuru.ne oruyorsun yelek hirka gibimjgünaydın canım teşekkürler
dün bir siparişimi teslim ettim 600tl
ve sipariş verilip alınmayan 2 ürünüm vardı. dün başka biri sordu. kısmet onaymış 140tl de ondan aldım.
yılbaşından beri örüp teslim ettiğim siparişlerden 1380 tl gelmiş. ek hesaba aktardım. 2018 yılında siparişlerden elde ettiğim kazancı ek hesapta tl olarak tutmaya karar verdim. bakalım yıl sonunda ne kadar birikecek.
Allah bereket versin
eline saglik arkadasim elemegi goz nuru.ne oruyorsun yelek hirka gibimj
selamlar arkadaşlar
moralim çok bozuktu buraya bakmadım ve yazamadım bi kaç gündür
bir derdim var daki konuları okuyup daha büyük dertleri gördüm kendimi rahatlattım.
geçtiğimiz haftadan beri çekmediğim dert çile kalmadı :)
misafirhanelere verdiğim paranın, yollara giden liralarımın hesabını tutamıyorum.
bana şu teklif edildi iş yerimden.
ankaradaki okuluna devam et ama haftada 2 kere (2 geliş 2 geliş olarak 4 kere) yolculuk yaparak haftanın 2 gününü ankarada 3 gününü burada geçir.
(yol 8 saat, daha bunun otogara geliş gidişiyle minimum 10 saat)
canım o kadar sıkıldı ki.
evi taşıyamıyorum, yeni ev tutsam 5 ay sonra zaten taşınacağım 5 ay için değer mi...
çok üzülüyordum ve haftasonu da resmen yollarda harcadım.
ne uyku, ne yemek düzenim kaldı.
şu an halen misafirhanedeyim.
her gün elimde bir bavul sırtımda çanta iş yerine gidiyorum.
haklarımı bildiğim için görevlendirme dilekçesi yazdım
yönetmelik ve kanun kapsamında ankaraya geri dönmek istedim. (haziran ayına kadar)
önce amirim kabul etmedi.
ama o da kendi üstüyle konuşunca, benim dilekçemde bir hata olmadığından mecburen isteğimi kabul etmek zorunda kaldılar.
yarınki kurul toplantısında dilekçem onaylanırsa yakında ankaraya evime dönebileceğim.
ama tam tarihi bilemiyorum.
bende durumlar böyle
siz nasılsınız?
Of gerçekten sinir bozucu. 1 sene kadar bende böyle yol çekerek işe gitmek zorunda kalmıştım ama benim yolum 4 saat kadar sürüyordu. Haftada 2 kez gidip geliyordum. Gerçekten insanın enerjisini fazlasıyla tüketiyor.selamlar arkadaşlar
bir derdim var daki konuları okuyup daha büyük dertleri gördüm kendimi rahatlattım.
misafirhanelere verdiğim paranın, yollara giden liralarımın hesabını tutamıyorum.
ankaradaki okuluna devam et ama haftada 2 kere (2 geliş 2 geliş olarak 4 kere) yolculuk yaparak haftanın 2 gününü ankarada 3 gününü burada geçir.
evi taşıyamıyorum, yeni ev tutsam 5 ay sonra zaten taşınacağım 5 ay için değer mi...
yönetmelik ve kanun kapsamında ankaraya geri dönmek istedim. (haziran ayına kadar)
ama o da kendi üstüyle konuşunca, benim dilekçemde bir hata olmadığından mecburen isteğimi kabul etmek zorunda kaldılar.
yarınki kurul toplantısında dilekçem onaylanırsa yakında ankaraya evime dönebileceğim.
bende durumlar böyle
siz nasılsınız?
selamlar arkadaşlar
bende durumlar böyle
siz nasılsınız?
Herkese teşekkürler
Dilekçem onaylandı
Haftaya evime döneceğim umarım
Ama cumaya kadar ayrılmama izin vermiyorlar
Sürünmeye devam ediyorum kızlar
Maaşımın yarısı gitti öğretmenevleri, misafirhaneler, dışarıdan 3 öğün fast food yemek.
İçim kurudu, sağlığım bozuldu ya