• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Bizim bordro görünmüyor canım henüz edevlette. Allah bereket versin hepimizin maaşlarına. Ben de aralıkta kredileri bile ödeyemiyordum kesintilerden dolayı. Bu ay inşallah kredileri ödeyip kalan olursa altın alacağım hesaptan. Eşim de kk ve aidat faturaları öder kendimize de harçlık ayırıp gerisini ayırır kenara acil durum paramız kalmadı kenarda yine
Aslinda görünmesi gerekiyordu bordronun. Ayin 14ünde hep bakiyordum. Yeni icad mi cikariyorlar:sinirli:

Bu ay herkes merak ediyor zamlardan sonra.
Bende hicbir zaman merak edip takip etmiyordum. Birikimci hatun oldum ya bu merak o yüzden:KK70:
Esim cuma gunü gördü
Aynen benim de altın alma hevesim var artarsa ondan meraklardayım :)) eşin şanslıymış sorması ayıp kaç tl farketmiş maaşı? Yani aralık maaşıyla arasında ne kadar fark var acaba?

Son düzenleme:
Bizim bordro görünmüyor canım henüz edevlette. Allah bereket versin hepimizin maaşlarına. Ben de aralıkta kredileri bile ödeyemiyordum kesintilerden dolayı. Bu ay inşallah kredileri ödeyip kalan olursa altın alacağım hesaptan. Eşim de kk ve aidat faturaları öder kendimize de harçlık ayırıp gerisini ayırır kenara acil durum paramız kalmadı kenarda yine

bizim kurum mail attı bordroyu
yoksa ben de açamadım e devletten

aralık maaşı neydi öyle kesintiden bayağı düşmüştü maaşım
şimdi 340 tl fark ediyor önceki ay ile.
keşke ben de birikim yapabilsem ama 2 gün sonra yola çıkıyorum tayin mevzuları

misafirhane 60 tl imiş günlük
umarım işlerim çabuk netleşir
yoksa maaşı direkt misafirhanelere yedirmiş olucam

bizim kurum mail attı bordroyu
yoksa ben de açamadım e devletten

aralık maaşı neydi öyle kesintiden bayağı düşmüştü maaşım
şimdi 340 tl fark ediyor önceki ay ile.
keşke ben de birikim yapabilsem ama 2 gün sonra yola çıkıyorum tayin mevzuları

misafirhane 60 tl imiş günlük
umarım işlerim çabuk netleşir
yoksa maaşı direkt misafirhanelere yedirmiş olucam
Bizim de bundan 4 yıl önce 35 tl idi misafirhane ve 2 kişilik odaydı allah yardımcın olsun çok zor canım gerçekten. Tez zamanda bulursunuz umarım bir yolunu

Günaydın maaşımı aldım

Kredi ve kredi kartımı ödedim 2000 tl
Telefon borcum 230 tl (telefon taksidim var)
Bireysel emeklilik 150 tl

Şu an kalanı günlük birikime yatırıcam enpara da
Acil nakit ihtiyacım olabilri çünkü

Yarın gece yola çıkacağım
Biletimi de eşimin eskiden kalma bi açık bileti vardı tesadüfen aklıma geldi
onla aldım bedavaya geldi gibi oldu :)

haftasonu beklediğim gibi korkunç bir harcama yapmadım. dışarıda yemek evdeki bir kaç kahvaltı malzemesi eksikliğinden toplam 60 tl harcamışım. bir de akşam 5 tlye su ve süt için harcama yaptım :)

yarın doktor kontrolüm var. inşallah ilaçları bir daha kullanmak zorunda kalmam ama b12 vitamini cidden de iyiymiş. kendimi daha dinç hissediyorum :)

örgü işimden de bir yığın sipariş beni bekliyor. haftasonu kaçamağı tüm planımı alt üst etti :) kendime acil durum programı hazırlamalıyım acilen. haftalık plan yapmak her zaman işe yarıyor :KK69:

Back