günaydın herkese,
cüzdanımda nakit 10 tl , bozuk olarak da 5 tl civarı para kaldı. sadece ekmek alırım eve. onun dışında bir şey almazsam kalanı kumbaraya atacağm. maaşları perşembe günü alırız muhtemelen.
bir kaç aydır yaşadıklarımdan dolayı hala toparlanamadım. iş yerime de artık çok sabrım kalmadı. daha önceden de sıkıntılar yaşıyordum ama evlenene kadar burada dururum evlenince duruma göre değiştiririm diyordum. şimdi evlilik işi iptal olduğuna göre benim de artık ne bu şehirde ne de bu iş yerinde kalasım yok.
piyasaya bakınca çoğu arkadaşımdan az da olsa yüksek maaş alıyorum ama her şey para demek değil. huzur da çok önemli. aile şirketince çalışınca her kafadan bi ses çıkması haliyle strese sebep oluyor. iş aramaya başladım. mesleğmde 3,5 yılı devirdim. artık daha profesyonel şirketlerle görüşmek için yeterli tecrübem vardır diye düşünüyorum. batıya, aileme yakın yerlere gitmek gibi bir planım var. izmire gidebilirim mesela. iş başvuruları da yapmaya başlayacağım. inşallah en kısa sürede bulabilirim. buralardan çok sıkıldım.
S Spizella sen ne yaptın canım? evine döndün mü?