- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
Aslinda görünmesi gerekiyordu bordronun. Ayin 14ünde hep bakiyordum. Yeni icad mi cikariyorlarBizim bordro görünmüyor canım henüz edevlette. Allah bereket versin hepimizin maaşlarına. Ben de aralıkta kredileri bile ödeyemiyordum kesintilerden dolayı. Bu ay inşallah kredileri ödeyip kalan olursa altın alacağım hesaptan. Eşim de kk ve aidat faturaları öder kendimize de harçlık ayırıp gerisini ayırır kenara acil durum paramız kalmadı kenarda yine
Yani gece bakariz artikBir haber gördüm 15 inde yayınlanacak diye ne mana zaten gece yatacak :))
Ben de ilk defa bu ay merak etmiştim kursağımda kaldı hevesim :)Yani gece bakariz artik
Bu ay herkes merak ediyor zamlardan sonra.Ben de ilk defa bu ay merak etmiştim kursağımda kaldı hevesim :)
Aynen benim de altın alma hevesim var artarsa ondan meraklardayım :)) eşin şanslıymış sorması ayıp kaç tl farketmiş maaşı? Yani aralık maaşıyla arasında ne kadar fark var acaba?Bu ay herkes merak ediyor zamlardan sonra.
Bende hicbir zaman merak edip takip etmiyordum. Birikimci hatun oldum ya bu merak o yüzden
Esim cuma gunü gördü
350den fazla olmuşAynen benim de altın alma hevesim var artarsa ondan meraklardayım :)) eşin şanslıymış sorması ayıp kaç tl farketmiş maaşı? Yani aralık maaşıyla arasında ne kadar fark var acaba?
Benim de o kadar olsa yeter elime 1 gr parası kalır :))350den fazla olmuş
bize okulumuz ne kadar maaş alacağımızı bildirdiBu ay herkes merak ediyor zamlardan sonra.
Bende hicbir zaman merak edip takip etmiyordum. Birikimci hatun oldum ya bu merak o yüzden
Esim cuma gunü gördü
Bizde az önce baktık eşim kamuda çalışıyorE devlette e bordroya girilmiyor
Bizim bordro görünmüyor canım henüz edevlette. Allah bereket versin hepimizin maaşlarına. Ben de aralıkta kredileri bile ödeyemiyordum kesintilerden dolayı. Bu ay inşallah kredileri ödeyip kalan olursa altın alacağım hesaptan. Eşim de kk ve aidat faturaları öder kendimize de harçlık ayırıp gerisini ayırır kenara acil durum paramız kalmadı kenarda yine
Bizim de bundan 4 yıl önce 35 tl idi misafirhane ve 2 kişilik odaydı allah yardımcın olsun çok zor canım gerçekten. Tez zamanda bulursunuz umarım bir yolunubizim kurum mail attı bordroyu
yoksa ben de açamadım e devletten
aralık maaşı neydi öyle kesintiden bayağı düşmüştü maaşım
şimdi 340 tl fark ediyor önceki ay ile.
keşke ben de birikim yapabilsem ama 2 gün sonra yola çıkıyorum tayin mevzuları
misafirhane 60 tl imiş günlük
umarım işlerim çabuk netleşir
yoksa maaşı direkt misafirhanelere yedirmiş olucam
Çokkk teşekkür ederim :)Bizim de bundan 4 yıl önce 35 tl idi misafirhane ve 2 kişilik odaydı allah yardımcın olsun çok zor canım gerçekten. Tez zamanda bulursunuz umarım bir yolunu
çok anlamsız bir tartışma konusu. bence yersiz oldu söyleminiz.Memurlar hayat size güzel
Asgari ücretli napsın
Memurlar hayat size güzel
Asgari ücretli napsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?