inşallah böyledr canım :) ay sonu getirememekten yoruldmYeni bir şehir yeni iş yeni düzen kuruyorsun canım ilk aylar böyle olması normal bence
ellerine saglık canım gerci sen bılıyosundur ama belki bılmıyosundur soylim dedım ptt ıle anlasmalı olunca uygun yolluyomussun hanı sık sık yolluyosan hatırlatım dedımbugün 300 tllik sipariş teslim ettim. kargo bana aitti. 40 tl kargoya ödedim.
kalan para da hesabımda uyusunçok sıkışmazsam ki yemek planımı yaptım sıkışmam. hepsi birikim hesabıma gidecek
bu hafta 150 tllik bi siparişim daha var. onu da teslim edeceğim.
Spizella bebeğin hayırlı olsun. sağlıkla mutlulukla huzurla, güzel günlerde büyüt inşallah...Doğurdum geldim :)
Hastaneden çıkıp eve gidene kadar ve belki birazcık daha servis dışı olabilirim.
Hani bu yenidoğanlar çok uyuyordu yaaa
Üstümden kamyon geçmiş gibiyim
Her şey yolunda çok şükür, sağlığı yerinde, ben de yorgun ama mutluyumeşim ise pert
Spizella bebeğin hayırlı olsun. sağlıkla mutlulukla huzurla, güzel günlerde büyüt inşallah...
Çocuk pahalı bir şey gerçekten:))Herkese selam günaydın
Konuma bakamadım kaç gündür yahu
Çok fena harcamalar yapıyoruz kızlar
Bebek çok masraflı
Hava nemlendiricisi aldım, sterilizatör aldım, bebek bakım ürünleri, yok göz temizleyici, burun damlası, d vitamini falan filan
Bugün de sağlık sigortası yapılacak
elecda bana çocuk doktoru konusunda tavsiyen olur mu acaba?
Göz temizleyici de ne yahuHerkese selam günaydın
Konuma bakamadım kaç gündür yahu
Çok fena harcamalar yapıyoruz kızlar
Bebek çok masraflı
Hava nemlendiricisi aldım, sterilizatör aldım, bebek bakım ürünleri, yok göz temizleyici, burun damlası, d vitamini falan filan
Bugün de sağlık sigortası yapılacak
elecda bana çocuk doktoru konusunda tavsiyen olur mu acaba?
Göz temizleyici de ne yahu
Çocuk pahalı bir şey gerçekten:))
Sağlık sigortasını yaptıktan sonra, Güven Hastanesi Çayyolu’nda Taner Bey var. Ben kızları ona götürüyorum ve çok memnunum.
Yalnız yarım gün hastanede yarım gün kendi muayenehanesinde çalışıyor. Whatsapp’dan yanıt veren, sakin, çok ilaç yanlısı olmayan şahane bir doltordur kendisi.
Ancak Güven’de sgk geçmiyor. Sağlık sigortasının Güven Hastanesini kapsayıp kapsamadığına mutlaka bak, zira özel sağlık sigortası olmadan çok pahalıya mal olabilir. Ben her gittğimde 30 tl fark ödüyorum.
Benim kızda da akıntı var, ılık su ve pamuk ile siliyorum. Doktor öyle demişti. 1 haftaya geçiyor genelde.Gözünde akıntı vardı
Doktor steril ıslak mendil gibi bişey tavsiye etti
30 tanesi 45 tl tek tek paketlenmiş ıslak mendil kendisi :)
Kaynamış su ve pamuk da aynı işi görürmüş ama almadan önce bilsem iyiydi
Sağlık meslek lisesinde demlikteki çaya temiz yumuşak bir mendil batırılır,Gözünde akıntı vardı
Doktor steril ıslak mendil gibi bişey tavsiye etti
30 tanesi 45 tl tek tek paketlenmiş ıslak mendil kendisi :)
Kaynamış su ve pamuk da aynı işi görürmüş ama almadan önce bilsem iyiydi
Sağlık meslek lisesinde demlikteki çaya temiz yumuşak bir mendil batırılır,
Göz dıştan içe silinir,
Diğer göz mendilin diğer tarafıyla aynı şekilde silinir,.
Şeklinde öğrenmiştik.
Çok pratik, masrafsız
evet canım bliyorum da çalışıyorken pttye kargo vermeye gidemiyorum :) mesai saatlerimden dolayı. en uygunu ptt zatenellerine saglık canım gerci sen bılıyosundur ama belki bılmıyosundur soylim dedım ptt ıle anlasmalı olunca uygun yolluyomussun hanı sık sık yolluyosan hatırlatım dedım
merhaba gunaydın öncelikle kan ve vıtamın,tiroid testi yaptırmanı oneririm bu tarz seyler basta beslenme ve strese baglı oluyor ama altında kanszlık vıtamın eksıklıgı vs nedeni olabılır en azından bunlari ogrenerek yardımcı vıtamınleri buna gore alabılırsın bence devlet hastaneleri yada saglık ocakları (bi kısmını) bu testleri yapabılıyorselamlar herkese
size br şey danışmak istiyorum.
sanırım düzenli beslenememekten olsa gerek kaşlarımda ve saçlarımda azalma var. sanırım stresten de oluyor. beslenmeme elbet daha çok dikkat edeceğim ama önerebileceğiniz vitamin var mı ?
supradyn all day ve pharmaton gibi kullanıp da faydalı olan bi vitamin varsa önerilerinize açığım :)
selamlar herkese
sanırım düzenli beslenememekten olsa gerek kaşlarımda ve saçlarımda azalma var. sanırım stresten de oluyor. beslenmeme elbet daha çok dikkat edeceğim ama önerebileceğiniz vitamin var mı ?
supradyn all day ve pharmaton gibi kullanıp da faydalı olan bi vitamin varsa önerilerinize açığım :)
selamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?