• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

selam herkese,

yılbaşına kadar kendime bir şey almama kararı vermiştim ve hala devam ediyorum. hatta 1,5 aydır bir şey almıyordum fakat battaniyeye ihtiyacım fazlasıyla var.

sabaha karşı yorganın yetmediği oluyor artık. o yüzden internetten battanyelere bakıyordum.

english home da tek kişilik battaniyeler 49,90 çift kişilik battaniyeler 59,90 tlmiş. yazılana göre 249,90 tlden düşmüş.
ihtiyacınız varsa bir bakın siz de derim. düştüğü rakama çok takılmıyorum ama düşmüş hali yi geldi bana. umarım kalitesi iyidir.

selam herkese,

yılbaşına kadar kendime bir şey almama kararı vermiştim ve hala devam ediyorum. hatta 1,5 aydır bir şey almıyordum fakat battaniyeye ihtiyacım fazlasıyla var.

sabaha karşı yorganın yetmediği oluyor artık. o yüzden internetten battanyelere bakıyordum.

english home da tek kişilik battaniyeler 49,90 çift kişilik battaniyeler 59,90 tlmiş. yazılana göre 249,90 tlden düşmüş.
ihtiyacınız varsa bir bakın siz de derim. düştüğü rakama çok takılmıyorum ama düşmüş hali yi geldi bana. umarım kalitesi iyidir.
englısh home un battanıyesini bılmıyorumda benim ceyızımde 2tane madame coco vardı ıyıkı almısım tas gıbıler valla ayrıca yatak ortusunu sermeye bıle gerek kalmıyor desenli hem kapatıyorum ustunu tabiri caizse üfürük degıller yani ısıtıyo tekken bıle

Bende de tac in ve English home un battaniyeleri var. tac Cok yumusak guzel ama ev merkezi sistem olunca Cok fazla geliyor. English home lar da polar tek kisilik hafif battaniyelerden. Onu daha Cok kullaniyoruz hem pratik oluyor ustumuze almaya hem de az yer kapliyor dolapta.

selam herkese,

gecen gun bende tv battaniyesi aldim matketten 19 tl idi sanirim oyle guzel isitiyor ki keske 1 tane daha alsaymisim dedim.
english home bilmiyorum cnm usume de marka onemsiz fiyati uygun gercekten

englısh home un battanıyesini bılmıyorumda benim ceyızımde 2tane madame coco vardı ıyıkı almısım tas gıbıler valla ayrıca yatak ortusunu sermeye bıle gerek kalmıyor desenli hem kapatıyorum ustunu tabiri caizse üfürük degıller yani ısıtıyo tekken bıle

aynen hiç yoktan iyidir di mi?

alınca ablama sordum bende var baya güzel dedi. inşallah güzel çıkar :) bordo aldım rengi de çok harika. :)

Bende de tac in ve English home un battaniyeleri var. tac Cok yumusak guzel ama ev merkezi sistem olunca Cok fazla geliyor. English home lar da polar tek kisilik hafif battaniyelerden. Onu daha Cok kullaniyoruz hem pratik oluyor ustumuze almaya hem de az yer kapliyor dolapta.

ben batıda minik bi kıyı şehrindeym. buralara doğal gaz daha gelmez. geçen yılki evim merkezi sistem yerden ısıtmaydı ben de ihtiyaç duymazdım :) o evimi arar oldum inanki.
bu ev elektrikle ısınıyor. o yüzden bana şart. güzel çıkar umarım :)

gecen gun bende tv battaniyesi aldim matketten 19 tl idi sanirim oyle guzel isitiyor ki keske 1 tane daha alsaymisim dedim.
english home bilmiyorum cnm usume de marka onemsiz fiyati uygun gercekten
ben de markaya çok takılmam :) çarşıdakiler 80 tldi. english homeda böyle indirim görünce aldım hemen :) güzel çıkar umarım

Doğurdum geldim :)
Hastaneden çıkıp eve gidene kadar ve belki birazcık daha servis dışı olabilirim.
Hani bu yenidoğanlar çok uyuyordu yaaa :işsiz:
Üstümden kamyon geçmiş gibiyim :bicak:

Her şey yolunda çok şükür, sağlığı yerinde, ben de yorgun ama mutluyum:KK200: eşim ise pert :rolleyes:
Hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim

Çok teşekkürlerrr
Arkadaşlar kusura bakmayın yazamadım buralara :)
Ufaklık çok zaman alıyor

Başıma gelenler de sinir bozucuydu.
Kayınvalidem gelecekti ya doğuma bana "yardıma"
Geldi 3 günlüğüne gelmiş.

Öncelikle biletlerini biz aldık :/
Geldiği sabah (3 günlük lohusa idim) eşim gitti karşıladı eve getirdi
Kahvaltı hazırladım yedik, sonra eşimle market alışverişine gittiler.
Akşamüstü ise kayınvalidem ankaradaki eski bir dostlarını ziyaret etmek ve orada kalmak istediğini söyledi.
eşim onu götürdü
Sonraki gün hastane işlerim vardı öğlene kadar onlar sürdü, kayınvalidem yine ortada yok. Eşim gitti kaldığı yerden aldı
Ben akşam yemeği yaptım, çamaşırları hallettim, bulaşık makinesini boşalttım sofrayı kurdum, eşim evi süpürdü kayınvalidem anca bebek fotoğrafı çekip whatsapp grubuna göndermekle meşgul oldu

O akşam evde kaldı, sabah 8 de kahvaltıyı hazırladım, yedikten sonra eşime ben x yere gidicem dedi yine kendini götürttü, ayrıca eşime başka bir iş çıkarttı tanıdığının evinde bişey bozukmuş oğlum gelip yapacak diye söz vermiş, eşimi oraya da götürdü.

Ben bu sürelerde hep evde bebekle yalnız kaldım. Hazır yemek yok, bebeğe göz kulak olacak kimse (ki bu eşim olacaktı) yok, kayınvalidem sofra bile toplamıyor yiyip gidiyor.
O gün akşam baktım kimse gelmiyor bi çorba yapayım bari dedim, bebeği önüme bağladım sling ile, çorbayı ağlaya ağlaya yaptım (eşime sinir oldum neden evde değil diye) üstelik bebekte sarılık üst sınırda çıkmış hasaneye yatırıp yatırmayacağımız belli değildi o sırada.
Kv geldi oturdu çorba içti eline sağlık dedi, zaten 1 saat sonra bileti vardı, beni de bebek sarılık oldu diye ağlıyorum sanıp teselli etti, hadi ben gidiyorum dedi gitti

Hep gelmesini istemiyorum dediğim buydu yani. Külfet olacağını biliyordum. Ama bu kadarını ben de tahmin edememiştim. Eşimi de emrivakileriyle sürükleyip beni sürekli evde yalnız bıraktırmasını hazmedemiyorum. Eşim de saygısından, huzurumuz kaçmasın kavga çıkmasın diye sustu ama en son annemden utanıyorum dedi :( gerçekten çok yıprandığımız bir 3 gün oldu.

Bu arada ben hayatımda kucağıma bebek almamış biri olarak 3. Gün bebeğin tırnaklarını kestim, bugün de yıkadım.
Bakımı Çok yorucu ama asla çok çok zor değil. Ev temizliği, ütü vs gibi işler olmasa daha da kolay geçerdi.
Kimseye ihtiyacım olmadığını (çok şükür) bir kez daha anladım.

Şimdi sırada görümcem/ kardeşim ve teyzem kaldı. :(
Bugün eşimle başbaşa baktık bebeğe ve gayet güzel geçti, keşke insanlar şunu anlasa da en azından 40 gün gelmese

Çok teşekkürlerrr
Arkadaşlar kusura bakmayın yazamadım buralara :)
Ufaklık çok zaman alıyor

Başıma gelenler de sinir bozucuydu.
Kayınvalidem gelecekti ya doğuma bana "yardıma"
Geldi 3 günlüğüne gelmiş.

Öncelikle biletlerini biz aldık :/
Geldiği sabah (3 günlük lohusa idim) eşim gitti karşıladı eve getirdi
Kahvaltı hazırladım yedik, sonra eşimle market alışverişine gittiler.
Akşamüstü ise kayınvalidem ankaradaki eski bir dostlarını ziyaret etmek ve orada kalmak istediğini söyledi.
eşim onu götürdü
Sonraki gün hastane işlerim vardı öğlene kadar onlar sürdü, kayınvalidem yine ortada yok. Eşim gitti kaldığı yerden aldı
Ben akşam yemeği yaptım, çamaşırları hallettim, bulaşık makinesini boşalttım sofrayı kurdum, eşim evi süpürdü kayınvalidem anca bebek fotoğrafı çekip whatsapp grubuna göndermekle meşgul oldu

O akşam evde kaldı, sabah 8 de kahvaltıyı hazırladım, yedikten sonra eşime ben x yere gidicem dedi yine kendini götürttü, ayrıca eşime başka bir iş çıkarttı tanıdığının evinde bişey bozukmuş oğlum gelip yapacak diye söz vermiş, eşimi oraya da götürdü.

Ben bu sürelerde hep evde bebekle yalnız kaldım. Hazır yemek yok, bebeğe göz kulak olacak kimse (ki bu eşim olacaktı) yok, kayınvalidem sofra bile toplamıyor yiyip gidiyor.
O gün akşam baktım kimse gelmiyor bi çorba yapayım bari dedim, bebeği önüme bağladım sling ile, çorbayı ağlaya ağlaya yaptım (eşime sinir oldum neden evde değil diye) üstelik bebekte sarılık üst sınırda çıkmış hasaneye yatırıp yatırmayacağımız belli değildi o sırada.
Kv geldi oturdu çorba içti eline sağlık dedi, zaten 1 saat sonra bileti vardı, beni de bebek sarılık oldu diye ağlıyorum sanıp teselli etti, hadi ben gidiyorum dedi gitti

Hep gelmesini istemiyorum dediğim buydu yani. Külfet olacağını biliyordum. Ama bu kadarını ben de tahmin edememiştim. Eşimi de emrivakileriyle sürükleyip beni sürekli evde yalnız bıraktırmasını hazmedemiyorum. Eşim de saygısından, huzurumuz kaçmasın kavga çıkmasın diye sustu ama en son annemden utanıyorum dedi :KK43: gerçekten çok yıprandığımız bir 3 gün oldu.

Şaka gibi gerçekten ya

Allah kolaylik versin

Bu arada ben hayatımda kucağıma bebek almamış biri olarak 3. Gün bebeğin tırnaklarını kestim, bugün de yıkadım.
Bakımı Çok yorucu ama asla çok çok zor değil. Ev temizliği, ütü vs gibi işler olmasa daha da kolay geçerdi.
Kimseye ihtiyacım olmadığını (çok şükür) bir kez daha anladım.

Şimdi sırada görümcem/ kardeşim ve teyzem kaldı. :KK43:
Bugün eşimle başbaşa baktık bebeğe ve gayet güzel geçti, keşke insanlar şunu anlasa da en azından 40 gün gelmese
Yazdım yazdım sildim çok sinirlendim çünkü . Niye geldi acaba sizin aldığınız bileti kullanarak akraba ziyareti yapmış . Ayıp günah ya ben olsam kesin neden geldin diye sorardım . Allah yardımcın olsun Spizella . :sinirli:

Yazdım yazdım sildim çok sinirlendim çünkü . Niye geldi acaba sizin aldığınız bileti kullanarak akraba ziyareti yapmış . Ayıp günah ya ben olsam kesin neden geldin diye sorardım . Allah yardımcın olsun Spizella . :sinirli:

Eşime de giderken oğlum beni çok güzel gezdirdin teşekkürler demiş.
Spizella çok güzel anne olmuş her şeyi yapıyor zaten falan demiş.
Daha detaya insem şurada destan yazarım söylediklerini yaptıklarını duysanız delirirsiniz.

Ben orada bebekle uğraşıyorum nasıl ağlıyo elimiz ayağımıza karıştı, gelmiş bebeğin dolabının yatağının fotoğrafını çekip ay ben bunları almanyadakilere göndereyim diyor o esnada.

Bi de hiç bana sormadan onlarca videomuzu çekmiş, sesler geliyor telefonundan beni kameraya almış evde emziriyorum diye üstüm başım olmayacak şekilde
Eşim kızdı bu görüntülerimizi göndermiyorsun inşallah dedi, sil onları dedi, ben onları kendime hatıra çekiyorum falan dedi

Sonra yemek yiyoruz birden telefonunu bana çevirdi karşımda tanımadığım bi adam
Kızlardeşinin kocasıymış (yurtdışında yeni evlendi)
Adama beni gelinimiz diye gösteriyor
Eşim normalde asla tahammül göstermeyen sert biridir ama annesinin huyunu ve gerilimden kavgadan beslendiğini bildiğinden inanamayacağım şekilde sabretti. Yoksa kayınvalidem kavga çıkaracak, tüm sülaleye yayacaktı yani. Kendi evlerinde böyle kaos içinde harala gürele yaşıyolar çünkü. Diğer geliniyle gün aşırı kavga edip yine de birbirlerinden ayrılmıyolar. Benle de uğraştı da ben o toplara girmediğimden ne yapacağını bilemedi.

Neyse bu ilk ve sondu, ben bi daha aynı çatı altında yatmam kendisiyle inşallah

Gecmis olsun spizella senin icin esinin ailesi zaten sifir beklenti sonsuz mutluluk idi. Ancak kadin resmen sizi kullanmis da keske esin az uyanik olup spizella yi yalniz birakmam dogru olmaz kendin gec diyebilseymis. Insanlari memnun edecez diye kendinizi bu kadar sikmayin az uyanik olun. Normal zaman olsa ok ama sen lohusasin yeni dogum yaptin sana iki kap yemek kaynatip isini kolaylastiracagina kendini gezdirecek yer aramis. Hic gittigi arkadasindan da mi utanmadi acaba?

Bir kez daha eşine ve sana saygım arttı
Oyuna gelmemişsin
Lütfen diğer gelenlere bunun yarısını yap, oralı olma, oğlu bi zahmet kahvaltıya götürseymiş
Bak keyfine en güzel günlerin

Günaydın
S Spizella lohusalık zaten delilik bence
Ben anne olduktan sonra kesinlikle 1 2 ay geçmeden bebek görmeye gitmemenin doğru olduğunu düşünüyorum
Bir de yapabilirsem bir kek börek yapıp götürüyorum
Gerçekten bir anneye yapılacak en hediye ona yemek hazırlamak ya da banyo yapmasına imkan vermek

Back