• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

bu hafta ki yemek menüm. tabi salının yemeğini pazartesi akşam yapıyorum. çünkü işe de götürüyorum.

pazartesi
mercimek çorbası, yoğurt yedm yanında da

salı
kabak yemeği
bulgur pilavı
yoğurt

çarşamba
tavuk sote
makarna
salata

perşembe
yayla çorbası
salata

cuma
sandviç yapmayı planlıyorum :ıslık:

bugün 300 tllik sipariş teslim ettim. kargo bana aitti. 40 tl kargoya ödedim.

kalan para da hesabımda uyusun :KK70: çok sıkışmazsam ki yemek planımı yaptım sıkışmam. hepsi birikim hesabıma gidecek :nazar:

bu hafta 150 tllik bi siparişim daha var. onu da teslim edeceğim. :KK69:
ellerine saglık canım gerci sen bılıyosundur ama belki bılmıyosundur soylim dedım ptt ıle anlasmalı olunca uygun yolluyomussun hanı sık sık yolluyosan hatırlatım dedım

Doğurdum geldim :)
Hastaneden çıkıp eve gidene kadar ve belki birazcık daha servis dışı olabilirim.
Hani bu yenidoğanlar çok uyuyordu yaaa :işsiz:
Üstümden kamyon geçmiş gibiyim :bicak:

Her şey yolunda çok şükür, sağlığı yerinde, ben de yorgun ama mutluyum:KK200: eşim ise pert :rolleyes:
Spizella bebeğin hayırlı olsun. sağlıkla mutlulukla huzurla, güzel günlerde büyüt inşallah... :KK200:

Herkese selam günaydın
Konuma bakamadım kaç gündür yahu
Çok fena harcamalar yapıyoruz kızlar :(
Bebek çok masraflı
Hava nemlendiricisi aldım, sterilizatör aldım, bebek bakım ürünleri, yok göz temizleyici, burun damlası, d vitamini falan filan
Bugün de sağlık sigortası yapılacak

elecda elecda bana çocuk doktoru konusunda tavsiyen olur mu acaba?

Herkese selam günaydın
Çok fena harcamalar yapıyoruz kızlar :KK43:
Bebek çok masraflı
Hava nemlendiricisi aldım, sterilizatör aldım, bebek bakım ürünleri, yok göz temizleyici, burun damlası, d vitamini falan filan

Çocuk pahalı bir şey gerçekten:))
Sağlık sigortasını yaptıktan sonra, Güven Hastanesi Çayyolu’nda Taner Bey var. Ben kızları ona götürüyorum ve çok memnunum.

Yalnız yarım gün hastanede yarım gün kendi muayenehanesinde çalışıyor. Whatsapp’dan yanıt veren, sakin, çok ilaç yanlısı olmayan şahane bir doltordur kendisi.

Ancak Güven’de sgk geçmiyor. Sağlık sigortasının Güven Hastanesini kapsayıp kapsamadığına mutlaka bak, zira özel sağlık sigortası olmadan çok pahalıya mal olabilir. Ben her gittğimde 30 tl fark ödüyorum.

Herkese selam günaydın
Çok fena harcamalar yapıyoruz kızlar :KK43:
Bebek çok masraflı

Göz temizleyici de ne yahu:KK57:

Çocuk pahalı bir şey gerçekten:))
Sağlık sigortasını yaptıktan sonra, Güven Hastanesi Çayyolu’nda Taner Bey var. Ben kızları ona götürüyorum ve çok memnunum.

Yalnız yarım gün hastanede yarım gün kendi muayenehanesinde çalışıyor. Whatsapp’dan yanıt veren, sakin, çok ilaç yanlısı olmayan şahane bir doltordur kendisi.

Ancak Güven’de sgk geçmiyor. Sağlık sigortasının Güven Hastanesini kapsayıp kapsamadığına mutlaka bak, zira özel sağlık sigortası olmadan çok pahalıya mal olabilir. Ben her gittğimde 30 tl fark ödüyorum.

Teşekkürler bi bakayım galiba eşimin sendikasının anlaşması var orasıyla
Bi araştıralım :)

Gözünde akıntı vardı
Doktor steril ıslak mendil gibi bişey tavsiye etti
30 tanesi 45 tl tek tek paketlenmiş ıslak mendil kendisi :)
Kaynamış su ve pamuk da aynı işi görürmüş ama almadan önce bilsem iyiydi :rolleyes:
Benim kızda da akıntı var, ılık su ve pamuk ile siliyorum. Doktor öyle demişti. 1 haftaya geçiyor genelde.

Gözünde akıntı vardı
Doktor steril ıslak mendil gibi bişey tavsiye etti
30 tanesi 45 tl tek tek paketlenmiş ıslak mendil kendisi :)
Kaynamış su ve pamuk da aynı işi görürmüş ama almadan önce bilsem iyiydi :rolleyes:
Sağlık meslek lisesinde demlikteki çaya temiz yumuşak bir mendil batırılır,
Göz dıştan içe silinir,
Diğer göz mendilin diğer tarafıyla aynı şekilde silinir,.

Şeklinde öğrenmiştik.
Çok pratik, masrafsız

Sağlık meslek lisesinde demlikteki çaya temiz yumuşak bir mendil batırılır,
Göz dıştan içe silinir,
Diğer göz mendilin diğer tarafıyla aynı şekilde silinir,.

Şeklinde öğrenmiştik.
Çok pratik, masrafsız

İşte bunu önceden bilsem iyiydi :)
Doktor da bunu demek yerine ürün önerdi

ellerine saglık canım gerci sen bılıyosundur ama belki bılmıyosundur soylim dedım ptt ıle anlasmalı olunca uygun yolluyomussun hanı sık sık yolluyosan hatırlatım dedım
evet canım bliyorum da çalışıyorken pttye kargo vermeye gidemiyorum :) mesai saatlerimden dolayı. en uygunu ptt zaten

teşekkür ederim bu arada :oops:

selamlar herkese

size br şey danışmak istiyorum.

sanırım düzenli beslenememekten olsa gerek kaşlarımda ve saçlarımda azalma var. sanırım stresten de oluyor. beslenmeme elbet daha çok dikkat edeceğim ama önerebileceğiniz vitamin var mı ?

supradyn all day ve pharmaton gibi kullanıp da faydalı olan bi vitamin varsa önerilerinize açığım :)

selamlar herkese

sanırım düzenli beslenememekten olsa gerek kaşlarımda ve saçlarımda azalma var. sanırım stresten de oluyor. beslenmeme elbet daha çok dikkat edeceğim ama önerebileceğiniz vitamin var mı ?

supradyn all day ve pharmaton gibi kullanıp da faydalı olan bi vitamin varsa önerilerinize açığım :)
merhaba gunaydın öncelikle kan ve vıtamın,tiroid testi yaptırmanı oneririm bu tarz seyler basta beslenme ve strese baglı oluyor ama altında kanszlık vıtamın eksıklıgı vs nedeni olabılır en azından bunlari ogrenerek yardımcı vıtamınleri buna gore alabılırsın bence devlet hastaneleri yada saglık ocakları (bi kısmını) bu testleri yapabılıyor

selamlar herkese

Bu konuda bende muzdaribim

selamlar herkese

ben o vitaminlerden bir destek görmedim ama D vitaminini kış ayalrında mutlaka doktor öneriyor ve kullanıyorum

Back