Bugün ne almadın?

Selamlar,

Kızım 4 aylık oldu ve dönmeye başladı. Zamanında büyük kızım için aldığım şu süslü püslü 4 aya kadar kullanılabilen ve evimin demirbaşı haline gelen beşikten nihayet kurtuldum.

Şu an 6-9 aylık kıyafetleri kullandığı için 0-6 ay kıyafetlerini de elden çıkardım. Evimi istila eden bebek eşyalarından adım adım kurtulmanın sevinci içerisindeyim.

2 ay sonra da ev tipi anakucağı ve yenidoğan oto koltuğu ile yollarımızı ayırırız diye tahmin ediyorum.

Ne kadar guzel. Sanki kendim kurtulmusum kadar sevindim. Benimde su an en buyuk hayalim bu. 2. Cocugum olsa da bende kurtulsam ana kucagindan falan. (her yerden takip edip, ara sıra yazan gizli takipçinizim)

Sanıyorum aradığım basligi buldum. Sorunum kredi kartları. Ama ne yazık ki harcayinca duramıyorum. Eşim çok harcamiyorsun dese de bence kendi bütçemize göre çok harcıyorum. Haftasonu harcama yaptım galiba 200-300 lira kadar. Ama pazartesi den bu yana mecburi ihtiyaçlar hariç bişey almadım . Aldıklarım market alışverisi pazar falan. On gündür internetten alışveriş yapmadım ki benim için çok iyi. Hadi bakalim

Ben çözümü söyle buldum

Önce kredi kartı sayısını 1e indirdim

Limitini de düşürdüm

Ki içerisinden bes kesiliyor kalanla da ihtiyaçları almaya çalışıyorum

Ne kadar guzel. Sanki kendim kurtulmusum kadar sevindim. Benimde su an en buyuk hayalim bu. 2. Cocugum olsa da bende kurtulsam ana kucagindan falan. (her yerden takip edip, ara sıra yazan gizli takipçinizim)
Çocuk eşyaları çok yer kaplıyor gerçekten. Ben de ana kucağı ve oto koltuğundan kurtulmayı bekliyorum:))

Gizli kalmayın hep yazın

Ben çözümü söyle buldum

Önce kredi kartı sayısını 1e indirdim

Limitini de düşürdüm

Ki içerisinden bes kesiliyor kalanla da ihtiyaçları almaya çalışıyorum
Bende azaltmayı düşünüyorum. İki tanesinin içindeki borcu ödeyip kapatacağım. Bebek olursa diye hepsini kapatmak istemiyorum şimdilik ama bakalım ilerde ne olacak.
Dün ve bugün alışveriş yaptım maalesef. Winkelen diye bir yer var. Çok indirim yapmış. Diğer mağazaların indirimli hallerinden bile ucuz. Üç tane ruj aldım . Bugünde dolap kapağına takılan çöp kovası, plastik kutu, market alisverisi yaptım. Bir tanede elbise aldım çok beğendim diye ama sıra çok diye denemeden aldım. Eve gelince denedim olmadı. Gidip değiştireceğim. Birde dolap uygulamasinda kargo bedava diye kitap ile bluz aldım. Ayın on beşine kadar alisveris yapmamaya calisacagim.

Folik asit öneririm

bana tavsiyede bulunan arkadaşlarım olmuş vitamin konusunda herkese tek tek teşekkür ederim.

bende hipotiroidi var. ondan dolayı zaten düzenli tahlillerim var onun dışında vitamin takviyesi gerek duyuyorum. fakat yeniden tahlil yaptırıp gereken vitamini doktoruma sormaya karar verdim :) değerli düşünceleriniz için tekrar tekrar teşekkür ederim

buralar çok sessz kalmış yahu :) kimseler yok mu ?

benim iş yerimde bazı yoğunluklar denetimler vardı hepsini atlattım. yeni yıla bomba gibi girmeye hazırım çok şükür :)

bu arada 14 ekimde başladığım kumbaramı açtım. 445 tl çıktı içinden :) bence gayet iyi bir birikim :)
birikim hesabıma yatırdım.
yılbaşında yeni bir kumbaraya başlayacağım.
bu sefer hedefm 2019a kadar açmamak.
büyük bir kavanoz olduğu için dolması zaten imkansız :) bakalım 2019 nasıl geçecek

Süper muhendisiniz
S Spizella yeni anne yazamıyordur diye düşünüyorum ama özledim
Sende arada ses ver gerilerde kalmasın sayfa

Bu hafta yemek listesi oluşturdum kafamda umarım uyarım
Pazatesi patates oturtma çorba makarna
Salı taze fasulye pilav tavuk suyuna çorba
Çarşamba yumurtalı ıspanak ve kalan çorba
Perşembe köfte salata
Cuma balık olsa süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…