• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Herkese selam :)
Sizi özledim. Umarım yeni yıla girerken yenilenmiş ve bu yılın hesaplarını kapatmış oluruz ;)

Öncelikle pek uğrayamama sebebim şu arkadaş olurlar:
IMG_1630.jpg

40 günü geçti, günler nasıl geçiyor anlamadım vallahi.

O kadar idareli planlı gidiyordum ki doğumdan sonra bir sürü beklemediğim şey lazım oldu. Her gün bebekle ilgili bişey aldım diyebilirim. Eczane ve bebek mağazalarına çok para harcadık. Ama beklemediğim yerden ödemeler de aldım.

Neyse ki şimdi yine aldım kontrolü elime :)

Şubatın ortasında işe dönmem lazım ama kurum değiştirme sürecim de devam ediyor. Başımdaki derdi biliyorsunuz. 3 aylık bebekle 9 saatlik otomobil yolculuğuna gidebilir miyim sizce?

Sizler neler yaptınız?
Tüm sayfaları okuyacağım.

Sizi özledim. Umarım yeni yıla girerken yenilenmiş ve bu yılın hesaplarını kapatmış oluruz :KK66:

Eki Görüntüle 2218838

O kadar idareli planlı gidiyordum ki doğumdan sonra bir sürü beklemediğim şey lazım oldu. Her gün bebekle ilgili bişey aldım diyebilirim. Eczane ve bebek mağazalarına çok para harcadık. Ama beklemediğim yerden ödemeler de aldım.

Şubatın ortasında işe dönmem lazım ama kurum değiştirme sürecim de devam ediyor. Başımdaki derdi biliyorsunuz. 3 aylık bebekle 9 saatlik otomobil yolculuğuna gidebilir miyim sizce?

Sizler neler yaptınız?

Masallah sana kuzum kokun burnuma geldi sanki hayirli evlat ol saglikla mutlulukla buyu

Sizi özledim. Umarım yeni yıla girerken yenilenmiş ve bu yılın hesaplarını kapatmış oluruz :KK66:

Eki Görüntüle 2218838

Sizler neler yaptınız?

Nasil bir surec olacak
Gitmedigin takdirde alternatifin varmi

Selamlar,

Kızım 4 aylık oldu ve dönmeye başladı. Zamanında büyük kızım için aldığım şu süslü püslü 4 aya kadar kullanılabilen ve evimin demirbaşı haline gelen beşikten nihayet kurtuldum.

Şu an 6-9 aylık kıyafetleri kullandığı için 0-6 ay kıyafetlerini de elden çıkardım. Evimi istila eden bebek eşyalarından adım adım kurtulmanın sevinci içerisindeyim.:KK49:

2 ay sonra da ev tipi anakucağı ve yenidoğan oto koltuğu ile yollarımızı ayırırız diye tahmin ediyorum. :super:

Çok iyi yapmışsın evden yer açılmıştır. elecda elecda benim ufaklık ev tipi anakucağı dışında bir yerde uyuyamıyor. Ne kendi beşiği, ne reflü yatağı... bir süre daha anakucağında uyumasının omurga gelişimine falan zararı olur mu?
Sanırım kendini küçük ve üstü kapalı alanda daha güvende hissediyor. Başını da anakucağının yan tarafına dayıyor hatta uyurken.

Sanıyorum aradığım basligi buldum. Sorunum kredi kartları. Ama ne yazık ki harcayinca duramıyorum. Eşim çok harcamiyorsun dese de bence kendi bütçemize göre çok harcıyorum. Haftasonu harcama yaptım galiba 200-300 lira kadar. Ama pazartesi den bu yana mecburi ihtiyaçlar hariç bişey almadım . Aldıklarım market alışverisi pazar falan. On gündür internetten alışveriş yapmadım ki benim için çok iyi. Hadi bakalim

Hoşgeldiniz
Bende de 3 kredi kartı vardı
2 tanesinin borcunu sıfırladım diğerini de ödenebilir seviyeye çektim sonunda
Limitlerim çok yüksek ve insan kontrolü kaybediyor
Artık alışverişe çıkarken yanıma almıyorum
Taksite de böldürmüyorum hiçbir şeyi
Yine yazın, borçlarımızdan kurtulurken destek olalım birbirimize.

Masallah sana kuzum kokun burnuma geldi sanki hayirli evlat ol saglikla mutlulukla buyu

Teşekküler esila darısı her isteyenin başına olsun :)

Nasil bir surec olacak
Gitmedigin takdirde alternatifin varmi

Şubat 15 ten sonra bu işyerimden ilişiğimi kesip 15 gün içinde diğer yerde başlangıç yapmam lazım
Sonra aynı gün 40 gün yıllık iznim var onu alacağım
O bitince de ücretsiz izne çıkacağım mecburen

Ay biz biliyoduk ztn bu kiz kendini ana karninda belli etti uykunu severim cocuk simdiden ne anliyosun basini da yasliyormus yerim yaa :D
Spizella sen ne yaparsan yap altindan kalkarsin bunaldinmi gel konusur dertlesiriz
Teyzenle misafirlik nasil gecti

Eki Görüntüle 2218838

Sizler neler yaptınız?
oyy gozlere bak masAllah ne tatlı Rabbim bahtını da yüzü gibi yapsın
otobüse göre otomobil daha kolay gecer bnce canım ıstedgnız yerde durur dınlenırsınız falan gıdılır Allahın ıznıyle

Ay biz biliyoduk ztn bu kiz kendini ana karninda belli etti uykunu severim cocuk simdiden ne anliyosun basini da yasliyormus yerim yaa :KK70:
Spizella sen ne yaparsan yap altindan kalkarsin bunaldinmi gel konusur dertlesiriz
Teyzenle misafirlik nasil gecti

Sorma dışı seni içi beni yakar bu kızın :)
Teyzem iyiydi bana beklediğimden çok daha yardımcı oldu
Yemeğimi temizliğimi yaptı.
Ama 1 haftadan sonra yine de zordu. Misafirlik maksimum 1 hafta olmalı :) ister istemez o kişinin yatma kalkma saatine, yemek saatine uymak zorunda kalıyosun. Mesela biz tv açmıyoruz bebek şimdiden maruz kalmasın diye ama misafire izleme diyemiyosun falan...
Yine de gelen 5 misafir içinde en işimi gören sağolsun teyzemdi.

Cuma gunu geliyor insallah canim

Yaaaa zeytin gözlü fındık burunlu bi bebek ya yerim seni ya maşallah maşallah allah nazardan korusun yavrum :anne::KK200::nazar:

oyy gozlere bak masAllah ne tatlı Rabbim bahtını da yüzü gibi yapsın
otobüse göre otomobil daha kolay gecer bnce canım ıstedgnız yerde durur dınlenırsınız falan gıdılır Allahın ıznıyle

Maşallah, çok güzel bir bebek canım,
Allah bağışlasın sağlıkla buyutun.

Ne tatlı bir bebiş maşallah 41,5 kere S Spizella

Maaşallah maaşallah, ALLAH uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Bebişe maasallah

:KK70: Ülkemizin çoğu yerinde yaşanan kar yağışı ve soğuk havalar nedeniyle Gram altin, Euro, Dolar fiyatlarında donmalar yaşanmaktadır. Bu hava durumunu firsata çevirin. Bilgilerinize arz ederiz. :KK70:

Teşekkür ederim kızlar hepinize. Allah tüm isteyenlere sağlıklı bebekler versin, çocuklarımızı kötülüklerden korusun. :)

Altın hediye edildi bize de doğum sebebiyle
Çok fazla yok ama fiziki şekilde evde mi tutsam altın hesabı mı açtırsam kızım için?
Altın da düşük seyrediyor
Nerede o gramı 245 tl olduğu günler...

S Spizella Ya maşallah bildiğin büyümeye başlamış bu ufaklık.
Günlerin kim bilir nasıl yoğun geçiyordur.
Ama pek de keyiflidir şimdi:KK68:
Bir insan büyüyor kolay mı:KK200:

Nerelerdesin Maggi
Sınavların vardı daha da gözükmedin?

Evet gerçekten de öyle oldu nedense..
Oysa vizelerin bittiği 40 günü geçti, Ocak’ın ikinci haftası finallerim var hatta.
Notlarım iyi geldi, paslanmışımdır diyordum paslanmamışım :)

Aslında masa, balkon koltuk takımı tarzı şeyler aldık bu süreçte.
Haliyle birikim de yalan oldu.
Bu yüzden hayırsızlık ettim galiba.:KK22:

Sorma dışı seni içi beni yakar bu kızın :)
Teyzem iyiydi bana beklediğimden çok daha yardımcı oldu
Yemeğimi temizliğimi yaptı.
Ama 1 haftadan sonra yine de zordu. Misafirlik maksimum 1 hafta olmalı :) ister istemez o kişinin yatma kalkma saatine, yemek saatine uymak zorunda kalıyosun. Mesela biz tv açmıyoruz bebek şimdiden maruz kalmasın diye ama misafire izleme diyemiyosun falan...
Yine de gelen 5 misafir içinde en işimi gören sağolsun teyzemdi.

Teşekkür ederim kızlar hepinize. Allah tüm isteyenlere sağlıklı bebekler versin, çocuklarımızı kötülüklerden korusun. :)

Altın hediye edildi bize de doğum sebebiyle
Çok fazla yok ama fiziki şekilde evde mi tutsam altın hesabı mı açtırsam kızım için?
Altın da düşük seyrediyor
Nerede o gramı 245 tl olduğu günler...

Oda kendince sahip cikmis canim eskiler bilmezki ona gore az kalmak ayip seninle ilgilenmemek olurdu gecmis olsun atlattin

Back