- 5 Ekim 2016
- 2.700
- 7.710
- 158
- 39
Selamlar :)
Ben de kayıptım, bir bakayım dedim ne alemlerdesiniz bakalım?
Nerelerdesin Maggi
Sınavların vardı daha da gözükmedin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar :)
Ben de kayıptım, bir bakayım dedim ne alemlerdesiniz bakalım?
Herkese selam :)
Sizi özledim. Umarım yeni yıla girerken yenilenmiş ve bu yılın hesaplarını kapatmış oluruz
Öncelikle pek uğrayamama sebebim şu arkadaş olurlar:
Eki Görüntüle 2218838
40 günü geçti, günler nasıl geçiyor anlamadım vallahi.
O kadar idareli planlı gidiyordum ki doğumdan sonra bir sürü beklemediğim şey lazım oldu. Her gün bebekle ilgili bişey aldım diyebilirim. Eczane ve bebek mağazalarına çok para harcadık. Ama beklemediğim yerden ödemeler de aldım.
Neyse ki şimdi yine aldım kontrolü elime :)
Şubatın ortasında işe dönmem lazım ama kurum değiştirme sürecim de devam ediyor. Başımdaki derdi biliyorsunuz. 3 aylık bebekle 9 saatlik otomobil yolculuğuna gidebilir miyim sizce?
Sizler neler yaptınız?
Tüm sayfaları okuyacağım.
Herkese selam :)
Sizi özledim. Umarım yeni yıla girerken yenilenmiş ve bu yılın hesaplarını kapatmış oluruz
Eki Görüntüle 2218838
O kadar idareli planlı gidiyordum ki doğumdan sonra bir sürü beklemediğim şey lazım oldu. Her gün bebekle ilgili bişey aldım diyebilirim. Eczane ve bebek mağazalarına çok para harcadık. Ama beklemediğim yerden ödemeler de aldım.
Şubatın ortasında işe dönmem lazım ama kurum değiştirme sürecim de devam ediyor. Başımdaki derdi biliyorsunuz. 3 aylık bebekle 9 saatlik otomobil yolculuğuna gidebilir miyim sizce?
Sizler neler yaptınız?
Ayyyy masallah masallah masallah.
Ne kadar bal bu kiz boyle annesi
Selamlar,
Kızım 4 aylık oldu ve dönmeye başladı. Zamanında büyük kızım için aldığım şu süslü püslü 4 aya kadar kullanılabilen ve evimin demirbaşı haline gelen beşikten nihayet kurtuldum.
Şu an 6-9 aylık kıyafetleri kullandığı için 0-6 ay kıyafetlerini de elden çıkardım. Evimi istila eden bebek eşyalarından adım adım kurtulmanın sevinci içerisindeyim.
2 ay sonra da ev tipi anakucağı ve yenidoğan oto koltuğu ile yollarımızı ayırırız diye tahmin ediyorum.
Sanıyorum aradığım basligi buldum. Sorunum kredi kartları. Ama ne yazık ki harcayinca duramıyorum. Eşim çok harcamiyorsun dese de bence kendi bütçemize göre çok harcıyorum. Haftasonu harcama yaptım galiba 200-300 lira kadar. Ama pazartesi den bu yana mecburi ihtiyaçlar hariç bişey almadım . Aldıklarım market alışverisi pazar falan. On gündür internetten alışveriş yapmadım ki benim için çok iyi. Hadi bakalim
Masallah sana kuzum kokun burnuma geldi sanki hayirli evlat ol saglikla mutlulukla buyu
Nasil bir surec olacak
Gitmedigin takdirde alternatifin varmi
oyy gozlere bak masAllah ne tatlı Rabbim bahtını da yüzü gibi yapsınHerkese selam :)
Eki Görüntüle 2218838
Sizler neler yaptınız?
Ay biz biliyoduk ztn bu kiz kendini ana karninda belli etti uykunu severim cocuk simdiden ne anliyosun basini da yasliyormus yerim yaa
Spizella sen ne yaparsan yap altindan kalkarsin bunaldinmi gel konusur dertlesiriz
Teyzenle misafirlik nasil gecti
Cuma gunu geliyor insallah canim
Yaaaa zeytin gözlü fındık burunlu bi bebek ya yerim seni ya maşallah maşallah allah nazardan korusun yavrum
oyy gozlere bak masAllah ne tatlı Rabbim bahtını da yüzü gibi yapsın
otobüse göre otomobil daha kolay gecer bnce canım ıstedgnız yerde durur dınlenırsınız falan gıdılır Allahın ıznıyle
Maşallah, çok güzel bir bebek canım,
Allah bağışlasın sağlıkla buyutun.
Maaşallah maaşallah, ALLAH uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah
Bebişe maasallah
Ülkemizin çoğu yerinde yaşanan kar yağışı ve soğuk havalar nedeniyle Gram altin, Euro, Dolar fiyatlarında donmalar yaşanmaktadır. Bu hava durumunu firsata çevirin. Bilgilerinize arz ederiz.
Nerelerdesin Maggi
Sınavların vardı daha da gözükmedin?
Sorma dışı seni içi beni yakar bu kızın :)
Teyzem iyiydi bana beklediğimden çok daha yardımcı oldu
Yemeğimi temizliğimi yaptı.
Ama 1 haftadan sonra yine de zordu. Misafirlik maksimum 1 hafta olmalı :) ister istemez o kişinin yatma kalkma saatine, yemek saatine uymak zorunda kalıyosun. Mesela biz tv açmıyoruz bebek şimdiden maruz kalmasın diye ama misafire izleme diyemiyosun falan...
Yine de gelen 5 misafir içinde en işimi gören sağolsun teyzemdi.
Teşekkür ederim kızlar hepinize. Allah tüm isteyenlere sağlıklı bebekler versin, çocuklarımızı kötülüklerden korusun. :)
Altın hediye edildi bize de doğum sebebiyle
Çok fazla yok ama fiziki şekilde evde mi tutsam altın hesabı mı açtırsam kızım için?
Altın da düşük seyrediyor
Nerede o gramı 245 tl olduğu günler...