• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Doğurdum geldim :)
Hastaneden çıkıp eve gidene kadar ve belki birazcık daha servis dışı olabilirim.
Hani bu yenidoğanlar çok uyuyordu yaaa :işsiz:
Üstümden kamyon geçmiş gibiyim :bicak:

Her şey yolunda çok şükür, sağlığı yerinde, ben de yorgun ama mutluyum:KK200: eşim ise pert :rolleyes:
Ay inanmıyorum sana ya çok şükür çok şükür . Çok mutlu oldum hadi bakalım allah analı babalı büyütsün canım benim :KK200:

Hastaneden çıkıp eve gidene kadar ve belki birazcık daha servis dışı olabilirim.

Her şey yolunda çok şükür, sağlığı yerinde, ben de yorgun ama mutluyum:KK200: eşim ise pert :rolleyes:
Yaaaa geldi mi minnoş. Sen nasılsın bebiş nasıl her şey yolunda mı?

Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bahtı da kendi gibi güzel olsun :KK200:

Hayırlı olsun,
Sağlıklı ve upuzun bir ömür diliyorum :)

S Spizella sen çok akıllı ve güçlü bir kadınsın. Aynı tahmin ettiğim gibi çok rahat bir şekilde bunun üstesinden geldin. Eminim lohusalık sürecini de kolaylıkla keyifle atlatacaksın ve güzel anılar biriktireceksin. Allah analı babalı güzel sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin.

çok seviyorum böyle haberleri....Allah analı babalı büyütsün..iyi günlerde güzel geleceklerde....bebeğe ve size maşallah.....:nazar::nazar:

Back