Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün kk hanımları dua etti galiba sayenizde kolaycacık oldu
Ay inanmıyorum sana ya çok şükür çok şükür . Çok mutlu oldum hadi bakalım allah analı babalı büyütsün canım benimDoğurdum geldim :)
Hastaneden çıkıp eve gidene kadar ve belki birazcık daha servis dışı olabilirim.
Hani bu yenidoğanlar çok uyuyordu yaaa
Üstümden kamyon geçmiş gibiyim
Her şey yolunda çok şükür, sağlığı yerinde, ben de yorgun ama mutluyum eşim ise pert
Ne yalan söyleyeyim, ettim vallahi Seni ve eşini tebrik ederim, bebisimiz de hoş gelmiş :) huzurla,keyifle,sağlıkla büyütün inşallahBütün kk hanımları dua etti galiba sayenizde kolaycacık oldu
Yaaaa geldi mi minnoş. Sen nasılsın bebiş nasıl her şey yolunda mı?Doğurdum geldim :)
Hastaneden çıkıp eve gidene kadar ve belki birazcık daha servis dışı olabilirim.
Her şey yolunda çok şükür, sağlığı yerinde, ben de yorgun ama mutluyum eşim ise pert
Hayırlı olsun,Doğurdum geldim :)
Doğurdum geldim :)
Cok sevindimm gozunuz aydin yavrunuzu saglikla buyutun Allah bize de böyle kolay dogumlar nasip etsinBütün kk hanımları dua etti galiba sayenizde kolaycacık oldu