• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

p_ritha p_ritha
iyiniyetli iyiniyetli benimde birkac kazak ve hirka ihtiyacimm var gecen çıktığımda begenemedim ogretmenler gununde oluer mu indirim bende o zaman bakayim en iyisi
Adl ye ipekyola filan bakarım. Genelde indirimler oluyor. Poloda vardı geçen yıl. Öğretmenimize hediye almıştım bende.
Şimdi baktım adl geçen yıl 600 tl lik alışveriş yapan öğretmenlere çanta hediye etmiş. Roman indirim yapmış geçen yıl. Biz de ona göre bakarız canım:KK39:

Günaydınlar.
Yarın Ankara’ya uçuyoruz:KK49:
Sabah Mango nun indirimine dayanamadım, almak için sepete attığım 2 kazak 199 dan 119 a inmişti.
Aldım gitti 240 tl.
Dün uçak biletlerinin parasını yatırdık ama eşimin bazı geçerli nedenler dolayısı ile kullandığı kısım var.
Bu ay değil, bir dahaki ay olacak ödemesi ama 15’inde yatırıp temizlemeyi düşünüyorum, 900 tl civarı.

İzinde idareli gitmeye çalışacağım, burası o kadar mahrumiyet bölgesi ki baya bi gözümüz dönüyor çünkü :)
Sınavlarımda Pazartesi başlıyor, çok sağlam çalışamadım bakalım vizeler nasıl geçecek.

hoşgeliyorsunuzzz :) doğumuma beklerim :D tabi bebek gelmeye karar verirse :P
sınavlarında başarılar şimdiden. ilk vizelerin günahı olmaz, daha ne soruyorlar nasıl soruyorlar bilmiyorsun.
ben şu 11.11 olayından masrafsız çıktım ya inanamıyorum
ama bence mango için uyguna almışsın
bedenim yüzünden tek bir giysi alamıyorum.

Ayakkkabı ve hırka baktım kendime
Almadım,
Bakmaya devam edecem inş

tebrikler ;)
en uygun ve kalitelisini bulana kadar aramaya devam

Benim kazak almam lazım ama öğretmenler günü indirimini bekliyorum açıkçası. Biraz da indirimler de başlamış olur bir de öğretmenler günü indirimi ile daha uygun alırım.

özel gün bitmiyor ne de olsa, öğretmenler günü, 21 aralık en uzun gece indirimi, yeni yıl indirimi. daha bir sürü var sırada. illaki birinden denk gelir.

ben sanırım bir süre sonra kapsül gardrop yapacağım.
bu yüzden şimdi hiçbir şey almıyorum, bir de eski bedenime asla dönebileceğime inanmıyorum :(
34 bedendim.
artık o eski kıyafetlerime belki de veda ederim.
önce ne kadar kilo kaybedip hangi kiloda sabit kalacağımın kesinleşmesi lazım. bu da yazı bulur bence.

bu ayki bütçemiz daha rahat çok şükür ki :)
su faturasını bir türlü düşüremiyorum. sanırım bulaşık ve çamaşır makinesi haftada 4-5 kere çalıştığından.
çamaşırları lekesiz ise 30 ve 40 derecede kısa programda yıkıyorum. eskiden boş yere 60 derecede yıkadığım fark ettim. kıyafetler de yıpranıyordu.
su faturası 2 ayrı şekilde geliyor bize, bi normal fatura bir de sıcak su (ısınma + çeşmeden akan sıcak su) şeklinde.
30 tl geliyor normal su faturası, sıcak su da kalorifer çalışmadan önce 20 tl oluyordu genelde.
50 tl bence bir ayda suya fazla.

elektrik de kazanlı ütü ve fırın yemeklerine yüklenmem sebebiyle 100 tl yi görüyor artık.

bunlarda tasarruf yapamıyorum bir türlü.

diğer giderlere bakınca kredi kartlarına çok mutlu oluyorum, şubata kadar tüm taksitler.
taksit yapmayacağım ve biteceğini bilmek beni çok sevindiriyor.
inşallah o şekilde kullanmak zorunda kalmam bir daha.

Spizella sen sağlıkla bebeğini bi kucağına al da yine o 34 bedenlere girersin orası kolay iş. Doğuma çok az kaldı değil mi? ? Bak ben de Ankara dayım bir şeye ihtiyacın olursa canının istediği filan dürtmen yeterli.

Sağol muhendisciğim :)

Napıyosun? Yemek planların güzel olmuş, her gün bişey pişirmeyi düşünmek çok sıkıcı ya
İyiyim canım sağol sen nasılsın?

haftasonunu ailemle bulunduğum iehrin merkezinde geçirdim. Şimdi ilçe terminalinde otobüs bekliyorum. Bu haftalıl yemek planım yok. Pazara gidemedim. Eve gidince dolapta ne var ne yoksa plan yapacağım yeniden belki yarın için çorba yaparım. Şirkette yemeğim yok çünkü

muhendisiniz muhendisiniz Baya iyi plan program işlerinde.
Ben bir iyi gidiyorum, iki kötü :))

Ama artık öğle yemeği içinde yemek götürmeye başladım.
Bugün nohut götürmüştüm.
Akşam nohut vardı, birazını öğlen yemiş oldum.
Az önce de nohut yanına pilav yaptı eşim, o suyunu çekerken kabak yemeği yaptım.
Yarın işe götüreceğim yemek hazır olmuş oldu, ama yarın akşama planım yok :)))
Plan işe yarıyor ya her gün düşüneceğime 1 gün düşünüyorum. Bu hafta için de yatmadan yaparım bi plan. Bu hafta şehir dışındaydım pazara gidemedim. Ama mutlaka bi şeyler vardır. En kötü 2 patates alır onu yemek yaparım diğer günler makarna çorba buzluktaki köfteler derken geçer gider

Selam herkese

Haftasonunu ailemle geçirdim.
Biraz annemle dışarı çıktık gezdik dolaştık. Hem onun hem benim alacağımız şeyler vardı onları aldık. Gidiş geliş gezme falan derken 100-120 tl arası bi harcamam oldu. Bu ay daha temkinli gitmeliyim. Her ay dikkat etmem gerekiyor dediğimde bir şeyler çıktı. Paranın bereketi mi yok anlamadm ki:bicak:

Spizella sen sağlıkla bebeğini bi kucağına al da yine o 34 bedenlere girersin orası kolay iş. Doğuma çok az kaldı değil mi? ? Bak ben de Ankara dayım bir şeye ihtiyacın olursa canının istediği filan dürtmen yeterli.
Yaaa çok sağol, teklifin bile yeter. Bişey olursa bi msj atarım :D
Son haftanın içindeyim normal sürede
Bakalım yarın kontrol var. Bugün de gittim hastaneye, biraz bişeyler başlamış :) ben eskiden zannediyodum ki sancı başlıyo 3-5 saate doğuruyosun, meğer bu işler günler alıyomuş aslında :)

Selam herkese

Haftasonunu ailemle geçirdim.
Biraz annemle dışarı çıktık gezdik dolaştık. Hem onun hem benim alacağımız şeyler vardı onları aldık. Gidiş geliş gezme falan derken 100-120 tl arası bi harcamam oldu. Bu ay daha temkinli gitmeliyim. Her ay dikkat etmem gerekiyor dediğimde bir şeyler çıktı. Paranın bereketi mi yok anlamadm ki:bicak:

Hayat pahalandı. Adım atmak, dışarı çıkmak para malesef. Ama yapmayınca da olmuyor. Alarak tatmin olmaya da alışmışız.

Yaaa çok sağol, teklifin bile yeter. Bişey olursa bi msj atarım :KK70:
Son haftanın içindeyim normal sürede
Bakalım yarın kontrol var. Bugün de gittim hastaneye, biraz bişeyler başlamış :) ben eskiden zannediyodum ki sancı başlıyo 3-5 saate doğuruyosun, meğer bu işler günler alıyomuş aslında :)
Evet bu zamanlı bir süreç oluyormuş. Keşke 3-5 saate bitse. Benim için de dua eder misin lütfen bizi artık çok bekletmeden sağlıklı bir bebeğim olsun.

Evet bu zamanlı bir süreç oluyormuş. Keşke 3-5 saate bitse. Benim için de dua eder misin lütfen bizi artık çok bekletmeden sağlıklı bir bebeğim olsun.
Yaaa tabiki ederim :KK200:
İstediğin vakitte, çok güzel bir bebeğin olur inşallah:KK51: hep pozitif düşün, eğer bi sağlık problemi yoksa herşey psikolojik durumla ilgili diye düşünüyorum ben. hazır ve mutlu olduğunu hissetsin ve gelsin :KK37:

canımm benım de dualarım senınle Rabbim tez vakıtte nasıp etsın tup bebek onerdıler demıstın bence bekletmeden yaptrın akıl vermıs gıbı olmayayım ama gerckten bu yardımcı ureme teknıklerinin faydası oluyor Tabiki en basta Allahm verıcek ama bizim gibi bekleyenlerde tedavi buyuk yardımcı bence

Back