öyle görünüyorÇok heyecanlı bir ay olacak
valla tam maaş zamanı doğum olursa nasıl ilgilenicem bu bütçe işleriyle bakalım
eşim ne alıyoruz ne veriyoruz hiçbir şey bilmiyor
ben en iyisi şimdiden ödemeler için talimat vereyim internetten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle görünüyorÇok heyecanlı bir ay olacak
Beni muhasebecin olarak seçebilirsin bizim evde bir maaş mutemeti var . Ama tabii bizim evin bütçesiyle hayatta ilgilenemez. Geçen hafta atıştık ben bırakıyorum bu işi yapmıcam evin bütçesini dedim. Adam resmen yalvardı senin bırakman bizi kaç ay geriye götürür haberin var mı diyor banaöyle görünüyor
valla tam maaş zamanı doğum olursa nasıl ilgilenicem bu bütçe işleriyle bakalım
eşim ne alıyoruz ne veriyoruz hiçbir şey bilmiyor
ben en iyisi şimdiden ödemeler için talimat vereyim internetten
Beni muhasebecin olarak seçebilirsin bizim evde bir maaş mutemeti var . Ama tabii bizim evin bütçesiyle hayatta ilgilenemez. Geçen hafta atıştık ben bırakıyorum bu işi yapmıcam evin bütçesini dedim. Adam resmen yalvardı senin bırakman bizi kaç ay geriye götürür haberin var mı diyor bana
Spizella son güne kadar bekleyecek galiba sizin minik :)
Kredi kartı taksitleriniz de çok çok az kalmış.
Vay be bu başlığa ilk yazdığımda çok daha sıkışıktın, bitmiş bile.
Uçak biletlerini uyguna denk getirdik, bu aydan kalan para ile önceden ödeyebileceğiz derken bir anda akü ihtiyacımız çıktı.
Bu aydan artan mutfak, akaryakıt paramız aküye gidecek muhtemelen.
Yilbasinda burda olur canim. Himm insallah toparlamaya calisiyoruz.yaa sizde de mi böyle :))
benim eşim angarya olarak görüyor. sen zaten yapıyosun beni hiç uğraştırma diyor !
telefon faturan kaç tl desem bilmez
kontrolün bu kadar bende olması iyi mi kötü mü bilemedim.
taksit sayısını ücretsiz izne çıkacağım zamana göre endeksledim. miktar fazla ama en azından artarak devam etmeyecek.
bu arabaların derdi bitmiyor. sizin akü bizim lastiğin bilmemnesi bozulmuş.
tebrikler pure, eşin ne zaman geliyor görevden ? o gelene kadar sen bayağı toparlıycaksın bütçenizi :)
bebecik gelemiyor, bekliyoruz
Beceremiyor adamyaa sizde de mi böyle :))
benim eşim angarya olarak görüyor. sen zaten yapıyosun beni hiç uğraştırma diyor !
telefon faturan kaç tl desem bilmez
kontrolün bu kadar bende olması iyi mi kötü mü bilemedim.
taksit sayısını ücretsiz izne çıkacağım zamana göre endeksledim. miktar fazla ama en azından artarak devam etmeyecek.
bu arabaların derdi bitmiyor. sizin akü bizim lastiğin bilmemnesi bozulmuş.
tebrikler pure, eşin ne zaman geliyor görevden ? o gelene kadar sen bayağı toparlıycaksın bütçenizi :)
bebecik gelemiyor, bekliyoruz
Bizde eşim ne yatırılacaksa yatırır. Bu işler bir de ben de olursa o ne yapacak bulaşık çamaşır temizlik çocuklar okul oooo bence bunlar bana yeter...
Yalnız son hamlemle onun kartını ondan alıyorum akşama verecek. Çünkü eksi hesaptan çok harcıyor. Ona harçlık vereyim kartını da alayım. Çünkü son şansını kaybetti.
Slm kızlar benimde maaş yattı ark gittim dün hedite vs 30 kusur tuttu bugunde 11 lira yemek 43 lira da ark borç verdim ne zaman verir net değil biraz emri vaki ile oldu ama oldu artık onun dışında bir harcamam yok yarın tamir işi için 130 liram gidecek birde şimdiiik bşka bişey yok sanıyorum borç ödediğimiz içina araba öğrenim kredisi vs derken kış geldi bir iki şey alasım var ama alamayacağım işten çıkma durumum olabilir o nedenle borçlar bitsin derdindeyim zaten o kadar ekstra masraflar çıkıyor ki ay içinde ..
Gunaydın sınava hazırlanmak için dershane düşünüyorum ama net değil çıkma durumumBenimki de hesabını bilmiyor pek :/ gerçi bu ay kredi kartını idareli gitmiş
İşi neden bırakıyorsun?
Gunaydın sınava hazırlanmak için dershane düşünüyorum ama net değil çıkma durumum
Iyi tatiller. Gönlünüzce geçsin tatiliniz inşallah. Mahrumiyet bölgesinde biz de çalışmıştık. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Tatil iyi gelecektir. Iyi yolculuklar.Günaydınlar.
Yarın Ankara’ya uçuyoruz
Sabah Mango nun indirimine dayanamadım, almak için sepete attığım 2 kazak 199 dan 119 a inmişti.
Aldım gitti 240 tl.
Dün uçak biletlerinin parasını yatırdık ama eşimin bazı geçerli nedenler dolayısı ile kullandığı kısım var.
Bu ay değil, bir dahaki ay olacak ödemesi ama 15’inde yatırıp temizlemeyi düşünüyorum, 900 tl civarı.
İzinde idareli gitmeye çalışacağım, burası o kadar mahrumiyet bölgesi ki baya bi gözümüz dönüyor çünkü :)
Sınavlarımda Pazartesi başlıyor, çok sağlam çalışamadım bakalım vizeler nasıl geçecek.