Adl ye ipekyola filan bakarım. Genelde indirimler oluyor. Poloda vardı geçen yıl. Öğretmenimize hediye almıştım bende.p_ritha
iyiniyetli benimde birkac kazak ve hirka ihtiyacimm var gecen çıktığımda begenemedim ogretmenler gununde oluer mu indirim bende o zaman bakayim en iyisi
Hayırlı olsun güle güle kullan kazağını.1 tane kazak aldim bugun siyah kol dekolteli ihtiyacim vardi iyi oldu.
Günaydınlar.
Yarın Ankara’ya uçuyoruz
Sabah Mango nun indirimine dayanamadım, almak için sepete attığım 2 kazak 199 dan 119 a inmişti.
Aldım gitti 240 tl.
Dün uçak biletlerinin parasını yatırdık ama eşimin bazı geçerli nedenler dolayısı ile kullandığı kısım var.
Bu ay değil, bir dahaki ay olacak ödemesi ama 15’inde yatırıp temizlemeyi düşünüyorum, 900 tl civarı.
İzinde idareli gitmeye çalışacağım, burası o kadar mahrumiyet bölgesi ki baya bi gözümüz dönüyor çünkü :)
Sınavlarımda Pazartesi başlıyor, çok sağlam çalışamadım bakalım vizeler nasıl geçecek.
Ayakkkabı ve hırka baktım kendime
Almadım,
Bakmaya devam edecem inş
Benim kazak almam lazım ama öğretmenler günü indirimini bekliyorum açıkçası. Biraz da indirimler de başlamış olur bir de öğretmenler günü indirimi ile daha uygun alırım.
İyiyim canım sağol sen nasılsın?Sağol muhendisciğim :)
Napıyosun? Yemek planların güzel olmuş, her gün bişey pişirmeyi düşünmek çok sıkıcı ya
Plan işe yarıyor ya her gün düşüneceğime 1 gün düşünüyorum. Bu hafta için de yatmadan yaparım bi plan. Bu hafta şehir dışındaydım pazara gidemedim. Ama mutlaka bi şeyler vardır. En kötü 2 patates alır onu yemek yaparım diğer günler makarna çorba buzluktaki köfteler derken geçer gidermuhendisiniz Baya iyi plan program işlerinde.
Ben bir iyi gidiyorum, iki kötü :))
Ama artık öğle yemeği içinde yemek götürmeye başladım.
Bugün nohut götürmüştüm.
Akşam nohut vardı, birazını öğlen yemiş oldum.
Az önce de nohut yanına pilav yaptı eşim, o suyunu çekerken kabak yemeği yaptım.
Yarın işe götüreceğim yemek hazır olmuş oldu, ama yarın akşama planım yok :)))
Maaşın bereketli olsun canımSelamlar :)
Hafta ortası geldi bile.
Maaşa da son bir hafta artık :)
Hazır altın, döviz düşmüşken alım yapmak niyetindeyim.
Yaaa çok sağol, teklifin bile yeter. Bişey olursa bi msj atarımSpizella sen sağlıkla bebeğini bi kucağına al da yine o 34 bedenlere girersin orası kolay iş. Doğuma çok az kaldı değil mi? ? Bak ben de Ankara dayım bir şeye ihtiyacın olursa canının istediği filan dürtmen yeterli.
Selam herkese
Haftasonunu ailemle geçirdim.
Biraz annemle dışarı çıktık gezdik dolaştık. Hem onun hem benim alacağımız şeyler vardı onları aldık. Gidiş geliş gezme falan derken 100-120 tl arası bi harcamam oldu. Bu ay daha temkinli gitmeliyim. Her ay dikkat etmem gerekiyor dediğimde bir şeyler çıktı. Paranın bereketi mi yok anlamadm ki
Evet bu zamanlı bir süreç oluyormuş. Keşke 3-5 saate bitse. Benim için de dua eder misin lütfen bizi artık çok bekletmeden sağlıklı bir bebeğim olsun.Yaaa çok sağol, teklifin bile yeter. Bişey olursa bi msj atarım
Son haftanın içindeyim normal sürede
Bakalım yarın kontrol var. Bugün de gittim hastaneye, biraz bişeyler başlamış :) ben eskiden zannediyodum ki sancı başlıyo 3-5 saate doğuruyosun, meğer bu işler günler alıyomuş aslında :)
Yaaa tabiki ederimEvet bu zamanlı bir süreç oluyormuş. Keşke 3-5 saate bitse. Benim için de dua eder misin lütfen bizi artık çok bekletmeden sağlıklı bir bebeğim olsun.
canımm benım de dualarım senınle Rabbim tez vakıtte nasıp etsın tup bebek onerdıler demıstın bence bekletmeden yaptrın akıl vermıs gıbı olmayayım ama gerckten bu yardımcı ureme teknıklerinin faydası oluyor Tabiki en basta Allahm verıcek ama bizim gibi bekleyenlerde tedavi buyuk yardımcı benceEvet bu zamanlı bir süreç oluyormuş. Keşke 3-5 saate bitse. Benim için de dua eder misin lütfen bizi artık çok bekletmeden sağlıklı bir bebeğim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?