Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım hayırlı dogumlar saglıcakla bebegini kucagınıza alırsınız inşallah
Aaa o neymiş öyle :) o siteye üye olmuştum aylar önceS Spizella öğle arası arkadaşla markete gittik
Kızı var arkadaşın ünv giden
Onun arkadaşları hamile internetten prima sayfasına girip ultrason fotoğrafını emoji ile süsleyip gödermişler prima her ay 1 paket ücretsiz bez gönderecekmiş
Arkadaş varsa çevrende hamile söyle dedi
İlk başta yakın çevremi düşündüm yok dedim
Sonra burası geldi aklıma ve tabiki sabah senin attığın fotoğraflar
bir incele internet sayfasını varsa öyle bir durum kaçırma derim
canım benım kuzenim hemsıre dr u ona da cınsel ılıskı onermıstı dogurmadan dogumu kolaylastırıyomus@yesa1 sonunda çok kolay doğurdum yazacaksın sandım
Hurmayı aylardır her gün yiyorum bi etkisi olmadı galiba :)
Pilates topu üzerinde de esneme hareketleri yapıyorum.bugün doktor da cinsel ilişki önerdi
Çok aktif bi hayatım yok benim de arkadaşın gibi. Demek biraz da şans ve genetik falandır belki
canım benım kuzenim hemsıre dr u ona da cınsel ılıskı onermıstı dogurmadan dogumu kolaylastırıyomus
Suriyeliler falan nasıl 3-5 arka arkaya yapabiliyor, diye sormuşsun ya onlar bizler gibi geleceği düşünmüyor, iyi bir eğitim alsin, düzgün bir hayatı olsun, iyi yetistirelim diye düşünmüyorlar bana göre.
Tabi bir de bizden esirgenen ama onlara yapılan dudak uçuklatan yardımlar var.
Bu ülkede Suriyeli olsam ben bile çocuk yapardim.
Sağol muhendisciğim :)kimmiş bu minnoş
sağlıkla kucağınıza alın inşallaah canım. bahtı da şansı da kendi kadar güzel olsun
Canım benim arkadaşlar güzel şeyler yazmışlar zaten,
Yürüyüş mutlaka yapmalısın hergun.
Bebek eşyaların hazır olmalı. Doğum salonuna verilecekler ayrılmalı.
Doğumdan sonra odaya gelince kullanilacaklarin (bardak, peçete, kolonya, yedekler vs,nin doğum salonunda gereği yok, ).
Kabız kalmamaya özen göstermelisin.
Doğum öncesi duş almalısın.
Ilaç alerjin
Kan uyuşmazlığı
Sürekli kullandığın ilaçların
Gibi tıbbi öykünü mutlaka hatırlatmalisin.
Doğum öncesinde kadına enerji geliyor zaten hissedersin.
Veee
Dogumdan sonra ilk yarım saat içinde mutlaka bebeği emzir. (Bağışıklık sistemi için ,kankanserinden koruması ıçın sindirim sistemi ne giden ilk besin anne sütü olmalı)
Ten tene temas çok çok önemli.
Rabbim kolay kurtarsın inş.
Çok heyecanlı bir ay olacakBu ayki bütçe planımı yaptım. Maaş günü yaklaşıyor.
Daha çok evde olduğum ve bebek için alışveriş yapmadığım için bu ay daha kolay geçecek.
Ayrıca burs miktarımda artış olduğu için bu ay ekstra bir para bekliyorum :)
yarın kredi kartlarımın ekstreleri kesilecek. faturalar da bu hafta içinde gelir.
bakalım kredi kartlarımdaki taksitlerin bitişi için son 3 ay