Kırk bin kere maşallah çok tatlı bir bebek geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırk bin kere maşallah çok tatlı bir bebek geliyor.
Yaaaa maşallah valla yerim ben onu burnu çok güzel valla offf bi öpsem
oyy masallahh masallah saglikla gelsin kucagina canim benim melek bu melek
Aman da maşallah. Tontis. Cok sevimli
Haha dimi ya suratı asık bebek hahahahCok guzelmissin ama sen hadi anneni babani uzmeden kolaylikla gel
Brz ciddi olcaz ama sanki
Haha dimi ya suratı asık bebek hahahah
Aynen ya eşimle baktık gece aaa dedik bu bebek çatık kaşlı sinirliSağolun hepinize :)))
Aynı eşim kızlar bu bebek
Eşim böyle çatık kaşlı ciddi ben korktum valla sinirli sinirli :)
Bi burnunu bana benzettik
Ne yapıcam ben bana da böyle bakarsaAynen ya eşimle baktık gece aaa dedik bu bebek çatık kaşlı sinirli
Yaaa çok sağol mornergis
İnşallah hayata karşı dik duruşu olan, iyi ve vicdanlı bir birey olabilsin.
Ne yapıcam ben bana da böyle bakarsa
Eşim de mütemadiyen sinirli görünür şaka yaparken bile insanlar ciddi sanar bu yüzden.
Ben ise o kadar güleryüzlü bir ifadeye sahibim ki valla baba kız ellerinden çekeceğim var gibi
Hahaha karnından sanki çok ciddi bir iş yapıyor ifadesi takınmış yüzüne ay çok komik yaYaaa çok sağol mornergis
İnşallah hayata karşı dik duruşu olan, iyi ve vicdanlı bir birey olabilsin.
Ne yapıcam ben bana da böyle bakarsa
Eşim de mütemadiyen sinirli görünür şaka yaparken bile insanlar ciddi sanar bu yüzden.
Ben ise o kadar güleryüzlü bir ifadeye sahibim ki valla baba kız ellerinden çekeceğim var gibi
hahhaha babası kılıklı derim kızıncaBu sana benzemiş al sen bak desen
Geçen bi arkadaşım WhatsApp ta duruma kızının resmini atmış hemen mesaj yazdım ki bi kendine benzer çocuk doğuramadın kusura bakma ama aynı babası yazdım arkadaşım da gülüyor hahaha aynen öyle diye .hahhaha babası kılıklı derim kızınca
Geçen bi arkadaşım WhatsApp ta duruma kızının resmini atmış hemen mesaj yazdım ki bi kendine benzer çocuk doğuramadın kusura bakma ama aynı babası yazdım arkadaşım da gülüyor hahaha aynen öyle diye .
Bence yeter be yeter anca resim çekiyorsunuz bıktım usandım bu daracık karanlık yerde canıma yetti diyor benceo da bişey mi
bak bi de bu pozu var
durun çekmeyin hepinizden iğreniyorum falan diyor sanırım
Eki Görüntüle 2203499
o da bişey mi
bak bi de bu pozu var
durun çekmeyin hepinizden iğreniyorum falan diyor sanırım
Eki Görüntüle 2203499
Üzerimde bir ton yağ var bi banyo yaptırın allah rızası için burası da çok karanlık korkuyorum diyor benceBezdumm beni rahat bırakın demişte olabilir