• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Maşallah sağlıkla gelsin S Spizella
Tipini bilemem ama huyu annesi gibi olsun
Akıllı, hayatta ne istediğini bilen , güçlü bir kız olsun

:KK51: Yaaa çok sağol mornergis mornergis
İnşallah hayata karşı dik duruşu olan, iyi ve vicdanlı bir birey olabilsin.

Aynen ya eşimle baktık gece aaa dedik bu bebek çatık kaşlı sinirli :confused:
Ne yapıcam ben bana da böyle bakarsa :KK70:
Eşim de mütemadiyen sinirli görünür o_O şaka yaparken bile insanlar ciddi sanar bu yüzden.
Ben ise o kadar güleryüzlü bir ifadeye sahibim ki :KK53:valla baba kız ellerinden çekeceğim var gibi

Eşim de mütemadiyen sinirli görünür o_O şaka yaparken bile insanlar ciddi sanar bu yüzden.
Ben ise o kadar güleryüzlü bir ifadeye sahibim ki :KK53:valla baba kız ellerinden çekeceğim var gibi

Bu sana benzemiş al sen bak desen :confused:

Hahaha karnından sanki çok ciddi bir iş yapıyor ifadesi takınmış yüzüne ay çok komik ya :KK45:

hahhaha babası kılıklı derim kızınca :rolleyes:
Geçen bi arkadaşım WhatsApp ta duruma kızının resmini atmış hemen mesaj yazdım ki bi kendine benzer çocuk doğuramadın kusura bakma ama aynı babası yazdım:rolleyes: :KK71: arkadaşım da gülüyor hahaha aynen öyle diye .

Hahaha karnından sanki çok ciddi bir iş yapıyor ifadesi takınmış yüzüne ay çok komik ya :KK45:

o da bişey mi :rolleyes:
bak bi de bu pozu var
durun çekmeyin :olamaz: hepinizden iğreniyorum falan diyor sanırım :rolleyes:
FullSizeRender 13.jpg

Back