Bugün ne almadın?

Bu yıl bizde de tatil yok maalesef.
İzin de aile ziyaretleri yaptık, bayramda da çalışmaya devam zaten.
Baya bir şey hallettik bu yıl, 4 yıl çektiğimiz krediyi 2.5 yılda kapattık, bazı büyük ölçekte ihtiyaçları hallettik anca oldu.
Şimdi de bakıyorum ama fiyatlar uçmuş.
Ama Aralık ayında mutlaka bi erken rezervasyon yapmak niyetindeyim.
Sıcaklara dayanamıyoruz, Mayıs ayı istiyoruz bu nedenle.
Tatil zamanı gelmeden de ödenir biter.
İnşallah bakalım.

Ayyy bu yil memlekette geçiyor tatil yapamadik diye çatladim resmen.
Adamin görev işi olmasaydi asla bu kadar kalmazdim burda. Tatil şart

Bugün işlerim var
Yıllık izin başvurusu yapıcam
Tam rahata erdim ankaradayım 1 sene daha derken kadromun asıl bulunduğu yer olan şehirdeki iş yerinden haber geldi biz yazışmaları başlatıyoruz geri gelmen için diye. Yazışmalar 1 ay da sürebilir 3 ay da. Bunların yüzünden yollarda doğurmazsam iyidir.
Ama ücretli-ücretsiz izin alıcam yine de ankarada kalıcam bu ne ya yetti valla
Bi anlayış göstermiyolar

Ayyy bu yil memlekette geçiyor tatil yapamadik diye çatladim resmen.
Adamin görev işi olmasaydi asla bu kadar kalmazdim burda. Tatil şart

Bizim izin 10-15 gün olunca pek sıkılacak vaktimiz olmadı anca yetti bile denebilir.
20 gün izni bi yaz bi kış kullanmaya çalışıyorum.
Bu seferde 10 günde anne babamımı görüp alış veriş ihtiyaçlarımızı mı halledelim yoksa tatil mi yapalım hepsi karman çorman oldu.

Geçici görevli miydin Ankara’da Spizella sen?
Zor olur senin için.
3 ay sonra olsa da doğuma denk geliyor galiba tam.

Evet ya doktora süresince diye görevlendirdiler
Doktoranın yarısındayım gel uzaktan devam edersin diye tutturdular

Şeytan diyor al ücretsiz izni 2 sene doktorayı bitir öyle dön

Evet ya doktora süresince diye görevlendirdiler
Doktoranın yarısındayım gel uzaktan devam edersin diye tutturdular

Şeytan diyor al ücretsiz izni 2 sene doktorayı bitir öyle dön
Bu oyp lileri iyice rezil ettiler saniyorlar ki gel diyince gelecek git diyince gideceksiniz her sey kagit ustunde hallolurken insanlarin hayatlari yasadiklari hic umurlarinda bile olmuyor. Gercekten cok yazik. Seytan cok mantikli diyor aslinda al ucretsizini yaz tezini bitir oyle don.

Sorma bunaldım. Hoca Gel diyor bana "hocam hem hamileyim hem eşim tayin olamıyor şu an, zaten doğum iznine çıkıcam" diyorum. Olsun gel diyor. Anlamadım ki izinde olan birinin hangi şehirde olduğu hocaya ne fark ediyor

İnsanların düzenini hiç düşünmüyorlar
Kira kontratını yeniledik, eşim tayin olamıyor. Doktorum hastanem ayarlanmış, ama o gel dedi diye aa yarın geliyorum tamam diycem sanırım

Tabi hocam ne demek esimin tayin isini de coz bi de doktor hastane ayarlamasini yap. Kira kontrati isini Mucbir sebep diye feshedebiliriz deseydin :))) hadi sistem neyse de Bu hocalar da Cok fenalar sifir anlayis:/

Diğer başlığa yazmıştım buraya da yazayım
Krizden ped markamı bile değiştirdim. Normalde 10'lu pedler bana yetmiyor. Normal bir paket orkid vs alıp bir paket de bimdeki scarlett'i alıyordum. Evdeyken scarlett'i takıyordum. Bana 1 aylık toplam bedeli=6.75 oluyor
Geçen a101'de sleppy ped'i keşfettim. 5.90 fiyatı. Hem rahat, hem kotex kalitesinde. Bana 2 ay gider diye hesaplıyorum. Yani her ay 3 lira gidecek. Kâr kârdır. Tavsiye ederim..

Reklam sayılıp banlanıyormuşum hahahaha

O yeni çıktı galiba reklamını gördüm
Tanıtım fiyatı diye ucuz olmasın?
Biraz stok yapabilirsin bence
Sonuçta hep lazım
Ben bi süredir kullanmıyorum ama sahalara döndüğümde deniycem

Orkid infinity çok iyiymiş ama çok pahalıymış
Yine de sıcak yaz günlerinde denenebilir diye önermişler

Sleepy....türk malı diye biliyorum....tebrikler

Fiyatı bence de artacak. Bir zamanlar kotex de ucuzdu ve çok rahattı. Sonra kotex'e zam üstüne zam yaptılar. Sleppy bana kotex'i hatırlatıyor aynı rahatlıkta:)

Başka ne faydası var bu en paranın

müşteri hizmetlerine çok çabuk ulaşabiliyorsun
Krediyi biraz yüksek faizle veriyorlar ama şube vs olmadığından hemen hesabına geçiyor
Netflix gibi üyeliklerde fiyatın yarısı oluyor ki ben bunu kullanıyorum
Bayağı bi yararlandım, kredi kartına da 1 sene içinde 6 ay 100 tl harcarsan puan olarak 100 lira yüklüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…