• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Bu kriz ortamında biz bi de tatile gidicez haftaya
Sadece benzin harcamayı planlıyorum
İlk gideceğimiz yer 3 gece 4 gün her şey dahil bi otel.
Buralarda ekstra para istiyorlar mı?

Sonra 3 gece de kampa gideceğiz yemekler kampı düzenleyenler tarafından karşılanacak. Burada belki ufak tefek masraf olabilir.

Yol ücretleri de en az 400-500 tutar gibime geliyor.

Bu hafta market alışverişi yapmayayım evdekileri bitirip gidelim diye düşünüyorum. 7-8 gün olmayacağız bozulur zaten çoğu şey.

sanırım biz bu yıl tatile gidemeyeceğiz yani 5 bin vermeye içim acıdı vazgeçtim bende
seneye inşallah gideriz napalım:63:

Boşver 5 bin çok büyük para
Biz 3 gece 4 güne 1600 tl verdik
Yani vericez , tatil 3 günde bitecek biz taksit ödeyeceğiz :(
Seneye güzel gezersiniz inşallah :)

Sonra 3 gece de kampa gideceğiz yemekler kampı düzenleyenler tarafından karşılanacak. Burada belki ufak tefek masraf olabilir.

Bu hafta market alışverişi yapmayayım evdekileri bitirip gidelim diye düşünüyorum. 7-8 gün olmayacağız bozulur zaten çoğu şey.

Her şey Dahilde sadece bazı içecekler ucretli oluyor ya da belli bir saatten sonra. Ama dikkat edersiniz 1 tl bile harcamazsiniz:)

Bugün sabahtan sadece poğaçaya 1 tl verdim.

Netten alışveriş yapmayı düşündüm ama vazgeçtim.

Akşam iş çıkışı markete gidip küçük bir alışveriş yapmam lazım.
Umarım düşündüğümden çok harcama yapmam.

Boşver 5 bin çok büyük para
Biz 3 gece 4 güne 1600 tl verdik
Yani vericez , tatil 3 günde bitecek biz taksit ödeyeceğiz :KK43:
Seneye güzel gezersiniz inşallah :)
sizin gene uygunmuş canım git bol bol gez eğlen bende bayramda bol bol yatmayı planlıyorum inşallah öyle keyif edecem bende napim

sizin gene uygunmuş canım git bol bol gez eğlen bende bayramda bol bol yatmayı planlıyorum inşallah öyle keyif edecem bende napim

Ya aşırı lüks bi yer aramadık
Benim evim rahat çok şükür
O yüzden otelin odasının lüks olması vs beni çok çekmedi.
Otelin deniz kıyısında olması, kendi plajı olması önemliydi. İşte ortalama fiyatta bişey oldu sanırım.
Gerçi eşimin iş arkadaşlarına göre deli miymişiz o kadar para verilir miymiş? Belki de haklılardır.

Ya aşırı lüks bi yer aramadık
Benim evim rahat çok şükür
O yüzden otelin odasının lüks olması vs beni çok çekmedi.
Otelin deniz kıyısında olması, kendi plajı olması önemliydi. İşte ortalama fiyatta bişey oldu sanırım.
Gerçi eşimin iş arkadaşlarına göre deli miymişiz o kadar para verilir miymiş? Belki de haklılardır.
ciddi misin benim baktığım oteller uçuyor ama bence bana göre çok uyguna denk gelmiş canım
ben sanırım gitti mi az iyisi olsun modundayım galiba :) o zaman da fiyatlar artıyor
seneye inşallah. seneye hazirana kadar para birikimine devam :)

Canim hersey dahil. Kahvaltin oglen yemegi aksam yemegi brunch barda ictiklerin atistirmaliklar havuzda yedigin ictigin herşey ücretsiz(alkol dahil).
Gittigim bir otelde odaya yemek istemek ucretliydi mesela. Benim eşim biraz fazla alkol alir zaman zaman. odaya da isterdi ücret ekstra alinirdi.
Otel hersey dahil herseyden faydalan. Sporunu da yap. Spaya da gir. Hamam da yap. Gece barda yapilan gosterileere de katil.

selam bugün ne almadin topiğine katılabilir miyim:)
ben 3 binlik maaşımı hiç bişey almadim eski kıyafetlerle geziyorum.

Hoşgeldiniz tabiki katılabilirsiniz
Biz bu aralar biraz fazla şey aldık ama :D almama konusunda birbirimizi motive ediyoruz.
Zaten dolar kuru yüzünden konumuz yakında "bugün ne ALAMADIN." Olacak gibi.

Eski kıyafetleriniz gerçekten eski mi yoksa sıkıldınız diye size eski mi geliyorlar?

Hoşgeldiniz tabiki katılabilirsiniz
Biz bu aralar biraz fazla şey aldık ama :KK70: almama konusunda birbirimizi motive ediyoruz.
Zaten dolar kuru yüzünden konumuz yakında "bugün ne ALAMADIN." Olacak gibi.

Eski kıyafetleriniz gerçekten eski mi yoksa sıkıldınız diye size eski mi geliyorlar?
kilo aldığım için kiyafetler kısa ve dar...:( bol kiyafetlerden sıkıldım.. zayıfladığımda hepsi bol gelir. ama almiyorum zayıflayana kadar.

Canim hersey dahil. Kahvaltin oglen yemegi aksam yemegi brunch barda ictiklerin atistirmaliklar havuzda yedigin ictigin herşey ücretsiz(alkol dahil).
Gittigim bir otelde odaya yemek istemek ucretliydi mesela. Benim eşim biraz fazla alkol alir zaman zaman. odaya da isterdi ücret ekstra alinirdi.
Otel hersey dahil herseyden faydalan. Sporunu da yap. Spaya da gir. Hamam da yap. Gece barda yapilan gosterileere de katil.

:D madem gittim her şeyinden yararlanayım haklısın
Hamam gibi sıcak yere saunaya girilmiyomuş ya hamilelikte :(
Ancak yiyip içicem artık. Kilo alıp dönerim :D
Alkol de kullanamıcam artık eşim benim yerime içsin.

kilo aldığım için kiyafetler kısa ve dar...:KK43: bol kiyafetlerden sıkıldım.. zayıfladığımda hepsi bol gelir. ama almiyorum zayıflayana kadar.

Zayıflama çabasındaysan yaptığın doğru bence, ben de hamilelikten dolayı tüm eski gardrobuma veda ettim. Belki de o kıyafetlere bi daha asla giremem :D
34 bedendi hepsi. tabi elden çıkarmak için seneye bu zamanları bekliycem.
Bu aşamada çok az parça ile uzun süre idare edilebildiğini fark ettim. Aslında çok eşyaya ihtiyacımız da yokmuş

Zayıflama çabasındaysan yaptığın doğru bence, ben de hamilelikten dolayı tüm eski gardrobuma veda ettim. Belki de o kıyafetlere bi daha asla giremem :KK70:
34 bedendi hepsi. tabi elden çıkarmak için seneye bu zamanları bekliycem.
Bu aşamada çok az parça ile uzun süre idare edilebildiğini fark ettim. Aslında çok eşyaya ihtiyacımız da yokmuş
inş doğumdan sora kısa sürede verirsin.
anneler ye ye süt yapsin yedirri kulak asma bak ben kulak astığıma pişmanim..
süt dolmasi için bol bol su iç. incir ve dut ye. öle hamurişi felan süt yapmaz onlar hikaye.

Bugün sabahtan sadece poğaçaya 1 tl verdim.

Netten alışveriş yapmayı düşündüm ama vazgeçtim.

Akşam iş çıkışı markete gidip küçük bir alışveriş yapmam lazım.
Umarım düşündüğümden çok harcama yapmam.
Malesef gene para harcamak zorunda kaldım. Haftasonu doğum günü olan kuzenime hediye parfüm aldım.
10 tl'lik açık parfüm alabilirdim ama 15 yaşında yeni genç kız olmuş birisini orjinalle sevindirmek istedim. :KK19:
Umarım başka bir harcama yapmam bugün.En Büyük KK

Back