- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
Iyi saylirim canimSen nasılsın? Her şey yolunda mı :)
sanırım biz bu yıl tatile gidemeyeceğiz yani 5 bin vermeye içim acıdı vazgeçtim bende
seneye inşallah gideriz napalım
Bu kriz ortamında biz bi de tatile gidicez haftaya
Sadece benzin harcamayı planlıyorum
İlk gideceğimiz yer 3 gece 4 gün her şey dahil bi otel.
Buralarda ekstra para istiyorlar mı?
Sonra 3 gece de kampa gideceğiz yemekler kampı düzenleyenler tarafından karşılanacak. Burada belki ufak tefek masraf olabilir.
Yol ücretleri de en az 400-500 tutar gibime geliyor.
Bu hafta market alışverişi yapmayayım evdekileri bitirip gidelim diye düşünüyorum. 7-8 gün olmayacağız bozulur zaten çoğu şey.
sizin gene uygunmuş canım git bol bol gez eğlen bende bayramda bol bol yatmayı planlıyorum inşallah öyle keyif edecem bende napimBoşver 5 bin çok büyük para
Biz 3 gece 4 güne 1600 tl verdik
Yani vericez , tatil 3 günde bitecek biz taksit ödeyeceğiz
Seneye güzel gezersiniz inşallah :)
Her şey Dahilde sadece bazı içecekler ucretli oluyor ya da belli bir saatten sonra. Ama dikkat edersiniz 1 tl bile harcamazsiniz:)
sizin gene uygunmuş canım git bol bol gez eğlen bende bayramda bol bol yatmayı planlıyorum inşallah öyle keyif edecem bende napim
Hepsini takip edeyim ben o zaman
O kadar para üstüne harcama yapmadan girip çıksak süper olur :)
ciddi misin benim baktığım oteller uçuyor ama bence bana göre çok uyguna denk gelmiş canımYa aşırı lüks bi yer aramadık
Benim evim rahat çok şükür
O yüzden otelin odasının lüks olması vs beni çok çekmedi.
Otelin deniz kıyısında olması, kendi plajı olması önemliydi. İşte ortalama fiyatta bişey oldu sanırım.
Gerçi eşimin iş arkadaşlarına göre deli miymişiz o kadar para verilir miymiş? Belki de haklılardır.
Canim hersey dahil. Kahvaltin oglen yemegi aksam yemegi brunch barda ictiklerin atistirmaliklar havuzda yedigin ictigin herşey ücretsiz(alkol dahil).Bu kriz ortamında biz bi de tatile gidicez haftaya
Sadece benzin harcamayı planlıyorum
İlk gideceğimiz yer 3 gece 4 gün her şey dahil bi otel.
Buralarda ekstra para istiyorlar mı?
Sonra 3 gece de kampa gideceğiz yemekler kampı düzenleyenler tarafından karşılanacak. Burada belki ufak tefek masraf olabilir.
Yol ücretleri de en az 400-500 tutar gibime geliyor.
Bu hafta market alışverişi yapmayayım evdekileri bitirip gidelim diye düşünüyorum. 7-8 gün olmayacağız bozulur zaten çoğu şey.
selam bugün ne almadin topiğine katılabilir miyim:)
ben 3 binlik maaşımı hiç bişey almadim eski kıyafetlerle geziyorum.
kilo aldığım için kiyafetler kısa ve dar...Hoşgeldiniz tabiki katılabilirsiniz
Biz bu aralar biraz fazla şey aldık amaalmama konusunda birbirimizi motive ediyoruz.
Zaten dolar kuru yüzünden konumuz yakında "bugün ne ALAMADIN." Olacak gibi.
Eski kıyafetleriniz gerçekten eski mi yoksa sıkıldınız diye size eski mi geliyorlar?
Canim hersey dahil. Kahvaltin oglen yemegi aksam yemegi brunch barda ictiklerin atistirmaliklar havuzda yedigin ictigin herşey ücretsiz(alkol dahil).
Gittigim bir otelde odaya yemek istemek ucretliydi mesela. Benim eşim biraz fazla alkol alir zaman zaman. odaya da isterdi ücret ekstra alinirdi.
Otel hersey dahil herseyden faydalan. Sporunu da yap. Spaya da gir. Hamam da yap. Gece barda yapilan gosterileere de katil.
kilo aldığım için kiyafetler kısa ve dar...bol kiyafetlerden sıkıldım.. zayıfladığımda hepsi bol gelir. ama almiyorum zayıflayana kadar.
inş doğumdan sora kısa sürede verirsin.Zayıflama çabasındaysan yaptığın doğru bence, ben de hamilelikten dolayı tüm eski gardrobuma veda ettim. Belki de o kıyafetlere bi daha asla giremem
34 bedendi hepsi. tabi elden çıkarmak için seneye bu zamanları bekliycem.
Bu aşamada çok az parça ile uzun süre idare edilebildiğini fark ettim. Aslında çok eşyaya ihtiyacımız da yokmuş
Malesef gene para harcamak zorunda kaldım. Haftasonu doğum günü olan kuzenime hediye parfüm aldım.Bugün sabahtan sadece poğaçaya 1 tl verdim.
Netten alışveriş yapmayı düşündüm ama vazgeçtim.
Akşam iş çıkışı markete gidip küçük bir alışveriş yapmam lazım.
Umarım düşündüğümden çok harcama yapmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?