Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim al sat yapmiyosun biliyorum. Acil ihtiyacin da yok. Ben biriktirdigim zamanlar pahali ucuz demeden alirdim. Aldigim fiyati da bi deftere not ederdim . Bu sekilde 40bine yakin biriktirdim.Sence doğru yapıyor muyum pure hazel
Valla aldım şimdi yaCanim al sat yapmiyosun biliyorum. Acil ihtiyacin da yok. Ben biriktirdigim zamanlar pahali ucuz demeden alirdim. Aldigim fiyati da bi deftere not ederdim . Bu sekilde 40bine yakin biriktirdim.
Birkac gundur müdahalwden bahsediliyor abd ile gorüsmelerden bahsediliyor ama henüz bir aciklama yok dolar 5.40a dayandi.
Canim şu durum da var kuyumcuya gitsen o fiyattan satamazsain. Onlar da makas atiyor. Dalgalaanma cok o giyattan alamam dedi bana gecen ay. Tepem atti. Fiziki yapmam artik dedim bende15 temmuzda 338 tl den aldığım çeyrek altının daha bi ay olmadan 370 tl olması peki!!!
Ekonomi çoh eyi
Fiziki hiç almıycam ben de. Kuyumcular kafalarına göre fiyat veriyomuş gibi geliyo banaCanim şu durum da var kuyumcuya gitsen o fiyattan satamazsain. Onlar da makas atiyor. Dalgalaanma cok o giyattan alamam dedi bana gecen ay. Tepem atti. Fiziki yapmam artik dedim bende
Cok uzun vadede iyi olur ama
Bende maaşımız 15 inde yatıyor ondan önce hesap kitap yapıp parayı cebimize koyar koymaz doğru kuyumcuya koşuyoruz kaç tl olursa olsun alıyoruz zarar etmedim altın orta vadede zarar getirmezİlk hedefim 10 gr biriktirmek. En iyisi bişey alma dürtüsü gelince altın alayım
Bende maaşımız 15 inde yatıyor ondan önce hesap kitap yapıp parayı cebimize koyar koymaz doğru kuyumcuya koşuyoruz kaç tl olursa olsun alıyoruz zarar etmedim altın orta vadede zarar getirmez
Bende aynen şöyle yapıyorum gelir gider tablosu oluşturuyorum. Sonra ödemeleri yapıp örnek veriyorum o ay için hesapta 3000 tl kaldı ya diyelim bir tam altın alıyorum geri kalanını o ay için kullanıyoruzBen de bundan sonra öyle yapayım
Hep diyodum ki borçlar bitsin taksitler bitsin altın alayım birikim yapayım
Onların biteceği yok
Her ay başında 1 çeyrek
Bursumla da 1 çeyrek 1 gr alayım diyorum bi aksilik olmazsa
Maggiore naptın altınları
Altınlarım resmen çil çil oldu Spizella
2 gr da 32.5 kar oldu.
Bizim altın almamızı bekliyormuş piyasa, haberimiz yok
İlahi mesajı ben aldım, sen de al; diyor ki siz bir koyun ben on edeyim
Eşimin 600 tl si varmış öyle ihtiyaç olmayan.
Benimkini niye koymadın diyo
Üstün ekonomi bilgimle birikimlerini değerlendirmem için yoğun talep altındayım
:::))))Altınlarım resmen çil çil oldu Spizella
2 gr da 32.5 kar oldu.
Bizim altın almamızı bekliyormuş piyasa, haberimiz yok
İlahi mesajı ben aldım, sen de al; diyor ki siz bir koyun ben on edeyim
Eşimin 600 tl si varmış öyle ihtiyaç olmayan.
Benimkini niye koymadın diyo
Üstün ekonomi bilgimle birikimlerini değerlendirmem için yoğun talep altındayım
valla ben şimdi hesapladım 35 tl kar olmuş
olsun be ilk kez kazandım ben
ne zaman döviz alsam düşerdi
ilk kez yükseldi
Günaydın, tatile gideceğiz pazartesi günü çok heyecanlıyım eşim de çok yorgun dinlenmek istiyoruz :)
Minimalist bir bavul hazırlamam lazım
En az eşya ile en rahat şekilde gitmek için.
Alışverişe çıkalım dedi ama benim alacak bişeyim yok, eşime bi şapka alabiliriz belki
aminnn.En çokda çocuklarımız için üzülüyorum..Zenginin çocuğuna birşey olmaz. olan bizlerin çocuklarına oluyor..Sürekli in çık, gerçi pek inme yok ama..
Bilmiyorum ülkemizi zor günler bekliyor diye düşünüyordum ama bu kadarını düşünememiştim bile..
Yazık oluyor.
Onca insan onca emek, pırıl pırıl çocuklarımızın geleceği.
Allah sonumuzu hayır etsin.