• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Al mutlaka yeşil pasaportunu
Ne güzel gezilir onunla :)
Ben yüzmeyi 3 sene önce öğrendim :KK70:
Babam küçükken öğreneyim diye denizin ortasına atmıştı beni
O günden sonra korkumdan giremiyodum pek
Eşim de pek biliyor sayılmazdı, sadece bi kaç kulaç atabiliyordu. Bi gün denize gittik kendimizi suya bırakıp elimizi kolumuzu oynatınca bi baktık ki yüzebiliyormuşuz :KK70: boşa korkmuşum yıllarca
Simdi basvursam tatile yetismiyor zaten. Ben de sikistirmayayim dedim. Yüzme konusunda ben de universitede iken ogrendim yoksa anadolu insani nerden bilsin yuzmeyi? Deniz mi var:)) bende skolyoZ vardi doktor yuzeceksin diyince ders aldim. Az mi bogulma tehlikesi atlattim ankara nin muhtelif havuzlarinda:)) ama Inat ettim simdi guzel yuzuyorum ve cok keyif aliyorum. Eger korkulariniz varsa ders alip biraz teknikle kendinizi gelistirebilirsiniz

Acaba tarihini ayarlayıp mı düzenlediler bilmiyorum ki
Keşke öyle bi doğa olayı falan görsek :)
Ben de çok heyecanlıyım özellikle samanyolu çok rahat görünebiliyormuş
Ankarada yıldız bile göremiyoruz.
Her sene agustos ayinin ikinci Haftasi perseid meteor yagmurlari olur. Bu sene 11-12 agustos a denk geliyor. Saatte 60-70 tane gorursunuz Hatta fireball denen izli kayanlar Cok daha guzel oluyor.
Eger gokyuzune ilginiz varsa Ankara universitesinin rasathanesine gidebilirsniz. Biz gecen ay tutulmasinda gittik Cok kalabalikti gerci ama ayi marsi ve Saturnu izledik. Randevulu gidince daha guzel ilgileniyorlarmis.

Kızlar iyi tatiller benimde son haftam Pazartesi iş başlıyor ama kurban bayramı tatili var ya onun gazıyla anlamam sanırım
Bu yol benim içinde bol yüzmeli ve dinlenmeli bir tatil oldu
Ne güzel kamplar ve deneyimler hele şu rasathane gözlemi ne güzelmiş normal zamanda da gidebiliyor muyuz acaba

Ben küçüklükten yüzme biliyorum.
Annemler çok sever denizi, sudan çıkmazlar.
Ben de aksi gibi hiç sevmem, sıcağı, yanmayı da sevmem.
Balayı hariç hep yurt dışı tatili yaptık bu nedenle.
Ama seneye dinlenmeli bir tatil istiyorum.
Çılgınlar gibi yiyip çılgınlar gibi eğlenmeli :)
Yemek kısmı da mühim o nedenle:)
5 günde 3 kilo almalı :)))

Randevulu gitme meselesini bilmiyordum.
Bilseydim Ankara’da iken mutlaka giderdim.
Harika bir tecrübe olsa gerek.

Ben küçüklükten yüzme biliyorum.
Annemler çok sever denizi, sudan çıkmazlar.
Ben de aksi gibi hiç sevmem, sıcağı, yanmayı da sevmem.
Balayı hariç hep yurt dışı tatili yaptık bu nedenle.
Ama seneye dinlenmeli bir tatil istiyorum.
Çılgınlar gibi yiyip çılgınlar gibi eğlenmeli :)
Yemek kısmı da mühim o nedenle:)
5 günde 3 kilo almalı :)))

Randevulu gitme meselesini bilmiyordum.
Bilseydim Ankara’da iken mutlaka giderdim.
Harika bir tecrübe olsa gerek.
Bizim de turkiyede ki ilk otel tatilimiz olacak.
Aslinda Cok buyuk beklentileriniz olmasin cunku marsi toplu Igne basi kadar gorduk ama Saturn halkalaei ile filan Cok tatliydi:)
Akilli telefonlar icin cesitli uygulamalar varmis mesela sky map indirip Boyle gokyuzune tutuyorsun hangi yildiz hangi gezegen hepsini gosteriyor orda tanistigimiz genclerden ogrendik biz de.

Bizim de turkiyede ki ilk otel tatilimiz olacak.
Aslinda Cok buyuk beklentileriniz olmasin cunku marsi toplu Igne basi kadar gorduk ama Saturn halkalaei ile filan Cok tatliydi:)
Akilli telefonlar icin cesitli uygulamalar varmis mesela sky map indirip Boyle gokyuzune tutuyorsun hangi yildiz hangi gezegen hepsini gosteriyor orda tanistigimiz genclerden ogrendik biz de.

Aslında gökyüzüne özel bir ilgim yok.
Ama Satürn halkalar mesela, kesinlikle görmek isterdim :)
O uygulamayı da indirip ilk fırsatta deneyeceğim. :)

Bugün hiçbir şey almadim. Hiçbir yere gitmemeye çalışıyorum ,kolay oluyor. İhtiyaçlar için genelde eşimi yolluyorum.

Önceden bir yere gittiğimde bir şey almadan çıkarsam mutsuz olurdum. Burası sayesinde artık mutlu oluyorum:KK45:

Her sene agustos ayinin ikinci Haftasi perseid meteor yagmurlari olur. Bu sene 11-12 agustos a denk geliyor. Saatte 60-70 tane gorursunuz Hatta fireball denen izli kayanlar Cok daha guzel oluyor.
Eger gokyuzune ilginiz varsa Ankara universitesinin rasathanesine gidebilirsniz. Biz gecen ay tutulmasinda gittik Cok kalabalikti gerci ama ayi marsi ve Saturnu izledik. Randevulu gidince daha guzel ilgileniyorlarmis.

Gittim sirkencubin 2 kere
İkisinde de yağmur yağdı açmadılar teleskopu
Güya satürn mars ve ayı görecektik
2 kereden sonra şansımı zorlamayayım dedim :D

Bugun bingo masal yersil almadim. Evde baska cesitler var migrosta indirimde diye ve merak ettigim icin almaya yeltendim ama sonra vazgectim. :temizlik:

Evdekiler bitsin sonra alırsınız sık sık indirime giriyor zaten ;)

Kuaför e gitmedim kendi işimi kendim yaptım
Param cebimde kaldı

Kendin halledebiliyorsan süper
Ben de istenmeyen tüy işlemlerini kendim hallediyorum.
Ama saçımı kestirmem lazım 50 tl gidecek bi de istediğim gibi olmazsa = pişmanlık

Bugün hiçbir şey almadim. Hiçbir yere gitmemeye çalışıyorum ,kolay oluyor. İhtiyaçlar için genelde eşimi yolluyorum.

Önceden bir yere gittiğimde bir şey almadan çıkarsam mutsuz olurdum. Burası sayesinde artık mutlu oluyorum:KK45:

Bir mağazadan alma gücün varken bile almamayı tercih ederek çıkmak insana bir tatmin duygusu sağlıyor! :)

Spizella sanırım altından kara geçtik :))
8-9 tl benimki :)))

Küçük kazandık ama olsun :D tl de dursa değer kaybedecekti. Gramı 200 tl olmuş ya inanılmaz

Evdekiler bitsin sonra alırsınız sık sık indirime giriyor zaten :KK66:

Kendin halledebiliyorsan süper
Ben de istenmeyen tüy işlemlerini kendim hallediyorum.
Ama saçımı kestirmem lazım 50 tl gidecek bi de istediğim gibi olmazsa = pişmanlık

Bir mağazadan alma gücün varken bile almamayı tercih ederek çıkmak insana bir tatmin duygusu sağlıyor! :)

Küçük kazandık ama olsun :KK70: tl de dursa değer kaybedecekti. Gramı 200 tl olmuş ya inanılmaz

203 oldu Spizella.

Back