• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Korkar insan tabi.
Çok şükür önemli bir şey değilmiş, inşallah bir daha tekrarı olmasın.
İnsanın hiç bilmediği süreçler gebelik işler.
Panik olması gayet normal.

Gerçekten sağlık işleri, özellikle de acilde berbat.
Özel hastanelere verilen paralar çoğu zaman mecburi konuma geliyor.

Geçenlerde benimde günler süren kahverengi akıntım oldu.
Ama baya sürdü, 10 gün kadar.
Artık panik oldum, devlete karar verdim.
Mhrs den baktım randevu da 10 gün sonraya veriliyor.
Neyse eşim gel gidelim, gittik adam dedi ki sıra yok, nasıl olmaz dedim.
Sabah 5-6 gibi almak gerekliymiş, sıra bitiyormuş.
Böyle saçmalık mı olur?
Düşün ya hamile olsaydım da kanamam olsaydı dedim eşime.
Hemen özele gittik, burada ucuz gerçi.

mr gibi testleri de aaa aylar sonraya veriyolar
benim de 2-3 sene önce kasığımda ağrılı bir şişlik oluşmuştu.
30 gün sonraya ultrason randevusu verildi.
sıra geldiğinde ben başka doktora gidip iyileşmiştim :D

mr gibi testleri de aaa aylar sonraya veriyolar
benim de 2-3 sene önce kasığımda ağrılı bir şişlik oluşmuştu.
30 gün sonraya ultrason randevusu verildi.
sıra geldiğinde ben başka doktora gidip iyileşmiştim :KK70:

Gerçekten öyle..
Çok şükür paramız var, bizler özeli karşılayabilecek kudretteyiz.
Devlet daha ekonomik olduğu için tercih etmeye çalışıyoruz.
Bir de devletten başka şansı olmayanlar var.
Çok zor.

Geçmiş olsun S Spizella
Kızlar hastane konusunda haklısınız özel sağlık sigortası hayat kurtarıyor resmen, özellikle izin derdi olan biz çalışanlar için
Ama ben kendim icin mumkun olduğunca devlet hastanelerine gitmeyi tercih ediyorum özellikle üniversite ve eğitim araştırma olanlara. Daha çok vakaa gördükleri ve asistanlar öğrenmeye hevesli oldukları için daha ilgili olduklarını düşünüyorum.

Geçmiş olsun kızlar S Spizella ve Maggiore Maggiore
Bende mecburen devlete gidiyorum. Özel hastane tam bir kabus burada.
Hatta şimdide genel bir tahlil için dahiliyeye gidiyorum randevum var. Bakalım kendimi çok yorgun hissediyorum, sıcaklardan mı yoksa bozulan beslenme düzenimin etkisi mi göreceğiz.

Geçmiş olsun kızlar S Spizella ve Maggiore Maggiore
Bende mecburen devlete gidiyorum. Özel hastane tam bir kabus burada.
Hatta şimdide genel bir tahlil için dahiliyeye gidiyorum randevum var. Bakalım kendimi çok yorgun hissediyorum, sıcaklardan mı yoksa bozulan beslenme düzenimin etkisi mi göreceğiz.

D3 ya da b12 vitaminin düşmüş olabilir
Çok geçmiş olsun....
Ben de küçük şehirdeyken devlet ve araştırma hastanesi tercih ediyordum. Gerçi kaç defa sıkıntı yaşadım ama en azından randevu falan bulabiliyordum.
Büyükşehirler çok kalabalık, o hastanelere sağlam giren hasta çıkıyor ya. Mesela geçen yıl 20 lik dişlerimi çektirmek için devlet diş hastanesinden randevu alayım dedim 2 ay sonraya ancak muayene sırası buldum. Mecburen özele para bayıldık.

Zaman zaman değişiyor tabi.
Bazen özel çok masraflı olacaksa veya özelde bölümüm yoksa yada güvenmiyorsam devlete gidiyorum.
Ama kadın doğum gibi bazı bölümlerde devlette en azından buradaki devlette yer bulabilmek vs çok zor.

Gecmis olsun spizella.
Ben de oncelikli olarak universite hastanelerini tercih ediyorum Hatta eger mumkunse hoca farki yaritirip ogretim uyesi muayenesini tercih ediyorum. Ozel hastaneler ve yaptiklari testler bana guvenilir gelmiyor. Devlette en azindan her sey daha kontrollu geliyor.

Spizella altın işine devam ediyorum ben :)
Yarın 1.5 gr daha altın almaya karar verdim :)
Elimde fazla para var, ayın 15’ine de ne kaldı şurada dedim :)
Her ay böyle 0.5 gr bile olsa alıp alıp arttıracam bakalım :))
İlk hedefim de 10 gr:)

Ben de bursumun yatmasını bekliyorum yüksek düşük demeyip tamamıyla altın alıcam.
Biz dün tatil satın aldık 3 gün 1600 tl
İlk defa bu tür bir otele tatile gideceğiz.
Fiyat bence çok yüksek bence 3 gece için ama eşimle 13 senedir birlikteyiz bu bir ilk :D
Daha 13 sene gitmeyiz artık

Ben de bursumun yatmasını bekliyorum yüksek düşük demeyip tamamıyla altın alıcam.
Fiyat bence çok yüksek bence 3 gece için ama eşimle 13 senedir birlikteyiz bu bir ilk :KK70:
Simdiden iyi tatiller. Yer neresi? Biz de Bu sene ilk kez otel tatili satin aldik. Bizimki bayram tatiline geldigi icin biraz tuzlu oldu ama umrumda degil bayramda burda olmayacam kacacam ya o dusunce bile iyi geliyor bana.

Fiyat bence çok yüksek bence 3 gece için ama eşimle 13 senedir birlikteyiz bu bir ilk :KK70:

Hadi bakalım bursunda eklensin üzerine :)
Ben aldım sabah 1 gr:)

Çok iyi yapmışsınız bence, insanın tatile çok ihtiyacı oluyor.
Biz de bu yıl bazı sıkıntılar nedeniyle tatil planlayamadık, aile ziyareti yapabildik sadece.
Kısmetse seneye erken rezervasyonla bi otel planlaması yapacağız.
Tatil pahalı gibi oluyor ama ne için çalışıyoruz, yılda 3-5 gün sere serpe dinlenmiş, tatil keyfi yapmışız çok mu?
Kesinlikle değil bence.

Simdiden iyi tatiller. Yer neresi? Biz de Bu sene ilk kez otel tatili satin aldik. Bizimki bayram tatiline geldigi icin biraz tuzlu oldu ama umrumda degil bayramda burda olmayacam kacacam ya o dusunce bile iyi geliyor bana.

Bayramdan önceki hafta antalya alanyada 3 gün kalacağız
4. Gün çıkıp tübitak ın saklıkentteki gökyüzü gözlem kampına gideceğiz 4 gün de orası ;)
Kamp Öncesinde bi denize girmiş oluruz dedik
Eşim de hiiiç bişeyle uğraşmak ve düşünmek istemiyorum yiyip içip yatmak istiyorum saçma sapan animasyonlar izlemek istiyorum dedi :D
Siz nereye gideceksiniz?

Hadi bakalım bursunda eklensin üzerine :)
Ben aldım sabah 1 gr:)

Çok iyi yapmışsınız bence, insanın tatile çok ihtiyacı oluyor.
Biz de bu yıl bazı sıkıntılar nedeniyle tatil planlayamadık, aile ziyareti yapabildik sadece.
Kısmetse seneye erken rezervasyonla bi otel planlaması yapacağız.
Tatil pahalı gibi oluyor ama ne için çalışıyoruz, yılda 3-5 gün sere serpe dinlenmiş, tatil keyfi yapmışız çok mu?
Kesinlikle değil bence.

Kaç gramın oldu?
Benim de ilk hedef 10 gr
Şu an 2,75 gr var
Ay ne kadar az ya

Bayramdan önceki hafta antalya alanyada 3 gün kalacağız
4. Gün çıkıp tübitak ın saklıkentteki gökyüzü gözlem kampına gideceğiz 4 gün de orası :KK66:
Kamp Öncesinde bi denize girmiş oluruz dedik
Eşim de hiiiç bişeyle uğraşmak ve düşünmek istemiyorum yiyip içip yatmak istiyorum saçma sapan animasyonlar izlemek istiyorum dedi :KK70:
Siz nereye gideceksiniz?
Bizim bayramda Belek sonraki gun kas sonraki Hafta da akyaka. Akyaka icin onerileriniz varsa alabilirim.
Tubitak kampi deneyimlerini merak ediyorum eger perseid meteor yagmurunu zamanina denk geliyorsa mukemmel olur.

Kaç gramın oldu?
Benim de ilk hedef 10 gr
Şu an 2,75 gr var
Ay ne kadar az ya

Hahaha :)))
Henüz benim 2 gr oldu ya sadece :))
Seninkinden de az benim :)
Cidden 2 gr azıcık bir şey ama insan yine de seviniyor :)

Bizim bayramda Belek sonraki gun kas sonraki Hafta da akyaka. Akyaka icin onerileriniz varsa alabilirim.
Tubitak kampi deneyimlerini merak ediyorum eger perseid meteor yagmurunu zamanina denk geliyorsa mukemmel olur.

Ayyy iyi tatiller :)
Ne güzel yapmışsınız ikinizde kızlar.

Normalde biz denize girmeyi, yüzmeyi, yanmayı ikimiz de hiç sevmiyoruz.
Ama sadece otelde yatıp bir şey düşünmemek istiyorum ben de Spizella nın eşi gibi :)))

Hahaha :)))
Henüz benim 2 gr oldu ya sadece :))
Seninkinden de az benim :)
Cidden 2 gr azıcık bir şey ama insan yine de seviniyor :)

Ayyy iyi tatiller :)
Ne güzel yapmışsınız ikinizde kızlar.

Normalde biz denize girmeyi, yüzmeyi, yanmayı ikimiz de hiç sevmiyoruz.
Ama sadece otelde yatıp bir şey düşünmemek istiyorum ben de Spizella nın eşi gibi :)))
Evet Bu sene biraz tuzlu oldu aslinda ama cok ihtiyacimiz vardi. Biz de Deniz insaniyiz surekli yuzelim Sudan Hic cikmayalim deriz. Aslinda yesil pasaport hakkim varmis yeni ogrendim daha once bilseydim alir bi de yunan adasi yapabilirdik

Acaba tarihini ayarlayıp mı düzenlediler bilmiyorum ki
Keşke öyle bi doğa olayı falan görsek :)
Ben de çok heyecanlıyım özellikle samanyolu çok rahat görünebiliyormuş
Ankarada yıldız bile göremiyoruz.

Evet Bu sene biraz tuzlu oldu aslinda ama cok ihtiyacimiz vardi. Biz de Deniz insaniyiz surekli yuzelim Sudan Hic cikmayalim deriz. Aslinda yesil pasaport hakkim varmis yeni ogrendim daha once bilseydim alir bi de yunan adasi yapabilirdik
Al mutlaka yeşil pasaportunu
Ne güzel gezilir onunla :)
Ben yüzmeyi 3 sene önce öğrendim :D
Babam küçükken öğreneyim diye denizin ortasına atmıştı beni
O günden sonra korkumdan giremiyodum pek
Eşim de pek biliyor sayılmazdı, sadece bi kaç kulaç atabiliyordu. Bi gün denize gittik kendimizi suya bırakıp elimizi kolumuzu oynatınca bi baktık ki yüzebiliyormuşuz :D boşa korkmuşum yıllarca

Back