• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

günaydın kızlar,
sabah erkenden çarşıya çıktım ihtiyaçlar için,
evde olduğum için ev giyimime dikkat etmeye çalışıyorum, tüm gün kapı çalıyor, açmak gerekiyor... evde bakımlı olmayı seviyorum. Yıllardır kış aylarında evde yün külotlu çorap ve üzerine tunik giyerim, hem çok pratik hem ev babetleri ile çok şık, hem de çok ısıtıcı oluyor...siyah ve lacivert vardı evde, bugün bordo ve asker yeşili aldım, üstüne ayarladığım tuniklerle uyumlu olması için...

çıkmışken mağazaları da gezdim, çok şık bir kot pantolon denedim, 100 tl idi...çıkardım ve içim acıyarak bıraktım, çünkü çok benzerleri evde mevcuttu, gerçi açık mavi denedim ve o rengi yoktu ama şuan ihtiyacım olmadığına kendimi ikna ederek yavaşça yerine bıraktım, almadımmmm... yol boyunca almadığım için mutsuz hissetsem de, eve gelip dolabıma tekrar bakınca doğruyu yaptığımı gördüm...an itibariyle mutlu ve gururluyum... olacak bu iş :)))
tebrik ederim seni arkadaşım
bir süre almadığın için üzüleceksin ama bir süre sonra hiç üzülmeyeceksin hatta daha mağazadan çıkmadan heyt be bunu da almadım diye keyifleneceksin

tebrik ederim seni arkadaşım
bir süre almadığın için üzüleceksin ama bir süre sonra hiç üzülmeyeceksin hatta daha mağazadan çıkmadan heyt be bunu da almadım diye keyifleneceksin
saol canımmm, eve gelince yaşadım o keyfi aslında... nefs işte, can çekiyor ama gerçekten de lüzumu yoktu, iyi ki almamışım diyorum şu an...

Merhaba
Konuyu ilk gördüğüm günden beri yazacağım
sayfaları okuyayım dedikçe hem işten fırsat bulamadım hem de sayfalar birikti
S Spizella tebrik ederim seni bak eksi hesabın kapanmış
borçlarını da ödedikçe daha çok gaza gelip birikime bile başlayacaksın

Benimde cumartesi gününden beri cüzdanımda 25 lira var bu hafta hiç para harcamadım sadece 2 3 lira çay parası verdim
kıyafet ve botlarım var
almak istersem de sezon sonu indirimini bekleyeceğim
mutfak harcamaların da bile israf olmaması için haftalık yemek listesi hazırlayıp ona göre alışveriş yapıyorum

günaydın kızlar,
evde olduğum için ev giyimime dikkat etmeye çalışıyorum, tüm gün kapı çalıyor, açmak gerekiyor... evde bakımlı olmayı seviyorum. Yıllardır kış aylarında evde yün külotlu çorap ve üzerine tunik giyerim, hem çok pratik hem ev babetleri ile çok şık, hem de çok ısıtıcı oluyor...siyah ve lacivert vardı evde, bugün bordo ve asker yeşili aldım, üstüne ayarladığım tuniklerle uyumlu olması için...

çıkmışken mağazaları da gezdim, çok şık bir kot pantolon denedim, 100 tl idi...çıkardım ve içim acıyarak bıraktım, çünkü çok benzerleri evde mevcuttu, gerçi açık mavi denedim ve o rengi yoktu ama şuan ihtiyacım olmadığına kendimi ikna ederek yavaşça yerine bıraktım, almadımmmm... yol boyunca almadığım için mutsuz hissetsem de, eve gelip dolabıma tekrar bakınca doğruyu yaptığımı gördüm...an itibariyle mutlu ve gururluyum... olacak bu iş :)))
Günaydın cnm ;)
Almadan mı geldin sen, süpersin :))
Ev giyimime bende özen göstermeye çalışıyorum. Dışarıda süslü püslü evde şöyle böyle olmayı bende sevmiyorum.
Ama polar pijamalarımı da çok seviyorum :p
Kış gelince olmazsa olmazlarım.
Ama ev giyimime için alışveriş yapmam gerek bu arada.

Günaydın cnm :KK66:
Almadan mı geldin sen, süpersin :))
Ev giyimime bende özen göstermeye çalışıyorum. Dışarıda süslü püslü evde şöyle böyle olmayı bende sevmiyorum.
Ama polar pijamalarımı da çok seviyorum :p
Kış gelince olmazsa olmazlarım.
Ama ev giyimime için alışveriş yapmam gerek bu arada.
günaydın tatlışım, almadım vallahi, kös kös döndüm eve :))) minibüste bi niyetlendim inip dönüp alayım diye, sonra kızdım kendime, dur hele, bi eve git sonra çok istersen alırsın diye telkin ettim kendimi..eve gelip evdeki pantolonlara tekrar bakınca iyi ki almamışım dedim...

ben çalışmadığım için ufak işler için çıksam da çoğunlukla evde oluyorum, o sebeple ev kıyafeti belirlemem gerekiyor.. polar pijamalarımı ben de çok seviyorum ama gün içinde sürekli üstümde iyi olmuyor...bir de havalar hala soğumadı bizim buralarda, çok kalın geliyor gündüz polar, ev işi,yemek vs yaparken hala kısa kollu tuniklerleyim...
bu yün külotlu çoraplar hem çok ince, opak gibi, hem de tayt giyince altına çorap uydurma derdi oluyor ya, bunlarda bir bütün olunca daha güzel görünüyor, seviyorum o yüzden...

Kızlar ben bu almama konusunda çok sert olabiliyorum kendime karşı...mesela ihtiyacım yoksa ve almayacaksam asla gidip bir giysi denemiyorum...zaten evden işe, işten eve bir hayatım var benim...gezip alışveriş yapacak pek bir zamanım yok...bunun faydalarını da görüyorum galiba...ev için yaptığım alışverişlerde de genelde toplu alıyorum...öyle olunca harcama da sanki daha az olmuş oluyor..

günaydın tatlışım, almadım vallahi, kös kös döndüm eve :))) minibüste bi niyetlendim inip dönüp alayım diye, sonra kızdım kendime, dur hele, bi eve git sonra çok istersen alırsın diye telkin ettim kendimi..eve gelip evdeki pantolonlara tekrar bakınca iyi ki almamışım dedim...

ben çalışmadığım için ufak işler için çıksam da çoğunlukla evde oluyorum, o sebeple ev kıyafeti belirlemem gerekiyor.. polar pijamalarımı ben de çok seviyorum ama gün içinde sürekli üstümde iyi olmuyor...bir de havalar hala soğumadı bizim buralarda, çok kalın geliyor gündüz polar, ev işi,yemek vs yaparken hala kısa kollu tuniklerleyim...
bu yün külotlu çoraplar hem çok ince, opak gibi, hem de tayt giyince altına çorap uydurma derdi oluyor ya, bunlarda bir bütün olunca daha güzel görünüyor, seviyorum o yüzden...
Almak için acele etmemen çok iyi olmuş.
Genelde acele edip alıyoruz sonra pişman oluyoruz. Benim de bu kış için kullanışlı orta boy bir bota ihtiyacım var. Haftaya bakacağım bakalım bu yıl nasıl modeller var.
Bizim buralar soğudu epey, gece giyiyorum valla polarlarımı :))

Almak için acele etmemen çok iyi olmuş.
Genelde acele edip alıyoruz sonra pişman oluyoruz. Benim de bu kış için kullanışlı orta boy bir bota ihtiyacım var. Haftaya bakacağım bakalım bu yıl nasıl modeller var.
Bizim buralar soğudu epey, gece giyiyorum valla polarlarımı :))
haklısın canım, zaten önümüz kış, yaza doğru alırım açık maviyi de dedim, daha iyi oldu..
Masraf bitmiyor ki, bot da iyi bir masraf,umarım gönlüne göre, en uygununu bulabilirsin yorulmadan,çok gezip aranmadan...gece bizim de soğuk oluyor ama gündüzleri çoğunlukla güneşli ve güneş de yakıcı, dışarı çıkarken yeni yeni hırka almaya başladım üstüme, o da kısa kollu tişört üzerine ;) sonbaharı yaşıyoruz bu ara...

haklısın canım, zaten önümüz kış, yaza doğru alırım açık maviyi de dedim, daha iyi oldu..
Masraf bitmiyor ki, bot da iyi bir masraf,umarım gönlüne göre, en uygununu bulabilirsin yorulmadan,çok gezip aranmadan...gece bizim de soğuk oluyor ama gündüzleri çoğunlukla güneşli ve güneş de yakıcı, dışarı çıkarken yeni yeni hırka almaya başladım üstüme, o da kısa kollu tişört üzerine :KK66: sonbaharı yaşıyoruz bu ara...
Biz balkanlara yakınız ya dondurucu soğuk oluyor sabah işe giderken, gece de keza öyle.. Ben yazlıkları çoktan kaldırdım vallahi...

Bir haftadır çok iyi gidiyorum. Bu hafta hiç dışarıda yemek yemedim. Okulda yedikten sonra akşam yemeğimi evde yedim. Eşim de benimle aynı kararı aldı. Bu hafta sadece kuruyemiş aldım o da dışarıda yemek veya abur cubur değil sağlıklı ara öğün olması için. Haftasonu kışlıklarımın hepsini çıkarıp ne var ne yok gözden geçiricem. Bazen dolapta ne olduğunu unutup aynısından veya farklı modelinden alabiliyoruz.

günaydın kızlar,

Bu kafaya ulaşabildiysen bence de başarmışsın arkadaşım

Yalnız evde giydiklerini gözümde canlandırdım da çok mantıklı
Kocaman eşıfmanlarla gezmektense

Merhaba
Konuyu ilk gördüğüm günden beri yazacağım
sayfaları okuyayım dedikçe hem işten fırsat bulamadım hem de sayfalar birikti
S Spizella tebrik ederim seni bak eksi hesabın kapanmış
borçlarını da ödedikçe daha çok gaza gelip birikime bile başlayacaksın

Benimde cumartesi gününden beri cüzdanımda 25 lira var bu hafta hiç para harcamadım sadece 2 3 lira çay parası verdim
kıyafet ve botlarım var
almak istersem de sezon sonu indirimini bekleyeceğim
mutfak harcamaların da bile israf olmaması için haftalık yemek listesi hazırlayıp ona göre alışveriş yapıyorum

Merhaba hoşgeldin
Ne güzel ya kendine hakim oluyorsun demek ki
Ben bu hafta sadece yemeğe para harcadım
İstemiyordum aslında canım dışarda yemek falan ama ortama uymak zorunda kaldım
Neyse canım sağolsun
Hiçbir şey almadım
Yarın bir arkdaşım için grupça kutlama yapacağız oraya da hem hediye hem yemek parası vereceğim
Bunlar da sosyalleşmenin gereği hep ;)

Kızlar ben bu almama konusunda çok sert olabiliyorum kendime karşı...mesela ihtiyacım yoksa ve almayacaksam asla gidip bir giysi denemiyorum...zaten evden işe, işten eve bir hayatım var benim...gezip alışveriş yapacak pek bir zamanım yok...bunun faydalarını da görüyorum galiba...ev için yaptığım alışverişlerde de genelde toplu alıyorum...öyle olunca harcama da sanki daha az olmuş oluyor..

Normal halin bu ise ve mutluysan sorun yok
Bazen tutumlu olacağız derken cimri olmaktan korkuyorum şahsım adına
Bir de alışveriş ve mutluluğun ilişkisini kafama sokmuşlar
Sanki alışverişsiz hayat boşmuş gibi gelmeye başladı :(

Masraf bitmiyor ki, bot da iyi bir masraf,umarım gönlüne göre, en uygununu bulabilirsin yorulmadan,çok gezip aranmadan...gece bizim de soğuk oluyor ama gündüzleri çoğunlukla güneşli ve güneş de yakıcı, dışarı çıkarken yeni yeni hırka almaya başladım üstüme, o da kısa kollu tişört üzerine :KK66: sonbaharı yaşıyoruz bu ara...

Orası neresi ya :)
Ankarada atkı ve mont ikilisiyle geziyorum ben

Bir haftadır çok iyi gidiyorum. Bu hafta hiç dışarıda yemek yemedim. Okulda yedikten sonra akşam yemeğimi evde yedim. Eşim de benimle aynı kararı aldı. Bu hafta sadece kuruyemiş aldım o da dışarıda yemek veya abur cubur değil sağlıklı ara öğün olması için. Haftasonu kışlıklarımın hepsini çıkarıp ne var ne yok gözden geçiricem. Bazen dolapta ne olduğunu unutup aynısından veya farklı modelinden alabiliyoruz.

Bak oluyomuş di mi :)
Bence çok fark edecek zaman geçtikçe özellikle

günaydın hanımlar dün yine hiç harcama yapmadım. az önce de maaşımı aldım. hemen kiramı ödedim. mutfak masrafımı ve extra harcamalarım için bir miktar bankadan çekicem onun dışında para harcamak istemiyorum. Amin :KK31:

Bereketini gör maaşının
Kalan paranı bilirsin böylece eksiklerini tamamlamak için kendine bütçe ayırırsın
Kalan varsa da biraz birikime at derim ;)

Bak oluyomuş di mi :)
Bence çok fark edecek zaman geçtikçe özellikle

Bereketini gör maaşının
Kalan paranı bilirsin böylece eksiklerini tamamlamak için kendine bütçe ayırırsın
Kalan varsa da biraz birikime at derim :KK66:

aynen canım direk bankada kalıyor zaten :) iradeliyim o konuda bankadan çekmem

bu ay ki maaşla kredi kartını ve bi kaç borcu tamamen kapatmak mı mantıklı? yoksa zaten onlar taksitli olduğu için o parayı birikime mi ayırmalı bı türlü karar veremiyorum?hepsi aynı kapı ama hangisi mantıklı?

Back