aynı şartlarda çalışıyoruz muhtemelen, meslektaşımı bulmak ne güzel aynen ben de uzun beyaz önlük giyiyorum bilekte yarım çizmem var onu giyiyorum o yüzden pantolonun pek önemi kalmıyor yazın maviden aldığım ve en sevdiğim kot olmayı hak eden pantolonum burada yıprandı. verdiğim paraya acıdım sonra. ablam da hamileyken lcwden pantolon aldım çok güzeldi diyince ben de oraya bakayım dedim. güzel kotlarımı dışarıda giymeyi planlıyorum artık
ay di mi di mi ama mağazalarda kotları tek bir yerde toplamak yerine bilerek dağıtıp yanına kombin gömlek ve kazak koyuyorlar. insanın gözü takılıyor yaw
aynen görünmüyor cidden de. hem görünse de orası üretimhane olduğu için çok şıkır şıkır da olamıyorsun zaten. takıp takıştırılmaz, saçlar zaten bone içinde, düğmenin kopup üretim hattına karışma ihtimali bile olduğu için sade giyinmek önemli iş yerine süslenip gidenlere hep özenirim oysa ki.
Çok değişik bi işiniz varmış
Boneyle falan
Aklıma hiç düğmesiz kıyafet giymek gerektiği gelmemişti
Bazen paketli gıdaların içinden olmayacak şeyler çıkıyor ya haber oluyor falan
Demek bu kurallara dikkat edilmeyen üretimhanelerde oluyo bunlar :)
Peki gıda mühendisleri size bişey sorucam
Sizce dışardan aldıklarımız ve paketli ürünler konserveler vs sağlıklı mı? Siz işin içinde olan insanlar olarak güvenle yiyip içebiliyor musunuz?