Daha yedirmedim mayayı kullandım birkaç kez daha mayalayım öyle vereyim diye düşündüm içime sinmiyor ama maya bulamıyorum.hiç yedirmedim hazır yoğurt yada hazır yoğurttan yapılan mayalı yoğurt.
Kaymaklı yoğurt değildi aldığım maya.
Yoğurt yaptıkça değişir yapısı diye düşünüyorum.
Köy peyniri falan sevmem. Hatta iyi narkaların peynirleti daha güvenilir geliyor.
Sonuçta bu markalar sıkça denetim altındalar diye düşünğyorum.
O zaman pekmezi iyi ki vermemişim.
Bilgi için teşekkür ederim canım
ben et ürünleri üreten firmada çalışıyorum :) tam da sucuk salam diyince işte o benim dedim. yerel bir firmadayım. fiyatımız ne çok düşük ne çok yüksek. rekabet için kar oranı az tutuluyor bizde. sucuk hilesi çok olan bir gıda ve çok müsait. ama bakanlığın koyduğu kurallar ortada. ben o kurallara her zaman uymak için elimden geleni sonuna kadar yapıyorum. ve patronumuz da bu konuda hassas. aslında bir ürün için bunun fiyatı düşük bunda hile vardır demek yanlış bir düşünce o yüzden. kendi ürettiğim sucuk ve salamı severek tüketiyorumyine de her markayı bilemeyeceğimiz için bildik markalardan şaşmamakta yarar var
bizim marka yoğurt mayası var
probiyotik yoğurt da mayalayabilirsiniz onunla
günlük süt ile (şişelerde satılan) aoç marka süt iyi mesela
pastorize ile yoğurt daha kolay tutuyor
uht sütler "bence" çok fazla sağlıklı değil. yani en azından pastörize daha iyidir gibi geliyor bana. işin uzmanı değilim tabi sadece tüketici deneyimi benimki
Nerden bulurum bizim marka yoğurdu.bizim marka yoğurt mayası var
probiyotik yoğurt da mayalayabilirsiniz onunla
günlük süt ile (şişelerde satılan) aoç marka süt iyi mesela
pastorize ile yoğurt daha kolay tutuyor
uht sütler "bence" çok fazla sağlıklı değil. yani en azından pastörize daha iyidir gibi geliyor bana. işin uzmanı değilim tabi sadece tüketici deneyimi benimki
ne güzel ya insan sağlığını kardan öne koyan bir işletme sahibiniz varmış
tebrikler canım insan 21 günde alışırmış umarım böyle devam edersinBen bugün bir şeyler almak istedim
internet sitelerinde dolaştım
alışveriş sayfalarına baktım
ama kendime hakim oldum almadım
bugün ıvır zıvır bir şeylere para harcamayışımın 8. günü
ilk haftayı geride bırakmışım bile
bi yerimden bişey eksilmedi :)
Nerden bulurum bizim marka yoğurdu.
Şu maya işim hep bir sıkıntı oldu
Günlük süt içiriyorum yoğurt kutu sütle yapıyorum. Yoğurdu birde öyle denicem.
Uht dediğiniz kutu süt değil mi.[
pastörize ; sütün içerisindeki patojen dediğimiz zararlı mik.org. yok edilmesi işlemidir.
UHT; hem zararlı hem de yararlı mik.org yok edilmesi işlemidir.
aslında ikisi de sağlıklıdır :) pastörize sütten yoğurt yapılabilmesinin sebebi içindeki yararlı mik.org. mayalamayla beraber yoğurt oluşturmasıdır.
Nerden bulurum bizim marka yoğurdu.
Şu maya işim hep bir sıkıntı oldu
Günlük süt içiriyorum yoğurt kutu sütle yapıyorum. Yoğurdu birde öyle denicem.
Uht dediğiniz kutu süt değil mi.
Dr umuz bulamazsanız günlük süt kutu ile yapabilirsiniz demişti bende öyle yaptım içime sinmemilti. Günlük sğtte t marka alıyorum
Çoğu kez mayayı nohuttan yaptım ben ama 2 seferdir tutmuyor her zaman tutan maya bu sefer tutmuyor. Arada değiştirdim bu şekilde. Mayam bozulunca denedim olmuyor. 2 haftafır yoğurtla uğraşıyorum. Geçen o yaptığımı yedireyim dedim 1 kaşık aldı beğenmedim dedi. Bende kendim yedim. Maya arayacağım.yoğurttan yoğurt mayalamak bir süre sonra zararlı mikroorganizmaların çoğalmasına neden oluyormuş diye okudum.
o yüzden bir kaç defadan sonra mayayı değiştirmek gerekebilir.
Ben onları pastörize olarak biliyorum günlük sütleride.evet kutu sütler. üzerinde uht süt diye de yazar zaten :)
Bende 15 gundur almiyorumBen bugün bir şeyler almak istedim
internet sitelerinde dolaştım
alışveriş sayfalarına baktım
ama kendime hakim oldum almadım
bugün ıvır zıvır bir şeylere para harcamayışımın 8. günü
ilk haftayı geride bırakmışım bile
bi yerimden bişey eksilmedi :)
Merhaba
Süpersiniz
Peki bir şeyler alma isteği oluyor mu içinizde?
Beni hafiften yoklamaya başladı alışveriş isteği
evet hergün almak istiyorum birşeyler.
alışveriş kolik oldum yeniden
önceden de böyleydim geçmişti.
baska seylere ilgimi vermem gerekiyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?