• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Ben doktora öğrencisiyim
Bu dönem 4 tane dersim var
Haziranda da yeterlik sınavına gireceğim
Kapsamlı ve yazılı ve sözlünün olduğu bi sınav olacak :KK43:
Şu an ancak derslerle ilgilenebiliyorum ocak ayından sonra da sınava çalışacağım

Bu seneyi bi atlatabilsem... hayatımın en zor yılı olacak akademik açıdan
kolay gelsin canım benim de bir sınavım var da pek çalışamıyorum. evde çocuk işte işler yoğun derken. motive olmaya da ihtiyacım var ayrıca.

herkese selam, haftasonu erkek arkadaşımla memleketime gittik :) ailemle tanıştırdım. tabi uzak bi mesafe olduğu için yolda biraz harcamalarımız oldu. ama gereksiz hiçbir şeye harcama olmadı. onun dışında bu hafta ortalıkta olan kıyafetlerimle bu haftayı geçiricem ama pazar günü dolabımı elden geçirmem lazım :) geçen kış sonu kaldırdığım kazak ve hırkalarımı ayıklayıp dolabımda kombin yapmalıyım :) bu yıl kazak hırka ve gömleklerim beni idare eder. sezon sonunda indirime gire ürünler olursa seneye için alabilirim :)

bu kış görünen tek ihtiyacım pantolon. mavi jeans in kotlarına bayılıyorum ama iş yerimde her gün giydiğim için pahalı aldığım kotlarıma yazık ediyorum gibi geliyor (gıda mühendisiyim- üretimhanede çalışıyorum) o yüzden şirkette giymek için koton lcw gibi yerlere bakmak istiyorum. siz kot pantolonları nereden alıyorsunuz? önerilerinize ihtiyacım var :KK45:
meslektaşız demek ne güzel:) aslında ben de senin gibi iş yerinde daha az kaliteli pantolon giysem ii olur, düşünememiştim bak fikir oldu bana da.. zaten sabahtan akşama kadar beyaz önlük var üstümde altta sadece kot pantolon görünüyor, ve üretim alanındayım çoğu zaman.. benim eksiklerim var, kot pantolon almam gerekli lcw ye ben de bakim haftaya :)

Alisveris yapmayi bende sevmiyorum. Iste ihtiyac olmasa ona bile gitmicem o derece...

Nasıl insanlarsınız siz ya
Alışverişi sevmeyen hangi gezegenden oluyo acaba :D
Çok takdir ettim ya süper
Ama ben seviyorum kıyafet denemeyi falan :KK43:

evet ciddiye gidiyor bakalım çok teşekkür ederim canım :KK200:

bi avm yolu göründü bana gidesim var çünkü kot ihtiyacım var gidesim yok çünkü başka şeyler almaya kalkarım diye korkuyorum :bicak:

At gözlüğü takmış gibi sadece hedefe odaklan sağa sola bakmadan gir al çık bence :)

dün hiçbir şey almadım hiç harcama yapmadım, dün akşam arkadaşım yemeğe davet etti ona gittim. alacağım yoğurt ve ekmeği bugün alırım artık :KK16:

Bence harcama yapmadığımız günler kardayız
Ya da en azından zararda değiliz
Günü kurtarmışsın tebrik ederim

günaydın canım dün evden yemek getirdim yedim öğlen yemek için para ödemedim
ama akşam sigara aldım :oops:

Bugün gazetede her gün sigaraya verdiği parayı damacada biriktiren ve araba alan bi adamın haberi vardı
Belki ilham olur ;)

ben yazın kendime hiç ayakkabı almadım
kışın da almıcam bot ve çizmelerim dolu. palto almıcam.

Öncekiler eskisin bence de
Ben de bootie istiyorum ama aslında 1 bot 1 kışlık ayakkabı 1 de çizmem var
Yani aslında gerek yok
Öyle keyfimden istiyodum ama almıcam

meslektaşız demek ne güzel:) aslında ben de senin gibi iş yerinde daha az kaliteli pantolon giysem ii olur, düşünememiştim bak fikir oldu bana da.. zaten sabahtan akşama kadar beyaz önlük var üstümde altta sadece kot pantolon görünüyor, ve üretim alanındayım çoğu zaman.. benim eksiklerim var, kot pantolon almam gerekli lcw ye ben de bakim haftaya :)

Mühendislerimiz iki mi oldu :)
Görünmüyosa iş kıyfetine çok para vermeye gerek yok

Ne zaman sınavın?
Çocuk işini bilemiyorum yoğun oluyodur
Hiç boş zamanın yok mu?
Mayısta olacak büyük ihtimal.
evet evde mümkün olmuyor pek. iş yerinde öğlene kadar sınava çalışıp öğleden sonra iş yapıyorum yoğun olmazsam. yoğun olursa iş yerinde de bakamıyorum maalesef.

Ben bugün sabah kahvaltı yapamadım diye alel acele simit peynir aldım

Öğlen de iş arkadaşlarıyla yemeğe gittik
İyi yedim ama

16 tl falan yemeğe harcadım bugün
Arada lazım sanırım yine de böyle bişeyler yapmak

Ne demek buyrun hoşgeldiniz
Madem deneyimlisiniz bize yol gösterirsiniz :KK66:
seve seve elimden geldiğince yazarım.. ben alışverişi pek sevmem aslında biraz farklı bi yapım var.. avm ortamları beni boğar ve hiç mutlu etmez.. sadece ihtiyacım olan için avm veya mağazaya giderim. mesela havlu tipi veya polar eşofman alt üst halinde almalıyım aklımda lcw ye uğramak var.. bakalım daha ihtiyaç listesi yapmadım.. perşembe günü kendi evime taşınıyorum.. eksiklerim çok hem gıda hem ev hem kıyafet onları almam gerekecek.. ama gerçekten gerektiği için alacağım. uzun zamandır ertelediğim eksikler. taşınma olayı için hep bekledim.. listemi hazırlayıp eksiklerimi tamamlamam gerekecek.. burda da paylaşırım sizinle..

Ben bugün sabah kahvaltı yapamadım diye alel acele simit peynir aldım

Öğlen de iş arkadaşlarıyla yemeğe gittik
İyi yedim ama

16 tl falan yemeğe harcadım bugün
Arada lazım sanırım yine de böyle bişeyler yapmak
Arada lazım tabi bir nevi sosyalleşiyor insan böyle. ama her zaman olursa çok masraflı ;)

Mayısta olacak büyük ihtimal.
evet evde mümkün olmuyor pek. iş yerinde öğlene kadar sınava çalışıp öğleden sonra iş yapıyorum yoğun olmazsam. yoğun olursa iş yerinde de bakamıyorum maalesef.

Belki geceleri çocuğu uyuttuktan sonra biraz uykundan fedakarlık edebilirsin ama o saatte de yorgun kafayla ne kdar olur bilemedim . Genelde ders çalışanlar sabah erken kalkıp çalışmayı tercih ediyor
Mesela normalden 1 saat erken kalkıp çalışabilirsin
Ne sınavı? Çok zor mu?

seve seve elimden geldiğince yazarım.. ben alışverişi pek sevmem aslında biraz farklı bi yapım var.. avm ortamları beni boğar ve hiç mutlu etmez.. sadece ihtiyacım olan için avm veya mağazaya giderim. mesela havlu tipi veya polar eşofman alt üst halinde almalıyım aklımda lcw ye uğramak var.. bakalım daha ihtiyaç listesi yapmadım.. perşembe günü kendi evime taşınıyorum.. eksiklerim çok hem gıda hem ev hem kıyafet onları almam gerekecek.. ama gerçekten gerektiği için alacağım. uzun zamandır ertelediğim eksikler. taşınma olayı için hep bekledim.. listemi hazırlayıp eksiklerimi tamamlamam gerekecek.. burda da paylaşırım sizinle..

Hayırlı olsun kendi evinize taşınıyorsunuz sanırım
Ben yıllardır kiradayım
Tayinci gibi olduğumuzdan ev alma düşüncemiz hiç olmadı
Ama 2 sene kadar sonra son bi yer değişikliği yapıcaz
Gideceğimiz şehirde evler çok pahalı
Nasıl alınır bilmiyorum

Taşınmak zor ama yeni bir ev yeni bir yaşam gibi oluyor
:)
O yüzden keyifli de
Kolay gelsin şimdiden

Belki geceleri çocuğu uyuttuktan sonra biraz uykundan fedakarlık edebilirsin ama o saatte de yorgun kafayla ne kdar olur bilemedim . Genelde ders çalışanlar sabah erken kalkıp çalışmayı tercih ediyor
Mesela normalden 1 saat erken kalkıp çalışabilirsin
Ne sınavı? Çok zor mu?
evet canım zor bir sınav çok kapsamlı ve mesleğimde önemli bir sınav.
denedim onu bir kaç kez mesela normalde 10 gibi yatıyorsam 2 de uyandığımda (kızımı emzirmek için) 3 e kadar çalıştım filan da öyle çok verimli olmuyor gerçekten.sabahları da kızım beni göremezse 5 te uyanır :D 5-6 gibi bakıyor ben uyuyorum diye uzanıyor tekrar uyuyakalıyor en geç 6.45 te "anne anni anne anni" diyerek kalkıyor artık :dondurma::KK200:
neyse sen de başlayınca motive ederiz birbirimizi inşallah :eğlence:

Alışverişi sevmeyen hangi gezegenden oluyo acaba :KK70:

At gözlüğü takmış gibi sadece hedefe odaklan sağa sola bakmadan gir al çık bence :)

Bugün gazetede her gün sigaraya verdiği parayı damacada biriktiren ve araba alan bi adamın haberi vardı
Belki ilham olur :KK66:

Yani aslında gerek yok
Ya arada girer bakaeim ama o da girdigim bi defacto vi lcw baska yere de girmem yani. :) sanirim buna ortaokul ve lise donemlerimin maddi durumumuzdu sanirim. Artik kaniksamisim durumu akranlarim hadi alisverise cikalim diyo napicaz ya alisveristr diyecek yapim var :D hatta bir arkadasim o yuzden alisverise ciktiginda beni cagirmaz cunku surekli hadi gidelim. Ne isimiz var burqda diye sizlanmaya basliyorum. O derece sevmem alisverisi... ama gel kitapciya gidelim de bana saatlerce kitapcilarda dolasmaya bayilirim :) o yuzden benim dolabimda cok sadedir.. aldigim kiyqfetleri genelde moda olani degil de aldim mi bir kac yil kullaniyorum. Zaten sade seyleri alirim grnelde. :)

evet canım zor bir sınav çok kapsamlı ve mesleğimde önemli bir sınav.
denedim onu bir kaç kez mesela normalde 10 gibi yatıyorsam 2 de uyandığımda (kızımı emzirmek için) 3 e kadar çalıştım filan da öyle çok verimli olmuyor gerçekten.sabahları da kızım beni göremezse 5 te uyanır :KK70: 5-6 gibi bakıyor ben uyuyorum diye uzanıyor tekrar uyuyakalıyor en geç 6.45 te "anne anni anne anni" diyerek kalkıyor artık :dondurma::KK200:
neyse sen de başlayınca motive ederiz birbirimizi inşallah :eğlence:

Kıyamam ya :) anneye endeksli yaşıyor işte
Ben Aralık sonu gibi ders çalışmaya yükleneceğim
Benim de işim bu sınava bağlı
Beraber çalışırız :)

Ya arada girer bakaeim ama o da girdigim bi defacto vi lcw baska yere de girmem yani. :) sanirim buna ortaokul ve lise donemlerimin maddi durumumuzdu sanirim. Artik kaniksamisim durumu akranlarim hadi alisverise cikalim diyo napicaz ya alisveristr diyecek yapim var :KK70: hatta bir arkadasim o yuzden alisverise ciktiginda beni cagirmaz cunku surekli hadi gidelim. Ne isimiz var burqda diye sizlanmaya basliyorum. O derece sevmem alisverisi... ama gel kitapciya gidelim de bana saatlerce kitapcilarda dolasmaya bayilirim :) o yuzden benim dolabimda cok sadedir.. aldigim kiyqfetleri genelde moda olani degil de aldim mi bir kac yil kullaniyorum. Zaten sade seyleri alirim grnelde. :)

Çok iyiymiş ya alışveriş sevmemek...
Ben lcw den aldığım kıyafetlerden memnun değilim
O yüzden son 1 senedir bıraktım o markayı
Aslında fiyatları makul ama bana denk geldi herhalde aldıklarım hep kısa ömürlü oldu

Çok iyiymiş ya alışveriş sevmemek...
Ben lcw den aldığım kıyafetlerden memnun değilim
O yüzden son 1 senedir bıraktım o markayı
Aslında fiyatları makul ama bana denk geldi herhalde aldıklarım hep kısa ömürlü oldu
Mesela ben pantolonlarimi simdi lcw den aliyorum ama 5 sene oncesinde defactonun kumas pantolonlsri vardi cok guzeldi.. o siralsr hep o pantolonlari kullandim kot pantolon almiyordum o donem ama simdi dolap kotlarla dolu :D ya bide dedigim gibi eger attigim bi gomlek oluyosa onun yerine gomlek alip koyuyorum. Ne azalma oluyo boylelikle ne de fazlalik oluyo dolapta

aynı şartlarda çalışıyoruz muhtemelen, meslektaşımı bulmak ne güzel :KK19: aynen ben de uzun beyaz önlük giyiyorum bilekte yarım çizmem var onu giyiyorum o yüzden pantolonun pek önemi kalmıyor :KK48: yazın maviden aldığım ve en sevdiğim kot olmayı hak eden pantolonum burada yıprandı. verdiğim paraya acıdım sonra. ablam da hamileyken lcwden pantolon aldım çok güzeldi diyince ben de oraya bakayım dedim. güzel kotlarımı dışarıda giymeyi planlıyorum artık :oops:

Alışverişi sevmeyen hangi gezegenden oluyo acaba :KK70:

Belki ilham olur :KK66:

Yani aslında gerek yok

ay di mi di mi :KK45: ama mağazalarda kotları tek bir yerde toplamak yerine bilerek dağıtıp yanına kombin gömlek ve kazak koyuyorlar. insanın gözü takılıyor yaw :KK17:

Mühendislerimiz iki mi oldu :)
Görünmüyosa iş kıyfetine çok para vermeye gerek yok

aynen görünmüyor cidden de. hem görünse de orası üretimhane olduğu için çok şıkır şıkır da olamıyorsun zaten. takıp takıştırılmaz, saçlar zaten bone içinde, düğmenin kopup üretim hattına karışma ihtimali bile olduğu için sade giyinmek önemli:KK22: iş yerine süslenip gidenlere hep özenirim oysa ki.

aynı şartlarda çalışıyoruz muhtemelen, meslektaşımı bulmak ne güzel :KK19: aynen ben de uzun beyaz önlük giyiyorum bilekte yarım çizmem var onu giyiyorum o yüzden pantolonun pek önemi kalmıyor :KK48: yazın maviden aldığım ve en sevdiğim kot olmayı hak eden pantolonum burada yıprandı. verdiğim paraya acıdım sonra. ablam da hamileyken lcwden pantolon aldım çok güzeldi diyince ben de oraya bakayım dedim. güzel kotlarımı dışarıda giymeyi planlıyorum artık :oops:

ay di mi di mi :KK45: ama mağazalarda kotları tek bir yerde toplamak yerine bilerek dağıtıp yanına kombin gömlek ve kazak koyuyorlar. insanın gözü takılıyor yaw :KK17:

aynen görünmüyor cidden de. hem görünse de orası üretimhane olduğu için çok şıkır şıkır da olamıyorsun zaten. takıp takıştırılmaz, saçlar zaten bone içinde, düğmenin kopup üretim hattına karışma ihtimali bile olduğu için sade giyinmek önemli:KK22: iş yerine süslenip gidenlere hep özenirim oysa ki.
aynı beni anlatmışsın :) takı falan yasak, saçlar bone içinde, kışın kısa bot giyiyorum. makyaj da çok az yaparım.. bizim üretimde ağırlıklı kızlar çalıştığı için, biraz da bana bakıp onlar da makyaj yapmayı veya takı takmaya yeltenmesinler diye sadece alyansımı takarım..

Back