- 7 Kasım 2017
- 16.741
- 40.971
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
1 tepsi olacaktiBende ne pısirecegim derdine düsþum
Dün pazardan ispanak almistim
Kiyma da cikardim buzlukltan
Tepsi boregi yapayim diyorum
Bi tepsi ispanakli 11 tepsi kiymali
Yanina da çaý demlerim
Lor peynir kestiriyorum kızım için süte kaynayacağı zaman yoğurt katarak kesilmesini sağlıyorum süzüp peynir altı suyunu çorbalarına katıyorum peyniri de yiyorPeyniri Nasıl yapıyorsun ?
Aynen buyuklerimiz dogru soylemis ama bnde senin gibi kizima cok alisveris yapiyordum.sanki almazsam olmazmis gibi hissediyordum.surekli magaza gezip aldikca aliyodum.1 aydir falan almayi azalttim sukurÇocuğun yediği helal giydiği haram demis büyüklerimiz. Çok ta güzel demişler.
Çok çabuk büyüyorlar ve alinanlar 1 mevsim giyilebiliyor
Ben azalttim bebışime kiyafet almayi
Eskiden ayda yada 2 ayda 1 çikar 150_200 lira harcar gelrdim
Gerek yokmus aslinda
Aslinda bulguru yapan teyzeler var pilavlik bulgur ege akdeniz iç anadolu da. Onlardan alsaniz çok kârli olur.Merhaba hanımlar
dün migrosa gitim peynir bitmişti ve ton balıklarında iyi indirim vardı
biz ton balıklı salata çok seviyoruz ben işe de götürüyorum arada öğle yemeği olarak
2 paket peynir, 5-6 paket ton balığı aldık bu ton balıkları 6 ay götürür
bir de bulgur aldım ama pilavlık olanından değil daha iri başbaşı denen bulgurdan aldım daha lezzetli olduğunu söylediler
toplamda 98 lira tuttu gereksiz bir şey almadım
keşke bulabilsem istanbulda zor mecbur marketlerden alıyorumAslinda bulguru yapan teyzeler var pilavlik bulgur ege akdeniz iç anadolu da. Onlardan alsaniz çok kârli olur.
Ben pirinç pilavi sevmiyorum
Genelde tereyagli bugur pilavi yaptigim icin cok fazla tuketiriz sulu yemeklerle
Marketten almam memleketten gelir hediye
Sadece kısırlik ince bulguru marketten pakette alirim
Evet pirinc malesef sagliksiz hemde cok hile yapilabiyor.keşke bulabilsem istanbulda zor mecbur marketlerden alıyorum
ben de pirinç pilavı hastasıyım ama hem fiyatının pahalılanması hem de pek yararı olmadığı için bulgur pilavına ağırlık verdim
Çok güzel. Bende bugun harcamadim. Bakalim kac gün devam ederSanırım rekor kırıyorum kendi rekorumu yani
Dün ve bugün hiç para harcamadım
Haftasonu için ayırdığım 50 tl kumbaraya
Acısı yarın çıkar)))
Harikasın arkadaşım :)Bugün benden 0 harcama
Evdeydik, temizlik, yemek derken geçti..
Bir de üstüne film de izledik
Sağol canımHarikasın arkadaşım :)
günaydın hanımlar, ay inşallah az harcamalı bir hafta olur zira ben haftasonu çok para harcadığımı düşünüyorumGünaydinlar haftanin ilk iş gününden
Harcamalarin en az oldugu bir hafta olsun insallah.
Hepsi ihtiyaçgünaydın hanımlar, ay inşallah az harcamalı bir hafta olur zira ben haftasonu çok para harcadığımı düşünüyorum
150 tl kuaföre verdim. boya, paket, saç bakımı, manikür,kaş. normalde sadece dip boyası yaptırıyorum.
50 tl bir çuval patates
75 tl sinema+dışarıda yemek+minibüs (3 aydır ilk kez dışarıda yedik)
140 TL kahvaltılık
ewet canım kışlık patates.Hepsi ihtiyaç
Patatesler çürümez mi
Kişlik patates diye birsey duydum ama ondan mi acaba. Cunku benimkiler 15gunde yumusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?