- Konu Sahibi pure hazel
-
Süpersin :))valla yaaa, manyak mı ne, 2 tlnin ne önemi var diyor, bilmiyor ben markette 5 kuruşumu almadan kapıdan çıkmıyor, kök söktürüyorum herkese :))))
Yürü be kankitobugün bankacı masrafları hesapladı vezneye ödeme için not yazdı,sistemden göremezler bu notla çekeceksiniz dedi..masraflar 277 tuttu baktım yuvarlak hesap 280 burası diyor..kardeş dedim yukarı değil aşağıya yuvarla o zaman 275 yaz o halde dedim..baktı bana, 2 tlden ne olacak dedi..minibüs param o benim, düzgün hesapla eksik olmasın dedim...vallahi çattık belaya dedi kesin :))))) bi lanet oldum ki ben,sormayın kızlarrr, bırakmadım 2 tl mi..bakkal osman amca mı, banka mı belli değil..utanmasalar vezneye şeker ciklet koyup para üstünü onunla ödeyecekler :))))))
valla yaaa, manyak mı ne, 2 tlnin ne önemi var diyor, bilmiyor ben markette 5 kuruşumu almadan kapıdan çıkmıyor, kök söktürüyorum herkese :))))
:))))) aynen, ben son 6 aydır falan çook cimriyim çook..birbirimize baka baka iyice azıtıyoruz sanırımYürü be kankito
İste tabi yavru bir onlar uyanık, onlar akıllı sanki
benim gibisin canım he, sen yazdıkça kendimi görüyorum.
İtiraf ediyorum bende cimrileştim
Ama o günden beri birikim yapmaya başladım napayım
hadi inşallah kapat da kafan rahat olsun canımEve gelirken ekmek, su ve bitki çayı aldım. 10.30 tuttu. Üstü kumbaraya. Başka da hiç param kalmadı maaş gece geçecek hesaba. Sabah açıldığı gibi bankaya gidip krediyi kapatacağım insallllllah
İlk defa duyuyorum boyatışdığınısigara 1o tl, minibüs 4,5 tl, kazı kazan 1 tl (ona da bir şey çıkmadı, kazı kazıklan oldu
... markete özellikle girmeyip teğet geçtim...
eşimin çok sevdiği bir pantolon vardı yıkamaktan rengi attı biraz,onu boyamaya verdim, ilk defa boyamaya bir şey verdim, yarın teslim alacağım 25 tl..umarım güzel olmuştur da param çöpe gitmez :))) başka da bir şey harcamadım galiba...
ben daha önce duymuştum ama hiç boyatmamıştım..mahalledeki terzime verdim o boyama yapan yeri tanıyormuş, boyatıp getirecek..bazı şehirlerde kuru temizlemeciler de boyama yapıyormuş sanırım..özellikle yeni alınıp çamaşır suyu ile açılan yerler, yıkanmaktan rengi solan yeni giysiler ve de renginden sıkılıp değiştirmek istediğiniz giysiler için iyi çözüm bence...İlk defa duyuyorum boyatışdığını
Nereye verdiniz acaba :)
Ayy o kazi kazan yok mu . Bir ara bagimli gibi olmuştumsigara 1o tl, minibüs 4,5 tl, kazı kazan 1 tl (ona da bir şey çıkmadı, kazı kazıklan oldu
... markete özellikle girmeyip teğet geçtim...
eşimin çok sevdiği bir pantolon vardı yıkamaktan rengi attı biraz,onu boyamaya verdim, ilk defa boyamaya bir şey verdim, yarın teslim alacağım 25 tl..umarım güzel olmuştur da param çöpe gitmez :))) başka da bir şey harcamadım galiba...
Evet bayagi masrafli olmus bugunBaklava
Lamba
Fon makinasi
Ekmek
Kola
Cekirdek
Leblebi
340 tl yapti bi gunde buyuk harcama
Bende de tuhaf bi cimrilik oluştu. Hasta filan olmayalim da. Kadinin biri cimrilikten ölmüş. Süt parasi yüzunden kalp krizi geçirmiş filanaman ne bileyim 25 tl falan çok gelmeye başladı artık, bi garip bi cimri oldum ben yaaa
bugün bankadan parayı çekip çantama atınca deidmki bakalım para parayı çekiyor muAyy o kazi kazan yok mu . Bir ara bagimli gibi olmuştum
aaa tabi biliyorum onu,dünyanın en cimri kadını o... ev vergisi vermmemek için 2 çocuğu ile köhne otellerde yaşıyordu :)))Bende de tuhaf bi cimrilik oluştu. Hasta filan olmayalim da. Kadinin biri cimrilikten ölmüş. Süt parasi yüzunden kalp krizi geçirmiş filan
Cok iyi yapmissin. Ağzinin payini almis. Bende yazin salatalik aliyorum kilosu 1 lira. Yarim kilo olsun dedim pazarciya. Yarim kilo olur mu diyobugün bankacı masrafları hesapladı vezneye ödeme için not yazdı,sistemden göremezler bu notla çekeceksiniz dedi..masraflar 277 tuttu baktım yuvarlak hesap 280 burası diyor..kardeş dedim yukarı değil aşağıya yuvarla o zaman 275 yaz o halde dedim..baktı bana, 2 tlden ne olacak dedi..minibüs param o benim, düzgün hesapla eksik olmasın dedim...vallahi çattık belaya dedi kesin :))))) bi lanet oldum ki ben,sormayın kızlarrr, bırakmadım 2 tl mi..bakkal osman amca mı, banka mı belli değil..utanmasalar vezneye şeker ciklet koyup para üstünü onunla ödeyecekler :))))))
:))))) amma işgüzar insanlar haaa...sana ne arkadaş 1 tane bile alırım, di mi ama :)Cok iyi yapmissin. Ağzinin payini almis. Bende yazin salatalik aliyorum kilosu 1 lira. Yarim kilo olsun dedim pazarciya. Yarim kilo olur mu diyo
Hic verme dedim bende.
Valla ben 5 kuruş olmasa alım yapamiyorum eve geliyorum. Kendiler de bi zahmet versinler para üstümüzüvalla yaaa, manyak mı ne, 2 tlnin ne önemi var diyor, bilmiyor ben markette 5 kuruşumu almadan kapıdan çıkmıyor, kök söktürüyorum herkese :))))
Nerde yasiyosn. Yurtdisi galiba74 euroluk market alisverisi yaptim. Üc gündür sürekli marketteyim evde hersey isik hiziyla bitiyor.
Fiyatlar da yüksek.
canim sikildi yine bak
Nerde yasiyosn. Yurtdisi galiba
ayni şeyi ben de düşünüyorum..o 5 kuruş olmasa gerekirse kasada bırakıyoruz, önemli değil demiyorlar..ben de bırakmıyorum o yüzden..yalnız geçen sürekli gittiğim a101 deki çocuk bozuk çıkmazsa sonra verirsiniz önemli değil, nasılsa hep geliyorsunuz deyince bi şaşırdım..kendini mahalle bakkalı sanmış zavallım :)))))Valla ben 5 kuruş olmasa alım yapamiyorum eve geliyorum. Kendiler de bi zahmet versinler para üstümüzü
Bu muhabbeti ben de çok yaşıyorum ya sanki pazardan herşeyi en az 1kilo almak şart. 2kisiyiz evde yarım yeter diyorum bu sefer de tam para olsun ekliyorum diyor en sinir olduğum.Cok iyi yapmissin. Ağzinin payini almis. Bende yazin salatalik aliyorum kilosu 1 lira. Yarim kilo olsun dedim pazarciya. Yarim kilo olur mu diyo
Hic verme dedim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?