- 21 Temmuz 2008
- 17.357
- 54.174
-
- Konu Sahibi pure hazel
benimki v.. bank. ucret alinmiyo bence bi sorun cunku her ay niye kesilsinHer türlü yapılan EFT ücreti bu şekilde. iş arkadaşlarıma sordum onların da böyle. pazartesi görüşeceğim.
Pazara gittim. Fiyatlar şoyle
Domates 3
Salatalik 2.5
Marul 3
Havuc 2
Sivri biber 5
Dolmalik biber 3.5
Ispanak 2
Patates 2
Sogan1
Elma 2.5
Üzüm 3
Balik sadece istavrit varmis almadim
Aksama kiymali makarna salata visne kompostosu var
Kesinlikle birakmalisiniz. Kesinlikle. Herseye zararhiç bir şey yapmasam dahi, günde 10 tl sigara alıyorum maalesef..bugün de alacağım
ahh keşke,, ama uzun yıllardır içiyorum , çok zor bırakmak benim için..neyse kısmet diyelim...Kesinlikle birakmalisiniz. Kesinlikle. Herseye zarar
Aynen ben de böyle demek istiyorumGünaydın...
Bugün harcama yapmayıp, sıfır harcama demek istiyorum
Pazari unuttum toplam 50Toplam 30 lira harcadim bugun. Para cok az kaldi maasa kadar
Benim bi tanidiğim pislik vardi. Eşi işyernde ondan bundan bir dal sigara alirmis paketi fullermis onu da getirirmis içerlermis. Güya tasarruf ediyorlarmis pislikler bak yine aklima geldi sinirlendimAh benimde şu sigaram olmasa. Sigarayıda yedeklediğim için bugün almadım yarına artık. Bugün sabah 2 simit aldım başka da yok :)
Ben carsidan köy elmasi aldim amaaa dolmuşta unuttum onuda..
Pudra sekeri un bisküvi aldm bidee
Yol ucreti flan derkene 15 i bulmustur
Valla cok sevmistim bide elmalari bi tatliydilarki dalindan kopmusssaaa kötü olmus
Tasarruf degil otlanma bu bir neviBenim bi tanidiğim pislik vardi. Eşi işyernde ondan bundan bir dal sigara alirmis paketi fullermis onu da getirirmis içerlermis. Güya tasarruf ediyorlarmis pislikler bak yine aklima geldi sinirlendim