- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- Konu Sahibi pure hazel
Sürekli patates kizartmasi yerlerdi kari koca. Yanlis anlamayin beni ama yokluktan degildi. Otlakçilardi kari koca. Varyemez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.Ben var ya cok kullanilmişim. Gelirdi evime yerdi icerdi stresini atardi. Birde kocasina yemek götürurdu. Birde giderken suyunu içer , damacanadan 1 litrelik tupper suluğunu da doldurur giderdi pislik.
Benimde kendinden 1 bardak su icmişligim yoktur. Kimseyi de davet etmezdi evinepislik
14 gün dikkatli harcamam lazim
Masraf çikiyor zaten sürekli
Ay yok artık :))) böyle bişey olamaz çok güldüm. Allah böyle arkadaş vermesin kimseye :)))))Ben var ya cok kullanilmişim. Gelirdi evime yerdi icerdi stresini atardi. Birde kocasina yemek götürurdu. Birde giderken suyunu içer , damacanadan 1 litrelik tupper suluğunu da doldurur giderdi pislik.
Benimde kendinden 1 bardak su icmişligim yoktur. Kimseyi de davet etmezdi evinepislik
Mesafe koyman lazimmis..Ben var ya cok kullanilmişim. Gelirdi evime yerdi icerdi stresini atardi. Birde kocasina yemek götürurdu. Birde giderken suyunu içer , damacanadan 1 litrelik tupper suluğunu da doldurur giderdi pislik.
Ben var ya cok kullanilmişim. Gelirdi evime yerdi icerdi stresini atardi. Birde kocasina yemek götürurdu. Birde giderken suyunu içer , damacanadan 1 litrelik tupper suluğunu da doldurur giderdi pislik.
Arkadşim olamaz zaten . Komsu diyelimAy yok artık :))) böyle bişey olamaz çok güldüm. Allah böyle arkadaş vermesin kimseye :)))))
Normal biri olsa asla böyle cümleler kurmam .Damacanadan su alma kısmına takıldım
Ben su dışında içecek neredeyse hiç içmem , kendimi bildiğimden beri de yanımda her daim su taşırım , davetli olduğum evde de ev sahibini yormamak için çantamdaki şişemden suyumu içerim , ama bitince oradan doldururum , acaba benim de arkamdan sizin gibi "suyunu doldururdu" cümlesi kullanılıyor mu hem merak ettim hem de çok üzülürüm öyle düşünülüyorsa ..
Sağol cnm sana da bugün evden çıkmamayı ve kışlık erzaklarımdan bir şeyler pişirmeyi planlıyorum para harcamicezzzz bakalımBu arada benim vücud alismis yine erkekn uyandim
Herkese harcamasiz bol birikimli günler diliyorum
Peyniri Nasıl yapıyorsun ?Dün pazara gittik 65 tl harcadık. Bugün de süt alıp peynir yoğurt ve tatlı yapacağım 12 tl ekmek alırım 2 tl toplam 14 tl. Başka harcama da olmaz sanırım
Bende ne pısirecegim derdine düsþumSağol cnm sana da bugün evden çıkmamayı ve kışlık erzaklarımdan bir şeyler pişirmeyi planlıyorum para harcamicezzzz bakalım