Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sürekli patates kizartmasi yerlerdi kari koca. Yanlis anlamayin beni ama yokluktan degildi. Otlakçilardi kari koca. Varyemez

Ben var ya cok kullanilmişim. Gelirdi evime yerdi icerdi stresini atardi. Birde kocasina yemek götürurdu. Birde giderken suyunu içer , damacanadan 1 litrelik tupper suluğunu da doldurur giderdi pislik.
Benimde kendinden 1 bardak su icmişligim yoktur. Kimseyi de davet etmezdi evine:kusmuk:pislik
.
Şaşkınım

Bugun sabah esim ekmek tulum peyniri salam aldi 30 lira civaridir sormadim
Aksam ustu avm ye gittik
Kizima e bebekten mont aldim.e bebegin kendi markasi hello baby 50 tl 1 yas icin olanini aldim
Zaten 1 tek bu sene giyebilir o yuzden cok pahali almak istemedim ve cok fazla giymez sadece kisa sureli disari cikmalarda giyer
Bebek kiyafetleri cok sknti ya surekli buyuyolar ve minik minik seyler cok pahalilar
Kizimin 1 yada 2 kere giymede kuculen bir suru kiyafeti var

30 lirada yemek yedik
Esime mont baktik ama bir turlu bulamadi
Yani bugun 110 lira harcama oldu ben daha fazla bekliyodum ucuz yirttik :KK66:

Çocuğun yediği helal giydiği haram demis büyüklerimiz. Çok ta güzel demişler.
Çok çabuk büyüyorlar ve alinanlar 1 mevsim giyilebiliyor
Ben azalttim bebışime kiyafet almayi
Eskiden ayda yada 2 ayda 1 çikar 150_200 lira harcar gelrdim
Gerek yokmus aslinda:oha:

Ben var ya cok kullanilmişim. Gelirdi evime yerdi icerdi stresini atardi. Birde kocasina yemek götürurdu. Birde giderken suyunu içer , damacanadan 1 litrelik tupper suluğunu da doldurur giderdi pislik.
Benimde kendinden 1 bardak su icmişligim yoktur. Kimseyi de davet etmezdi evine:kusmuk:pislik
Ay yok artık :))) böyle bişey olamaz çok güldüm. Allah böyle arkadaş vermesin kimseye :)))))

Mesafe koyman lazimmis.. :duduk:
Sende nasibi varmis bi sekilde yemis icmis nabican guzel seyler degil hic iste :110: biraz da güldüm yaa ne alem insanlar var:KK48:

Damacanadan su alma kısmına takıldım

Ben su dışında içecek neredeyse hiç içmem , kendimi bildiğimden beri de yanımda her daim su taşırım , davetli olduğum evde de ev sahibini yormamak için çantamdaki şişemden suyumu içerim , ama bitince oradan doldururum , acaba benim de arkamdan sizin gibi "suyunu doldururdu" cümlesi kullanılıyor mu hem merak ettim hem de çok üzülürüm öyle düşünülüyorsa ..

Damacanadan su alma kısmına takıldım

Ben su dışında içecek neredeyse hiç içmem , kendimi bildiğimden beri de yanımda her daim su taşırım , davetli olduğum evde de ev sahibini yormamak için çantamdaki şişemden suyumu içerim , ama bitince oradan doldururum , acaba benim de arkamdan sizin gibi "suyunu doldururdu" cümlesi kullanılıyor mu hem merak ettim hem de çok üzülürüm öyle düşünülüyorsa ..
Normal biri olsa asla böyle cümleler kurmam .
Bu kadin ve eşi böyleydi
Herkes anlamişti ne olduklarini
İs arkadaşlari da eşinin lafini ediyorlardi
Yani amaçlari insanlari böyle aptal yerine koymakti
Diğer komşulardan nasil otlandigini anlatsam tiksinirsiniz:kusmuk:

Dün pazara gittik 65 tl harcadık. Bugün de süt alıp peynir yoğurt ve tatlı yapacağım 12 tl ekmek alırım 2 tl toplam 14 tl. Başka harcama da olmaz sanırım

Sağol cnm sana da :KK66: bugün evden çıkmamayı ve kışlık erzaklarımdan bir şeyler pişirmeyi planlıyorum para harcamicezzzz bakalım
Bende ne pısirecegim derdine düsþum
Dün pazardan ispanak almistim
Kiyma da cikardim buzlukltan
Tepsi boregi yapayim diyorum
Bi tepsi ispanakli 11 tepsi kiymali
Yanina da çaý demlerim

X