Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok iyi yapmissiniz

sigara 1o tl, minibüs 4,5 tl, kazı kazan 1 tl (ona da bir şey çıkmadı, kazı kazıklan oldu
... markete özellikle girmeyip teğet geçtim...

eşimin çok sevdiği bir pantolon vardı yıkamaktan rengi attı biraz,onu boyamaya verdim, ilk defa boyamaya bir şey verdim, yarın teslim alacağım 25 tl..umarım güzel olmuştur da param çöpe gitmez :))) başka da bir şey harcamadım galiba...

Boyasını alıp kendinde yapabiliyormuşsun. Yapmadım ama duymuştum

Boyasını alıp kendinde yapabiliyormuşsun. Yapmadım ama duymuştum
çamaşır makinesinde yapılıyormuş ama pek kolay değilmiş,araştırdım biraz internetten.. çok batıyormuş ortalık..temiz temiz boyasınlar diye verdim ama iyi olur inşallah..çok da titizdir eşim, beğenmezse atıverir kenara, markete giderken bile giymez

Öyleyse iyi yapmışsın. Aman beğenmezse de ver birine napcan üzülme hiç

bugün bankacı masrafları hesapladı vezneye ödeme için not yazdı,sistemden göremezler bu notla çekeceksiniz dedi..masraflar 277 tuttu baktım yuvarlak hesap 280 burası diyor..kardeş dedim yukarı değil aşağıya yuvarla o zaman 275 yaz o halde dedim..baktı bana, 2 tlden ne olacak dedi..minibüs param o benim, düzgün hesapla eksik olmasın dedim...vallahi çattık belaya dedi kesin :))))) bi lanet oldum ki ben,sormayın kızlarrr, bırakmadım 2 tl mi..bakkal osman amca mı, banka mı belli değil..utanmasalar vezneye şeker ciklet koyup para üstünü onunla ödeyecekler :))))))

Hahahha ben 1 ordan 2 burdan sigara paramı çıkarıyorum de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…