- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.801
gozleme tarzı da yapıp koyabilirsin içine yumurta ve yoğurt çok leziz oluyorBen yufka indirimdeyken yapip buzluga atmistim sigara böregi.
Birkac sabahtir yapiyorum harika oluyor pratiklik ve lezzet acisindan
Portakal limon da atmistim. Onlardan da limonata yapiyorumhafta sonu börek yapmıştım kalanından sigara böreği yaptim 1 kızartmalık. indirimde yufka olunca alıp koyacağım. dolabımda yer var. ve zaten uzun süre dolaptan pişireceğim
Bugün öğlen pazar yaptım 20 TL sebze, salata malzemesi aldım.
14 TL meyve aldım.
Artık ucuz hiçbir şey yok
Mandalina 4 TL idi pazarda
marketin önünden gectim mandalina 5 tl idi.Bugün öğlen pazar yaptım 20 TL sebze, salata malzemesi aldım.
14 TL meyve aldım.
Artık ucuz hiçbir şey yok
Mandalina 4 TL idi pazarda
Gozleme de yaptim canim patatesli. 2 tane de cikardim yarin kahvalti icin. Dersim gec baslicak kahvalti hazirlarim yerizgozleme tarzı da yapıp koyabilirsin içine yumurta ve yoğurt çok leziz oluyor
portakal ve limonu nasil atıyorsun aklımda olsun dolapta yer mevcutPortakal limon da atmistim. Onlardan da limonata yapiyorum
Kalkayim borek kizartayim valla canim istedi. Adam nobette olunca evde napicami şaşiriyorum
Bugün pazarda fiyatların hepten uçtuğunu görünce ben de dolaba ağırlık vermeye karar verdim, kış sebzesi lahana hariç pek sevmiyoruz zaten, şirkette de yiyoruz. Yarından tezi yok derin dondurucuda ne var ne yok ona göre yemek yapacağımmarketin önünden gectim mandalina 5 tl idi.
afiyet olsun. bu tür hazırlıklar abi misafir de de ıyi oluyorGozleme de yaptim canim patatesli. 2 tane de cikardim yarin kahvalti icin. Dersim gec baslicak kahvalti hazirlarim yeriz
Bende gecen hafta fiyatların uçtuğunu görünce dolaptakileri tüketme kararı aldimBugün pazarda fiyatların hepten uçtuğunu görünce ben de dolaba ağırlık vermeye karar verdim, kış sebzesi lahana hariç pek sevmiyoruz zaten, şirkette de yiyoruz. Yarından tezi yok derin dondurucuda ne var ne yok ona göre yemek yapacağım
Sadece meyve ve yeşillik alırım bir sure
Portakal ve limonlari yikayip buzluga atiyorum donuyorportakal ve limonu nasil atıyorsun aklımda olsun dolapta yer mevcut
Bende geç geleceği gunler ne yesem ne yapsam derken çok şey yiyorum
sıkma portakal 1bucuk falan onu alıp koyayım limonu da ucuz bulunca alır koyarım tesekkurlerPortakal ve limonlari yikayip buzluga atiyorum donuyor
Limonata yapacagim zaman yarim saat onceden 3 limon 1 portakal cikariyorum. Sonra onlarin kabuklarini soyup dilimliyorum(bazilari soymuyor ama soymayinca bana gore aci oluyor)
Rondodan geciriyorum iyice ufananiyor zaten . Kapakli bir bidonum var kucuk ona koyuyorum ustunede 5su bardagi kadar su ve 1 su bardagi seker koyup kapagi kapatip iyice çalkaliyorum.
Son olarak suzgecten gecirip cam siseye koyuyorum
Haklısınız. Kitabın kattıkları parayla ölçülemeyecek kadar değerli. Teşekkür ederim. Sevgiler.bak şimdi kitap benim için birikimdir. keyifle okuyun
Ben de öyle yapacağım. Çok iyi fikir.Bende gecen hafta fiyatların uçtuğunu görünce dolaptakileri tüketme kararı aldim
ya tüketmeye çalışıyoruz zorla ya da çöp e gidiyor. bende öyle yapacağım bugün eve geçince bulgur pilavı yapacağım. dün de barbunya yapmıştım turşu yoğurt tamamdır menuBen de öyle yapacağım. Çok iyi fikir.
Dolabı boşalttıktan sonra da erzak ve sebze, meyve alışverişinde ihtiyacım olan kadar miktarda alacağım. Özellikle sebzeyi, meyveyi çok alınca bu sefer zamanında tüketme telaşı oluyor.
Herkese günaydin.
Bende ne pişirsem diyorum akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?