Bugün ne aldin kaç tl harcadin

hafta sonu börek yapmıştım kalanından sigara böreği yaptim 1 kızartmalık. indirimde yufka olunca alıp koyacağım. dolabımda yer var. ve zaten uzun süre dolaptan pişireceğim
Portakal limon da atmistim. Onlardan da limonata yapiyorum
Kalkayim borek kizartayim valla canim istedi. Adam nobette olunca evde napicami şaşiriyorum

marketin önünden gectim mandalina 5 tl idi.
Bugün pazarda fiyatların hepten uçtuğunu görünce ben de dolaba ağırlık vermeye karar verdim, kış sebzesi lahana hariç pek sevmiyoruz zaten, şirkette de yiyoruz. Yarından tezi yok derin dondurucuda ne var ne yok ona göre yemek yapacağım
Sadece meyve ve yeşillik alırım bir sure

Bende gecen hafta fiyatların uçtuğunu görünce dolaptakileri tüketme kararı aldim

portakal ve limonu nasil atıyorsun aklımda olsun dolapta yer mevcut
Bende geç geleceği gunler ne yesem ne yapsam derken çok şey yiyorum
Portakal ve limonlari yikayip buzluga atiyorum donuyor
Limonata yapacagim zaman yarim saat onceden 3 limon 1 portakal cikariyorum. Sonra onlarin kabuklarini soyup dilimliyorum(bazilari soymuyor ama soymayinca bana gore aci oluyor)
Rondodan geciriyorum iyice ufananiyor zaten . Kapakli bir bidonum var kucuk ona koyuyorum ustunede 5su bardagi kadar su ve 1 su bardagi seker koyup kapagi kapatip iyice çalkaliyorum.
Son olarak suzgecten gecirip cam siseye koyuyorum

sıkma portakal 1bucuk falan onu alıp koyayım limonu da ucuz bulunca alır koyarım tesekkurler

Kizlar annem ve kardeslerim bu hafta bizde
Yarin sabah kahvaltida yemeleri icin 2 tepsi pizza yapiyorum.pismek uzere.bir tek kasarini dokup 5 dk daha pisircgm.sabahta annem isitiverir.afiyetle yerler :)
Ne kadan hamarat bir insan oldum ben ya

Bende gecen hafta fiyatların uçtuğunu görünce dolaptakileri tüketme kararı aldim
Ben de öyle yapacağım. Çok iyi fikir.
Dolabı boşalttıktan sonra da erzak ve sebze, meyve alışverişinde ihtiyacım olan kadar miktarda alacağım. Özellikle sebzeyi, meyveyi çok alınca bu sefer zamanında tüketme telaşı oluyor.

ya tüketmeye çalışıyoruz zorla ya da çöp e gidiyor. bende öyle yapacağım bugün eve geçince bulgur pilavı yapacağım. dün de barbunya yapmıştım turşu yoğurt tamamdır menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…