- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.761
maşallah cnn pek hamaratsın. bende 2 günlük misafirlerim arkadaşlarım vardı onları uğurladım. evi süpürdum. nevresimler yıkanıyorasacagim. yemegim de var.Bugün tatili degerlendirdim
Mutfak dolap raflarinin içini dışıni temizledim sildim fazlalik bir kac parca şeyi kaldirdim
Beyaz eşyalarimi sildim.
Evi komple süpürdüm sildim
Carsaflari değistirdim
Birazdan da banyo fasli baslar bebiş banyo yapicak
Kolaylik olsun diye de uzun makarna yaptim yanina da vişne kompostosu açtim
Aksama ne yapicam bakalim
Iett kartimi yenilettim eşime 5tl
Makarna aldi 1.4
Başka
Harcama yapmam herhalde
Tüpü de mi stoklasakiyi aksamlar,dünkü harcama markette iki kere gidildi ilkinde 37.35 tl ,süs biber,kaymak,bisküvi,3 ekmek ,3 pogaca ,yumurta,A101 dende pasta,4 cesit cips 22 tl aksam da pizza istedik 40 tl.bu aksam balık aldim tek.bir palamut 13 tl iki alabalik 25 tl ,matkettende 3 ekmek limon,karnabahar ve yesillik 10 tl ,tüp istedik iki ay önce 90 tl idi bugun 95 tl odedik herşey ne kadar da pahalı(
migros carrefour gibi yerlerde çok nadir ucuz oluyor.Tüpü de mi stoklasak
Şaka bi yana canim hersey zamlaniyor sürekli.
Biraz indirimde bir gida urunü yada temizlik maddesi görsem birkac tane alip stokluyorum.
Her markette fiyatlar farkli olunca detayli market arştirmasi yapmak şart oluyor.
Ama a101 bim hakmar gercekten uygun.
Önceden alisverisi surekli migrostan yapardim ve cok para giderdi
Kumbarayi başaramadimBen hiç harcama yapmadım bugün. esim 40 tl ye oğluma ayakkabi almış kres icin. bir tane ajandaya tum gelir ve gideri not almaya basladim.
bu sefer kumbara isini başaracağım. her hafta başı ben ve eşim 20ser tl koyacağız öyle karar aldım ona sormadim. Zorla da olsa alcam. o kumbarayi gram altin miktarina ulastiginda acacagim. yıl sonuna kadar bekletmek mantıklı gelmiyor çünkü artıyor altın fiyatı.
Bugünlerde herkesten indirim lafini duyuyorum.Günaydın
Yeni yılın ilk iş günü ve günlerden salı
Bence bu bile yılın güzel başladığının işareti:)
Dün eşimle alışverişe çıktık ve bu sene kıyafet alışverişimi sonlandırdım
Çoğu ürün indirime girmiş
Biraz kk biraz nakit 400 lira harcadım
Bu sene ile ilgili tek ihtiyacım taba bir bot kaldı
Dün aldığım kotun birinin paça boyunu terziye vereceğim
Bir de öğlen yemeği harcamam olur
başka planım yok
Bugünlerde herkesten indirim lafini duyuyorum.
Hıç ihtiyacim yok sma indirim diyince ..
Eşime istiyorum aslinda ama sezon sonu indirimler ne zaman başlar canim
Gecmis olsun.Gunaydin kizlar
Haftasonu bize pahaliya patladi
500 u buldu gecmis bile olabilir bilmiyorum
Kizim hasta oldu onu doktora goturduk.doktor usutmus dedi balgami varmis.5 surup birden yazmis.2 tanesini verdim ama diger 3 unu verip vermeme konusunda kararsiz kaldim.bugun icerigini okuyup ona gore hareket edecegm
Aynen aynen kizim hasta olunca gozum baska bir sey gormediGecmis olsun.
Sağlik herseyden önemlidir
Bende indirmek bekleyip oğluma gelecek yıl için mont almak istiyorumBugünlerde herkesten indirim lafini duyuyorum.
Hıç ihtiyacim yok sma indirim diyince ..
Eşime istiyorum aslinda ama sezon sonu indirimler ne zaman başlar canim
Ayni fikirdeyim canim.Ben anlamıyorum bu indirim işinden eskiden sadece sezon sonları olurdu suanda etiketleri sürekli farklı gösterip 365 gün indirim varmiş gibi gösteriyorlar devlet buna bir ara müdahale edecek dendi ama hala aynı durum tüketiciyi kandırıyorlar
Lcw den almak istiyodum bende evde giymelik kalin pijamalar üstler filan.Bende indirmek bekleyip oğluma gelecek yıl için mont almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?