- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.841
pure hazel arkadasim fikrini almak istiyorum dun anlatmstm ya esime 5bin vermis patronu bi 20 gram alim diyorum altn sence beklimmi bi on bes gun yoksa alimmi
Canim simdi baktim 158.9 lira 24 ayar gram isbankta.pure hazel arkadasim fikrini almak istiyorum dun anlatmstm ya esime 5bin vermis patronu bi 20 gram alim diyorum altn sence beklimmi bi on bes gun yoksa alimmi
0.69 olmus canım
ben de anneme agustosta almıstım 146 dan. kuyumcudan alıyorum ben ama banka hesabı olanı sevmedim bankayla 2 tl farkediyo alırken.kiralık kasamız var oraya koyarım inşAllah.eylulden beri 20 gram biriktirmstim bi 20 daha alıcam inşAllah hedefim 80 grCanim simdi baktim 158.9 lira 24 ayar gram isbankta.
158 liranin altini pek düsmez diye okudum. En fazla 157. 8 filan olur diyo ekonomistler.
Uzun vadede bozmicaksan insallah al. Zarar ettirmez altin.
Ben ilk altinimi mayis 2017 de 139 a almistim. 8 ayda 158 oldu. Yani artis hep söz konusu
Insallah canim.ben de anneme agustosta almıstım 146 dan. kuyumcudan alıyorum ben ama banka hesabı olanı sevmedim bankayla 2 tl farkediyo alırken.kiralık kasamız var oraya koyarım inşAllah.eylulden beri 20 gram biriktirmstim bi 20 daha alıcam inşAllah hedefim 80 gr
muhendisim ,evliyim 1.5 yildir, bebisim yok 6aydir istiyoruz bakalm insAllah en yakin zamanda olurInsallah canim.
Ne is yapiyodun. Evlilik cocuk filan var mi
selam cnm gerçekten nim diğer yerlere göre uygun bende bazı şeyleri alıyorum. 2 dk fazla yürüyorum ama değiyor.Bime gittim
Bim hakikaten uygun
Markaya önem vermedigim ve hoşuma giden ürünlerini aliyorum. Örnegin ordaki siviyagi almiyorum .
Bugun 2 ekmek aldim
Buzdolabi poseti aldim 100lu 2.5liraydi
Bebise cips aldim 5lira harcadim
süpersin2 adet açma aldım sadece...
Benim yakınımda da olsa keşke tek market var adesem ve çok ufakBime gittim
Bim hakikaten uygun
Markaya önem vermedigim ve hoşuma giden ürünlerini aliyorum. Örnegin ordaki siviyagi almiyorum .
Bugun 2 ekmek aldim
Buzdolabi poseti aldim 100lu 2.5liraydi
Bebise cips aldim 5lira harcadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?