Bugün ne aldin kaç tl harcadin

pure hazel arkadasim fikrini almak istiyorum dun anlatmstm ya esime 5bin vermis patronu bi 20 gram alim diyorum altn sence beklimmi bi on bes gun yoksa alimmi

pure hazel arkadasim fikrini almak istiyorum dun anlatmstm ya esime 5bin vermis patronu bi 20 gram alim diyorum altn sence beklimmi bi on bes gun yoksa alimmi

Canim simdi baktim 158.9 lira 24 ayar gram isbankta.
158 liranin altini pek düsmez diye okudum. En fazla 157. 8 filan olur diyo ekonomistler.
Uzun vadede bozmicaksan insallah al. Zarar ettirmez altin.
Ben ilk altinimi mayis 2017 de 139 a almistim. 8 ayda 158 oldu. Yani artis hep söz konusu

ben de anneme agustosta almıstım 146 dan. kuyumcudan alıyorum ben ama banka hesabı olanı sevmedim bankayla 2 tl farkediyo alırken.kiralık kasamız var oraya koyarım inşAllah.eylulden beri 20 gram biriktirmstim bi 20 daha alıcam inşAllah hedefim 80 gr

Insallah canim.
Ne is yapiyodun. Evlilik cocuk filan var mi

Bime gittim
Bim hakikaten uygun
Markaya önem vermedigim ve hoşuma giden ürünlerini aliyorum. Örnegin ordaki siviyagi almiyorum .
Bugun 2 ekmek aldim
Buzdolabi poseti aldim 100lu 2.5liraydi
Bebise cips aldim 5lira harcadim

Bime gittim
Bim hakikaten uygun
Markaya önem vermedigim ve hoşuma giden ürünlerini aliyorum. Örnegin ordaki siviyagi almiyorum .
Bugun 2 ekmek aldim
selam cnm gerçekten nim diğer yerlere göre uygun bende bazı şeyleri alıyorum. 2 dk fazla yürüyorum ama değiyor.

bugün de harcama yapmadım. ama dün akşam esim abur cubur almış 20 tl lik. usulünce söyledim. her gün al az al diye. çünkü ne kadar cips kola alırsa o kadar tüketiyor. sonuçta zararli

Bime gittim
Bim hakikaten uygun
Bugun 2 ekmek aldim
Benim yakınımda da olsa keşke tek market var adesem ve çok ufak

Bugün 50 tl harcadım
1 kilo patates
1 kilo soğan
2 kilo domates
1 koli yumurta
1 gofret
10 lu nescafe
2 biskuvi
1 tane kraker
1 kilo elma
Yarım kilo armut
aldım Allahtan param yetti sadece 50 tl m vardı 10 gündür bişey alamamıştık

Okuldan gelirken muz yarim kilo kiyma kola sut aldim 45 lira odedim
Simdide annemlerle yemege gidecgz
Muhtemelen 100 lira civarida yemekte gidecek
Gelirkende az tatli aliriz 30 lirada o tutar
Ayda yilda 1 geliyolar diye guzel bir sekilde agirlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…