- 22 Ağustos 2015
- 29.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.390
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.821
yeni yıl ile birlikte bir çok şeye zam gelmiş. nasil bir hayat hep stres icindeyizKizlar odemeler artti hayirolsun insallah yetistiririz eve parayi.. bilmiyorum ne olacak Allah yardimcimiz olsun dişleri iyicene sıkacagiz Rabbim bereketini versin insallah
Ev icin borca girdik almak ne zamana kismet olur bilmem ayni zamanda gün oduyoruz kiraydi yakitti araba vergisiydi hobbaaa gulum yandanyeni yıl ile birlikte bir çok şeye zam gelmiş. nasil bir hayat hep stres icindeyiz
Ev alma fikri bile guzel hayirli olsun. Nasil bir borca girdiniz@"brcstgulEv icin borca girdik almak ne zamana kismet olur bilmem ayni zamanda gün oduyoruz kiraydi yakitti araba vergisiydi hobbaaa gulum yandandislerimi yaptirdim mecburiyeten harcamalar oldu izin kullandk iyicene sıkiya giricegiz artikin birazzzzz
elindeki miktar ne kadar. aldığın evi de kiraya verirsin ödeyeceğin miktarda düşer ama öyle olmaz mı.Benimde elimde minnacik bi birikim var.
Sahibinden com daki evleri görünce alip kiraya veresim geliyor.
120 150 binlik filan kücuk 1+1ler
Tabi borclar bitmeden mumkünü yok.
Ben birikime devam.
bende anlamadım canım nasıl yanı hem borca girip hem evi almamakEv icin borca girdik almak ne zamana kismet olur bilmem ayni zamanda gün oduyoruz kiraydi yakitti araba vergisiydi hobbaaa gulum yandandislerimi yaptirdim mecburiyeten harcamalar oldu izin kullandk iyicene sıkiya giricegiz artikin birazzzzz
Evet fikri cok guzel ama odemeleri de fena degil allah yardimcimiz olsun bu duzen bi sistem koymaliyiz denk getirmeliyiz..Ev alma fikri bile guzel hayirli olsun. Nasil bir borca girdiniz@"brcstgul
Canim 24 bine yakin fakat kredi cekemem. Odemem gereken kredim var zatenelindeki miktar ne kadar. aldığın evi de kiraya verirsin ödeyeceğin miktarda düşer ama öyle olmaz mı.
Hayaller olmasa olmaz oyle deme.Canim 24 bine yakin fakat kredi cekemem. Odemem gereken kredim var zaten
Benimkisi bir anlik bir hayal
Ayip olmassa yasinizi merak ettim :)) kac cocuk var pekiAmacim bebis buyümeden bir seyler yapmak.
Çunku okul ciddi bir konu
Egitim camiasinda oldugum icin biliyorum pahaliligi.
28 yasAyip olmassa yasinizi merak ettim :)) kac cocuk var peki
Himm28 yas
demin arkadasla maas ne olcak diye konusuyodk enflasyon aciklancakmis ya bugun aklima geln diyorumpure hazel de merak ediyodu gunluk hayatta arkadasmmissin gibi bide gozumun onunde profil fotosu sanki kendi resmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?