Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ev almak icin faizsiz sekilde taksite girdik. Allah bereketini versin ayni zamanda gün odeniyor harcamalar var. Allah yardimcimiz olsun. Borc yigidin kamcisimi desek

yeni yıl ile birlikte bir çok şeye zam gelmiş. nasil bir hayat hep stres icindeyiz
Ev icin borca girdik almak ne zamana kismet olur bilmem ayni zamanda gün oduyoruz kiraydi yakitti araba vergisiydi hobbaaa gulum yandan dislerimi yaptirdim mecburiyeten harcamalar oldu izin kullandk iyicene sıkiya giricegiz artikin birazzzzz

Ev icin borca girdik almak ne zamana kismet olur bilmem ayni zamanda gün oduyoruz kiraydi yakitti araba vergisiydi hobbaaa gulum yandan dislerimi yaptirdim mecburiyeten harcamalar oldu izin kullandk iyicene sıkiya giricegiz artikin birazzzzz
Ev alma fikri bile guzel hayirli olsun. Nasil bir borca girdiniz@"brcstgul

Benimde elimde minnacik bi birikim var.
Sahibinden com daki evleri görünce alip kiraya veresim geliyor.
120 150 binlik filan kücuk 1+1ler
Tabi borclar bitmeden mumkünü yok.
Ben birikime devam.

Benimde elimde minnacik bi birikim var.
Sahibinden com daki evleri görünce alip kiraya veresim geliyor.
120 150 binlik filan kücuk 1+1ler
Tabi borclar bitmeden mumkünü yok.
Ben birikime devam.
elindeki miktar ne kadar. aldığın evi de kiraya verirsin ödeyeceğin miktarda düşer ama öyle olmaz mı.

bende anlamadım canım nasıl yanı hem borca girip hem evi almamak

Ev alma fikri bile guzel hayirli olsun. Nasil bir borca girdiniz@"brcstgul
Evet fikri cok guzel ama odemeleri de fena degil allah yardimcimiz olsun bu duzen bi sistem koymaliyiz denk getirmeliyiz..
Uzun zamandir istedigmz biseydi dogru zamani bekledik ve basldik elhamdulillah. Bizimde dusuncemiz turkiyenin metropol olabliecek herhangi bir yerinden tavsiyeyle ev alip kiraya vermrk ve kirasiyla borcun bi ksmni karsilamasi. Tanidiklarimiz var xaten babam gayrimenkulcu. Ayni zamanda bende. Bnu alternatife donusturmeye calisiyoruz zaten baska ugraslarimiz vardi. Zamanli ve kararli sekilde asama asama yapmaya calisiyoruz Rabbim yuru ya kulum derse yurucez daha insallah :)
Kura sistemine girmek arkadaslar faizsiz sadece biraz komisyonla. Belli bi miktara yani. Tayin yerinde olmamiz da bize alternatif lojman vs olmasi.

Suan birikim oluyor kura ile cikinca da biraz odemesi artiyor eline nakit para geciyor yani gecmese de kendini odeye odeye vadesini dolduruyor yani

Amacim bebis buyümeden bir seyler yapmak.
Çunku okul ciddi bir konu
Egitim camiasinda oldugum icin biliyorum pahaliligi.

Reactions: H M
demin arkadasla maas ne olcak diye konusuyodk enflasyon aciklancakmis ya bugun aklima geln diyorum pure hazel de merak ediyodu gunluk hayatta arkadasmmissin gibi bide gozumun onunde profil fotosu sanki kendi resmin

enflasyon açıklandı.
hakkımızda hayırlısı . ayy bende 3 kuruş biriktirince hemen minik evlere baktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…