• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayni fikirdeyim canim.
Hergun indirim var mağazalarda . Ben vitrinlere bakinca onu anliyorum
Gecen yazmislar en uzun gece indirimi:KK70:
Hahahahh :KK48: günleri bahane edip alışverişe davet ediyorlar farklı bişey varmiş gibi şubat sonu mart başı ve agustos sonu eylül başı dışındaki indirimler gerçek deil die düşünüyorum artık her gün indirim mi olurmuş

Lcw den almak istiyodum bende evde giymelik kalin pijamalar üstler filan.
Gelecek yil icin kreste giyebilecegi rahat seyler almak istiyorum
kesinlikle eşofman takımı çok al ihtiyaç oluyor. indirimden yarı fiyata alirsin. evde olunca her şey giyebiliyor ama kreşte öyle olmuyor

kesinlikle eşofman takımı çok al ihtiyaç oluyor. indirimden yarı fiyata alirsin. evde olunca her şey giyebiliyor ama kreşte öyle olmuyor
Yani kreş icin pantilan filan almak gerekmez degil mi. Rahat kalan gundelik pijamalar ve ustune de sweat iyi olur diy disunuyorum.
Öyle mi yapayim. Kreste ne giyiyor cocuklar. Neler alayim

Yani kreş icin pantilan filan almak gerekmez degil mi. Rahat kalan gundelik pijamalar ve ustune de sweat iyi olur diy disunuyorum.

Canım ben kreşe de normal günde de hep eşofman giydiriyorum
Yani kendimde rahatlığı sevdiğim için çocuk sıkılacakmış gibi geliyor
2 tane pantolonu 1 gömleği var özel günde giydiriyorum
Yoksa hep eşofman

pantolon giymiyor çocuklar özel kutlama günleri hariç. orta kalınlıkta eşofman çok ihtiyaç oluyor. bir kaç tane de yelek. uyku sonrası yelek giyiyorlar. pijama takımı her hafta sonu yıkanıp geri gidiyor. panduf altı sert olanlardan.

sezon sonunda bende gelecek yıl için ogluma alışveriş yapacağım. bana hediye eşofman takımı gelmişti . beğenmemiştim gittim yerine oğluma bot aldım gelecek yıl için. en azından ise yarar bir şey oldu

eşofman takımı istiyorlar. rahat oturup kalksınlar, tuvalette sıkıntı yaşamasınlar diyeymiş :)

Öğlearasında kitapçıdan 4 tane kitap aldım. Hepsi 50 TL tuttu.
Gidiş dönüş metro bileti de 5 TL.
Bugün harcamam 55 TL oldu.:KK39:

Esim genelde nöbette dışardan yemek söylüyor. Ondan haric ben bugün harcama yapmadim. Kofte kizarrtim ve tarhana corbasi yaptim icine yogurt koydum daha vitaminli :kk77:
Bakici teyzemizde bizdeydi beraber yedik

bugünde çok şükür harcama yapmadım. difriz bölümden barbunya çıkardım onu yaptim. pilav ve çorbamda var ohh mis.
bakalım eş im harcama yaptı mi bilmiyorum çok sıkı tembihledim. gereksiz harcama yapmayalım diye

Ben yufka indirimdeyken yapip buzluga atmistim sigara böregi.
Birkac sabahtir yapiyorum harika oluyor pratiklik ve lezzet acisindan
hafta sonu börek yapmıştım kalanından sigara böreği yaptim 1 kızartmalık. indirimde yufka olunca alıp koyacağım. dolabımda yer var. ve zaten uzun süre dolaptan pişireceğim

Back