- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.601
500 Gr coooook iyiymiş, maaşım direkt bana kalsa ben de yaparım walla:)))Kadin maaşina oldugu gibi altin aliyomuş
Kredi karti filan da yok
Kadin maaşina oldugu gibi altin aliyomuş
Kredi karti filan da yok
Ben kesinlikle evde altin, para değerli birşey bulundurmaya karşıyım. Hırsız kabusunu bir kere yaşadıktan sonra kesinlikle evde birşey tutmuyorum.Amaan evde altin bulundurmak da sıkıntı ya. Annemin evden altinlar kayboldu kendi mi unuttu yanlislikla cope mi gitti aileden biri mi aldi gel de cik isin icinden. Berbat bir sorumluluk en guzli banka
Ay benimde ağzımda bakla ıslanmaz :))) hemen söylerim saklayamam :)Kadin maaşina oldugu gibi altin aliyomuş
Kredi karti filan da yok
Bence her kadının bir miktar gizli birikimi olmaliAy benimde ağzımda bakla ıslanmaz :))) hemen söylerim saklayamam :)
Evet hep öyle derler ama ben gizleyemiyorum gerçekten ama eşim hiç sormaz karışmaz maaşı ne yaptın demez onun için belki ne bileyim. Hemen söylerim yaniBence her kadının bir miktar gizli birikimi olmali
Gerçekten ya nasıl o kadar gizleyebilmiş. Bende öyle düşünürdümEşim benden 500 gr altını olduğunu saklasa ona hiç güvenmem
Eşi de sormaz mı maaşını naptın diye
Bu ayrı gayrılık bana göre değil
Bunu sadece kötü gün için değil, ileride yapılacak bir yatırımın ya da alınacak bir şeyin ilk adımı olarak ve kadının kendini daha güvende hissetmesi için yapmalı diye düşünüyorum. Gizli derken de şöyle birikim yaptığını bilsin ama tutarı bilmesin.Evet hep öyle derler ama ben gizleyemiyorum gerçekten ama eşim hiç sormaz karışmaz maaşı ne yaptın demez onun için belki ne bileyim.
Evet canım bende takılıyorum bana bakmakla yükümlüsün diye :)) o giderleri hallediyor ben birikim yapıyorum çünkü benimkininde eli açık.birikim kısmını ona bırakamam.Bunu sadece kötü gün için değil, ileride yapılacak bir yatırımın ya da alınacak bir şeyin ilk adımı olarak ve kadının kendini daha güvende hissetmesi için yapmalı diye düşünüyorum. Gizli derken de şöyle birikim yaptığını bilsin ama tutarı bilmesin.
Biz ortak birikim yapıyoruz ama kumbaram ve eşimin verdiği harçlıklar şahsıma ait. Kendime göre altın yapıyorum bunu biliyor ama miktarını söylemem.
Hatta bazen takilirim sen bana bakmak zorundasın, benim param yok ki diye. Eşim çok eli açık ve harcamayı sever belki o da tutumlu olsa buna gerek kalmazdi
En iyisi eft ya da havale işte. Ödemeler için eft yapıyorum isterse. TamamdırBnm esimden gizli param olmaz ama maas kartinida vermem.bir kac kere acil para gerekti.kartimi istedi vermedim kendim cektim verdim. Bir kere verip alistirmayayim dedim iyide yaptim
Benim eşim para konusunda hiçbir şey bilmez. Maaşını alınca belirlediğimiz bir rakam var onu bana yollar. Onun gönderdiği ile kira, faturalar ve mutfağı hallederim. Ben de maaşım ile kredi kartı ve kredileri oderdim. Çok şükür artık kredi yok. Bu ay borca vereceğim. 2 tane de günümüz var. Biri ev alınca diğeri Ekim'de bitiyor. Para kalırsa benimdir. Üç gün sonra da param yok diye eşimden harçlık istemeye başlarım. Ona kalan rakam fazla bence. Olunca da harcıyor. Bende böyle yöntem buldum.Evet canım bende takılıyorum bana bakmakla yükümlüsün diye :)) o giderleri hallediyor ben birikim yapıyorum çünkü benimkininde eli açık.birikim kısmını ona bırakamam.
Ben de kartımı kesinlikle vermem onun kartını da istemem. Telefon bankacılığı sağolsunEn iyisi eft ya da havale işte. Ödemeler için eft yapıyorum isterse. Tamamdır
Aynı kafadayız canım :) benimki ödemeleri yapıyor tek fark o. Artık borcu bittiği için kendi harcayacağı tutarı ayırıp gerisini bana yollayacak birikim için.Benim eşim para konusunda hiçbir şey bilmez. Maaşını alınca belirlediğimiz bir rakam var onu bana yollar. Onun gönderdiği ile kira, faturalar ve mutfağı hallederim. Ben de maaşım ile kredi kartı ve kredileri oderdim. Çok şükür artık kredi yok. Bu ay borca vereceğim. 2 tane de günümüz var. Biri ev alınca diğeri Ekim'de bitiyor. Para kalırsa benimdir. Üç gün sonra da param yok diye eşimden harçlık istemeye başlarım. Ona kalan rakam fazla bence. Olunca da harcıyor. Bende böyle yöntem buldum.
Aynen büyük rahatlıkBen de kartımı kesinlikle vermem onun kartını da istemem. Telefon bankacılığı sağolsun
İlk ay bizim de öyleydi ama ben uğraşamam sana veriyim sen hallet dedi. Benim de işime geldi açıkçası, çoğu ay verdiği paradan giderleri düşünce bile para artıyor :)Aynı kafadayız canım :) benimki ödemeleri yapıyor tek fark o. Artık borcu bittiği için kendi harcayacağı tutarı ayırıp gerisini bana yollayacak birikim için.
Hahahaha süpersin tatlım ya :) hiç çaktırmaİlk ay bizim de öyleydi ama ben uğraşamam sana veriyim sen hallet dedi. Benim de işime geldi açıkçası, çoğu ay verdiği paradan giderleri düşünce bile para artıyor :)
Bende gecen ay oyle yaptim.hesap yapim.onun odeyecekleri+harcligini hesapladim.kalan maasini bana yolla dedim gercekten para bereketlendi .esimde fazla olunca rahat olup harciyor olmayinca rahat olmaz en azindanBenim eşim para konusunda hiçbir şey bilmez. Maaşını alınca belirlediğimiz bir rakam var onu bana yollar. Onun gönderdiği ile kira, faturalar ve mutfağı hallederim. Ben de maaşım ile kredi kartı ve kredileri oderdim. Çok şükür artık kredi yok. Bu ay borca vereceğim. 2 tane de günümüz var. Biri ev alınca diğeri Ekim'de bitiyor. Para kalırsa benimdir. Üç gün sonra da param yok diye eşimden harçlık istemeye başlarım. Ona kalan rakam fazla bence. Olunca da harcıyor. Bende böyle yöntem buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?