Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Böyle de yazınca çok paragöz gibi oldum ama evimiz yok, herşey bir ev sahibi olabilmek icin
Biliyorum canım sonuçta yaptığımız şey ailemiz için. Ev alabilmek için. Ben alışverişi bıraktım kıyafet almamaya çalışıyorum, eşimide teşvik etmeye çalışıyorum. Düşünmesem gider bütün maaşımı harcarım sonuçta eşime de geçindir evi derim. Sende öyle yani. Biz güzel günler için yapıyoruz bunu.

Bende gecen ay oyle yaptim.hesap yapim.onun odeyecekleri+harcligini hesapladim.kalan maasini bana yolla dedim gercekten para bereketlendi .esimde fazla olunca rahat olup harciyor olmayinca rahat olmaz en azindan
Aynen öyle oluyor, bu kadar bana kaldı ben onu harciyim diyor. Biriktirmek aklına gelmiyor malesef

Bende gecen ay oyle yaptim.hesap yapim.onun odeyecekleri+harcligini hesapladim.kalan maasini bana yolla dedim gercekten para bereketlendi .esimde fazla olunca rahat olup harciyor olmayinca rahat olmaz en azindan
Evet erkekler alışveriş yapmayı bilmiyor çünkü. Ne aldırsan en pahalısını bulur alır. 2 parça dersin başka şeyler alır gelir. Gereksiz alır gelir. Gerek yok elinde kendi ihtiyacını karşılayacak kadar kalsın yeter

Aynen öyle geleceğimiz için uğraşıyoruz. Yoksa dediğin gibi biz para harcamayı biiyormuyuz, o kadar indirim niye takip edip herşeyin hesabını tutuyoruz. Ailemiz için hersey

İyi geceler hanımlaaaaar biz ev aldık çok şükür ve ev alana kadar bir bardak almışlığım yoktu. Ben kıyafet değil de ev eşyasından kısmıştım ev alana kadar. Allah sizlere de birikinizin yeteceği ve içinize sinen bir ev nasip etsin. Ben birikim yapmaya bu gidişle nisanda başlayabileceğim ama olsun başlamak bitirmenin yarısı. 4 gr aştın biriktirdim ama komşu düğünü arkadaş doğumu derken elimde bir şey yok şimdilik. Ama olsun kredi kartını ocaktan itibaren kullanmadan nisana kadar borç kapatmaca bile kar

K kahvemsi mutluluk yazılarını okuyunca ne kadar çok benzer düşüncelerimiz olduğunu farkettim :))
Erkekler... Onlara bizim kartımız lazım değil, olamaz. Çünkü biriktirmeyi bilmiyorlar.
Bende hep derim bana bakmak zorundasın :))

Herkese günaydin.
T teacherr82 insallah alirsin.
Bence hıc borcun kalmazsa 3bin minimum maaş alsan ki ek ders mutlaka olur. Nerde yaşadiğini bilimiyorum ama 150 bine ev bulsan 1.500 ödesen aylik . Geriye kalanla geçinebilrsin diye umut ediyorum.
Ek ders durumuna bağli birikim bile yapabilirsin.
Elinde altin yada araba filan varsa bozdurup peşinat yapsan süreç daha kolay ilerler.
Ama istanbul izmir ankara gibi büyük bir şehirdeysen o fiyata ev bulmak ve arta kalanla geçinebilmek sıkıntı

A Alya_sura88 hayirli olsun.
Ev güzel yatirimdir.
Allah herkese nasip ettsin. Sana da ödeme kolayliği versin

Canım branş öğretmeniyim ek ders yok denecek kadar az. Aynen planım senin söylediğin gibi. 150 160 binlik bir ev.arabayi satmayı istemiyorum çocuk var araba herzaman lazım. Arabanın kredisi 1 250 ve 2 yıl sonra bitiyor. Bende o bitince her ay yaptığım hedefim en az iki çeyrek yada 1 çeyrek 1 gram ile birlikte kredi çekip bir ev almak. 600 de ev kirami eklerim üstüne. Bakalım hayırlısı artık. Tabi Marta kadar kredi kartını baya bir bitirecegim sonrada birikime başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…