- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.641
Iki yila kadar hem kredi biter hemde peşinat biriktirirsin. Araba model yüksekse belki düşürür peşinata eklersinCanım branş öğretmeniyim ek ders yok denecek kadar az. Aynen planım senin söylediğin gibi. 150 160 binlik bir ev.arabayi satmayı istemiyorum çocuk var araba herzaman lazım. Arabanın kredisi 1 250 ve 2 yıl sonra bitiyor. Bende o bitince her ay yaptığım hedefim en az iki çeyrek yada 1 çeyrek 1 gram ile birlikte kredi çekip bir ev almak. 600 de ev kirami eklerim üstüne. Bakalım hayırlısı artık. Tabi Marta kadar kredi kartını baya bir bitirecegim sonrada birikime başlayacağım.
Darisi benim doğalgazın başina.
Bu arada iyisin insallah
İnşallah.çok teşekkür ederim :) biraz daha iyiyim sanırım :) sen nasılsın?
düşün faturalar hepimizin başına inşallah
ben dün hiç harcama yapmadım.
doğal gaz 67,77 TL gelmiş :) önümüzdeki hafta aidatla beraber yatıracağım (apartmana ödeme yapılıyor)
İnşallah.
Biz düşürelim vergiler arttirsin
Ayy ne güzel benim doğalgaz 350 bu yıl her oda açık ondan sanırım
İyi geceler hanımlaaaaar biz ev aldık çok şükür ve ev alana kadar bir bardak almışlığım yoktu. Ben kıyafet değil de ev eşyasından kısmıştım ev alana kadar. Allah sizlere de birikinizin yeteceği ve içinize sinen bir ev nasip etsin. Ben birikim yapmaya bu gidişle nisanda başlayabileceğim ama olsun başlamak bitirmenin yarısı. 4 gr aştın biriktirdim ama komşu düğünü arkadaş doğumu derken elimde bir şey yok şimdilik. Ama olsun kredi kartını ocaktan itibaren kullanmadan nisana kadar borç kapatmaca bile kar
Iki yila kadar hem kredi biter hemde peşinat biriktirirsin. Araba model yüksekse belki düşürür peşinata eklersin
Iyi gozun aydin sonunda yatirdilarBu arada benim ek ders yatmiş. Birazdan gram alirim
bereketli olsun cnm5.5 gram aldim 157den
Aynen öyle7 gr aldım 157 'den. ve bu da 2018 'in ilk gramı oldu. normalde ek ders ocakta yatacaktı. yıl bitecek diye erken yatti.
Bende öyle yazdiracagim. şimdi hedef ocak 15 maasiAynen öyle
Mavi patikli ye ocak birikimi diye yazdiracagm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?