Bugün ne aldin kaç tl harcadin

pure hazel pure hazel cnm torku süt a101 de 4 tl idi. hiç kilosu 4.5 tl altında yufka yok almadim
okul dönüşü fiyatlara bakmıştım çocuğu kreşten alacağım diye alışveriş yapmamıştım. eşime gözüme kestirdiğim ihtiyaçları dediğim yerden aldırdım. biraz peynir şehriye un bulgur kek kalıbı kahve sut aldırdım. 30 tl tutmuş.
Canim son kullanma tarihi yaklasinca ucuzladi herhalde

70 tl lik market alışverişi yaptık. Eşim ödedi. Hatta bi şaşırdı ne aldık biz 70tl tuttu ya diyor. Maalesef herşeyin fiyatı arttığı için :)
Eve gelirken marketten meyve aldım. Toplasan bir kilo anca eder 11 TL verdim.
Birkaç çeşit az az aldım. Bana fiyatlar yüksek geldi.
Herşeyin fiyatı artıyor ama insanlar deli gibi alışveriş yapıyor o nasıl oluyor. Yeniyil hazırlığı sanırım.

Bence herkesin kartları dolu. Ama alıyor herkes .ayrıca maddi durumu orta ve altı olanlar çok alıyor bence zenginler daha da az harcamaya başladı . Benim ayakkabı kargodan geldi burAya yazmıştım ya son alışverişimdi diye. Ya varya çok sevinçliyim bugün ayakkabım o kadar güzel kiiiiii. Kredi kartım nisan da daha ödenebilir olacak bende bu sürede hiçbir şey almadan market masrafını da fazla yapmadan yaşamayı hedefledim. Bugün buzluktan yaprak sarma çıkarıp pişirdim sabahta börek yapmıştım sadece bu ikisini yedik. Nisana kadar buzluğa istifledipim şeylere yöneleceğim. Yarında konserve sebze ve pilav çorba ve salata yapcem.

Ben evlendikten bi süre sonra kredi kartı kartımı iptal ettirdim. Eşimde var 1 tane. Onuda genelde yakıt için kullanıyoruz ya da bazen internetten birşey almak gerekiyor. Onun harici nakit alınıyor herşey. Hep tek çekim alırız birde. Taksitimiz pek olmaz. Sağolsun eşim kaynanaya elektrik süpürgesi almış bide bu ay :S

Eve gelirken marketten meyve aldım. Toplasan bir kilo anca eder 11 TL verdim.
Birkaç çeşit az az aldım. Bana fiyatlar yüksek geldi.
Herşeyin fiyatı artıyor ama insanlar deli gibi alışveriş yapıyor o nasıl oluyor. Yeniyil hazırlığı sanırım.
Mevsim meyvesi alıyoruz sonuçta neden bu kadar pahalı olur ki :S

Kizlar ek dersim yatmis + sinav paramda yatmis +kizimin dogum parasi(300tl)da var
Genel harcamayi ayirirsam geriye 900 lira gibi bir para kaliyor onada 3 cayrek+1gr almayi planliyorum
Bekletirsem dogum parasi ve sinav parasi arada carcur olur gider. o yuzden bugun almak istiyorum
Kismet bakalim
Az önce yanliş alinti yaptim.
Canim aldin mi gram. Gram 1 lira gibi düsmüs .insallah almadin.
Benim para daha yatmamiď

Az önce yanliş alinti yaptim.
Canim aldin mi gram. Gram 1 lira gibi düsmüs .insallah almadin.
Benim para daha yatmamiď
3 ceyrek aldim cnm tam dustugu zamana denk geldi 257 den aldim.770 verdim.
Kuyumcuda altinin gramida 156 gosteriyordu.ama gram almadim ya skisirsam bodurmak zorunda kalmayim dedim.mecbur kalmadikca harcamam diger ay gram alirim onada

Hic birsey almadim. Ise gittim, birinin ısmarladığı 500ml lik suyu ictim görevdeyken. oglen eve geldim. Yemegimi yedim. Yan masadaki arkadastan atistirmalik kayisi aldim aksam yemegi de arkadaslara davetliydik. Gece de annemlerde kaliyorum meyve de burada yedik :D

Ana ekmek elden su gölden olmus ayol.

Hic birsey almadim. Ise gittim, birinin ısmarladığı 500ml lik suyu ictim görevdeyken. oglen eve geldim. Yemegimi yedim. Yan masadaki arkadastan atistirmalik kayisi aldim aksam yemegi de arkadaslara davetliydik. Gece de annemlerde kaliyorum meyve de burada yedik :KK70:

Ana ekmek elden su gölden olmus ayol.
Bende ayni şeyi yazicaktim
Bugün ekmel elden su gölden olmuş:KK70:

Yarin işlem saatinde yatirsalar bari
Yoksa saliya kalir
Beklemeyi hic sevmem:işsiz:
Bugün misafir gelen kadin da birikim yapiyordu. Hemşire kendisi. 500 gr altin yapmiş adamin haberi yok:KK57:
Oo masallah benim esimde hic sormaz ben soylemesem maasini ne yaptin demez.ama ben inatla soylerim ne alip ne verdigimi
Saf miyim ne o_O

Back