- Konu Sahibi pure hazel
- #1.581
zamanla azaltirsinizTeşekkürler hosbuldum :) bende azaltirim inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zamanla azaltirsinizTeşekkürler hosbuldum :) bende azaltirim inşallah
Canim son kullanma tarihi yaklasinca ucuzladi herhaldepure hazel cnm torku süt a101 de 4 tl idi. hiç kilosu 4.5 tl altında yufka yok almadim
okul dönüşü fiyatlara bakmıştım çocuğu kreşten alacağım diye alışveriş yapmamıştım. eşime gözüme kestirdiğim ihtiyaçları dediğim yerden aldırdım. biraz peynir şehriye un bulgur kek kalıbı kahve sut aldırdım. 30 tl tutmuş.
Canim aldin mi bugün gramBol breketli olsun
Bende bakayim yatmis mi
Eve gelirken marketten meyve aldım. Toplasan bir kilo anca eder 11 TL verdim.70 tl lik market alışverişi yaptık. Eşim ödedi. Hatta bi şaşırdı ne aldık biz 70tl tuttu ya diyor. Maalesef herşeyin fiyatı arttığı için :)
Mevsim meyvesi alıyoruz sonuçta neden bu kadar pahalı olur ki :SEve gelirken marketten meyve aldım. Toplasan bir kilo anca eder 11 TL verdim.
Birkaç çeşit az az aldım. Bana fiyatlar yüksek geldi.
Herşeyin fiyatı artıyor ama insanlar deli gibi alışveriş yapıyor o nasıl oluyor. Yeniyil hazırlığı sanırım.
Az önce yanliş alinti yaptim.Kizlar ek dersim yatmis + sinav paramda yatmis +kizimin dogum parasi(300tl)da var
Genel harcamayi ayirirsam geriye 900 lira gibi bir para kaliyor onada 3 cayrek+1gr almayi planliyorum
Bekletirsem dogum parasi ve sinav parasi arada carcur olur gider. o yuzden bugun almak istiyorum
Kismet bakalim
Mandalina 4,5 TL elma 4 TL portakal 4 TLMevsim meyvesi alıyoruz sonuçta neden bu kadar pahalı olur ki :S
3 ceyrek aldim cnm tam dustugu zamana denk geldi 257 den aldim.770 verdim.Az önce yanliş alinti yaptim.
Canim aldin mi gram. Gram 1 lira gibi düsmüs .insallah almadin.
Benim para daha yatmamiď
Senin maasida yarin yatirirlar heralde.ne kadar beklettiler yaAz önce yanliş alinti yaptim.
Canim aldin mi gram. Gram 1 lira gibi düsmüs .insallah almadin.
Benim para daha yatmamiď
Yarin işlem saatinde yatirsalar bariSenin maasida yarin yatirirlar heralde.ne kadar beklettiler ya
Bende ayni şeyi yazicaktimHic birsey almadim. Ise gittim, birinin ısmarladığı 500ml lik suyu ictim görevdeyken. oglen eve geldim. Yemegimi yedim. Yan masadaki arkadastan atistirmalik kayisi aldim aksam yemegi de arkadaslara davetliydik. Gece de annemlerde kaliyorum meyve de burada yedik![]()
Ana ekmek elden su gölden olmus ayol.
Oo masallah benim esimde hic sormaz ben soylemesem maasini ne yaptin demez.ama ben inatla soylerim ne alip ne verdigimiYarin işlem saatinde yatirsalar bari
Yoksa saliya kalir
Beklemeyi hic sevmem
Bugün misafir gelen kadin da birikim yapiyordu. Hemşire kendisi. 500 gr altin yapmiş adamin haberi yok![]()
Bende cokkk safimOo masallah benim esimde hic sormaz ben soylemesem maasini ne yaptin demez.ama ben inatla soylerim ne alip ne verdigimi
Saf miyim ne![]()
Kadin maaşina oldugu gibi altin aliyomuşBende cokkk safim
Duramam asla söylerim