- 6 Nisan 2010
- 4.016
- 14.947
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.281
Gün ışığı göremiyoruz pek zaten. Benim işyerimdeki odam da direkt güneş ışığı almıyor. Bir öğlen 1 saat görebiliyoruz güneşi dışarı çıkınca. Hasret kaldık vallahi.güya bi de tasarruf olsun diye geçtik bu saatlere ben anlamadım nasıl bi tasarruf bu?
işin kötüsü eve gittiğimizde de hava kararmış oluyo yine ışık açıyoruz girer girmez
hem sabah karanlık hem akşam
Kışın kombi sürekli su ısıttığı için elektrik faturasında bir artış oluyormuş. Yazdan farklıysa faturan yaniElektrik faturam 51 lira gelmiş.
Evde 3 kisiyiz 50nin altina düşmüyor
Üstelik calişiyoruz sürekli evde de degiliz
Aynen hep zam zam zam. Bize gelince kuş kadarnefret ettim bu pahaliliktan artik
14 ocaği merakla bekliyorum bordroya bakmak içinAynen hep zam zam zam. Bize gelince kuş kadar
Evet. Ben zamdan çok ümitli değilimde vergi diliminden çıkmak iyi gelecek sanırım. Bu ay çok kesinti yapıldı14 ocaği merakla bekliyorum bordroya bakmak için
Yuzde 43-4 bin tl ye 200-250 tl arası ancak gelir sanırım yeni yılda zam o da enflasyona yenilip geliyor zaten.
%4+2 civarı bir enflasyon farkı olacak.Yuzde 4
Sinirli portakal pek anlamiyorum ben sana sorayim.%4+2 civarı bir enflasyon farkı olacak.
ocakta bir zam yapılıyor ve 6 ay vergi kesintisi olmadığı sürece o zamma tabiyiz. yalnız ocakta bu ayın 15 günlük farkı da yatacak 50-60 tl kadar.Sinirli portakal pek anlamiyorum ben sana sorayim.
Bu yüzde dört zam temmuza kadar gecerli temmuzdan sonra yuzde üçbuçuk daha var.
Enflasyon farki dediğin yaklaşik yüzde ikilik farki da temmuza kadar her maaşta alicakmiyiz ek olarak. Yoksa o fark sadece 1 defaya mi mahsus
Yani anladigim enflasyonfarki 50-60 lira. Tek sefer alicazocakta bir zam yapılıyor ve 6 ay vergi kesintisi olmadığı sürece o zamma tabiyiz. yalnız ocakta bu ayın 15 günlük farkı da yatacak 50-60 tl kadar.
yok hayır ocakta %4+%2 (enflasyon farkı) gibi bir zam olacak ve 6 ay %6 zamlı alacağız. ay farkı sadece ocakta 50-60 tl fark. o da memurlar çalışmadığı ayın maaşını alarak başlar her ay o yüzden. aralık-ocak durumundan dolayı. yine mi karışık anlattım acaba yaYani anladigim enflasyonfarki 50-60 lira. Tek sefer alicaz
Iyiymis yüzde 6 zamyok hayır ocakta %4+%2 (enflasyon farkı) gibi bir zam olacak ve 6 ay %6 zamlı alacağız. ay farkı sadece ocakta 50-60 tl fark. o da memurlar çalışmadığı ayın maaşını alarak başlar her ay o yüzden. aralık-ocak durumundan dolayı. yine mi karışık anlattım acaba ya
Gün ışığı göremiyoruz pek zaten. Benim işyerimdeki odam da direkt güneş ışığı almıyor. Bir öğlen 1 saat görebiliyoruz güneşi dışarı çıkınca. Hasret kaldık vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?