Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sağlık personelinin maaşını öyle acayip yaptılar ki sağolsunlar sırf sgk primini düşük ödemek için. Maaş ayrı kalem, performans var, döner sermaye var bide yemek ücreti var. Ekstra nöbet ücretleri güzel zamlandı ama buralarda pek ekstra nöbet olmuyor. İstanbuldayken çok oluyordu ekstra mesaim. Son maaşta rahat 300tl kesinti vardı. Fazlası var azı yok

Bide işin kötüsü bu kadar başka kalem yatan para var. Sgk ödeneği hepsinden olmuyor ama ona rağmen vergi dilimine totalden giriyorsun işe bak.

Elektrik faturam 51 lira gelmiş.
Evde 3 kisiyiz 50nin altina düşmüyor
Üstelik calişiyoruz sürekli evde de degiliz:110:
en son gelen faturam 60 ti . bizde 3 kişiyiz gündüz evde yokuz
hadi bir de evde olsam ne kadar gelecek bilmiyorum. Sinir koydum hafta 3 kez çamaşır makinesi calistiriyorum.
sizler çamaşırları uzun programda mi yikiyorsuniz

normalde yılbaşı hediyesi almak huyum değildir eski görev yerimden arkadaşlar gelecek yatılı ve ayrıca okulda çekiliş yaptik hediye aldım bugün 3 parca. 155 tl harcadım.

2 saat sürüyor eko program vazgectim 10 gündür günlük 45 dk yıkıyorum bakalim bikac şey yaptim fatura da azalma olacak mi

2 saat sürüyor eko program vazgectim 10 gündür günlük 45 dk yıkıyorum bakalim bikac şey yaptim fatura da azalma olacak mi
Kesinlikle farkettirir
ben kazakları kısa programda yıkıyorum 15 dk, beyazlar 60eco, renklileri 30, nevresimleri karışık programda
Eskiden herşeyi 40, beyazları 90da yıkıyorum.

en son gelen faturam 60 ti . bizde 3 kişiyiz gündüz evde yokuz
hadi bir de evde olsam ne kadar gelecek bilmiyorum. Sinir koydum hafta 3 kez çamaşır makinesi calistiriyorum.
sizler çamaşırları uzun programda mi yikiyorsuniz
Genelde renkliler kisa programda beyazlari uzun programda calistiriyorum.
Renkliler haftada 3 kez
Beyazlar 15 gune yada 3 haftaya bir atiyorum

Sağlık personelinin maaşını öyle acayip yaptılar ki sağolsunlar sırf sgk primini düşük ödemek için. Maaş ayrı kalem, performans var, döner sermaye var bide yemek ücreti var. Ekstra nöbet ücretleri güzel zamlandı ama buralarda pek ekstra nöbet olmuyor. İstanbuldayken çok oluyordu ekstra mesaim. Son maaşta rahat 300tl kesinti vardı. Fazlası var azı yok
Zeynep eşin polisti galiba
Ne kadar maaslari polislerin sormasi ayip

Back