- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.301
Bu arada hanimlar; param kiymetli com a girin google dan
Cok guzel bilgiler var.
Ben bayaği okudum bitiremedim. Gece devam ederim
Iyiymis yüzde 6 zam
biz yeni maaşları şubat başı göreceğiz, inşallah güzel zamlar görürüzgüzel bi siteye benziyor teşekkürler :)
ah keşke buraları bu kadar borçlanmadan keşfetseydim.
ben de maaşımın ne kadar olacağını çok merak ediyorum ya
:)
güzel bi siteye benziyor teşekkürler :)
ah keşke buraları bu kadar borçlanmadan keşfetseydim.
Kesske bende keşfetseydim. Kaç yılım gereksiz harcamalarla geçti.
ben de maaşımın ne kadar olacağını çok merak ediyorum ya
:)
en son gelen faturam 60 ti . bizde 3 kişiyiz gündüz evde yokuzElektrik faturam 51 lira gelmiş.
Evde 3 kisiyiz 50nin altina düşmüyor
Üstelik calişiyoruz sürekli evde de degiliz
Keşke enflasyon olmasa, zammı da olmasa :S%4+2 civarı bir enflasyon farkı olacak.
Evet gerçekten yaa böyle devam edecek herhalde bu artık. Ben anlamadım. Ben çamaşırları günlük programda yıkıyorum 1 saatlik. Renklileri 40° beyazları 50°ya kizlar bu kadar pahalilik ne olacak halimiz.
Ekonomik programda yıkıyorsan sorun olmaz. Uzun sürüyor ama enerji tasarruflu oluyorben genelde uzun programda yıkıyordum. sanirim kısa program da yıkamam gerekli.
Kesinlikle farkettirir2 saat sürüyor eko program vazgectim 10 gündür günlük 45 dk yıkıyorum bakalim bikac şey yaptim fatura da azalma olacak mi
Genelde renkliler kisa programda beyazlari uzun programda calistiriyorum.en son gelen faturam 60 ti . bizde 3 kişiyiz gündüz evde yokuz
hadi bir de evde olsam ne kadar gelecek bilmiyorum. Sinir koydum hafta 3 kez çamaşır makinesi calistiriyorum.
sizler çamaşırları uzun programda mi yikiyorsuniz
Zeynep eşin polisti galibaSağlık personelinin maaşını öyle acayip yaptılar ki sağolsunlar sırf sgk primini düşük ödemek için. Maaş ayrı kalem, performans var, döner sermaye var bide yemek ücreti var. Ekstra nöbet ücretleri güzel zamlandı ama buralarda pek ekstra nöbet olmuyor. İstanbuldayken çok oluyordu ekstra mesaim. Son maaşta rahat 300tl kesinti vardı. Fazlası var azı yok
Canım benimki 10. Seneye gidiyor. 4300lerde galiba. sanırım 4500ü geçer ocakta. Yalnız birçok yerde verilen bir fark var istanbul dahil 300 500 arası gibi. O verilmiyor maalesef kocaelide.Zeynep eşin polisti galiba
Ne kadar maaslari polislerin sormasi ayip
Allah korusun hepsiniCanım benimki 10. Seneye gidiyor. 4300lerde galiba. sanırım 4500ü geçer ocakta. Yalnız birçok yerde verilen bir fark var istanbul dahil 300 500 arası gibi galiba. O verilmiyor maalesef kocaelide.
Amin canım seninkide askerdi di miAllah korusun hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?