- Konu Sahibi pure hazel
-
Bende muhtarliga veriyorumMuhtarlik iyi fikir
bu ay ek ders erken yatacak ins biraz daha birikim yaparizBen de hemen hdmen ayni ocak 15e kadar benimki yeter
ayy cok pahalıymış bilet nereye gideceksinbugün tek ucak bileti aldim 580 tl ye . onuda esim kendi kartindan aldirdi . yil basinda bir hafta izin aldim . kayinvalideme gidecegim . hem değişlik olur bize . gerçi geçen ay babannesi dedesi halasi geldiler iki hafta kaldılar ama geride iki amca bi hala daha var :)
Bende kullanmadığım seyleri dağıttım . çok fazla el işi çeyizim var satacak ortam bulursam satacagim zamanında yapılan gereksiz ısraflarbenim de evde cikartilacak malzeme cok .. ben araştıriyirum buluyorum oyle veririm . komsulara da sorarim . fazla ceyiz yapildi dagita dogita bitmedi . bir yandan çocuğun kıyafetleri var neyseki onları verecek yerlerim var . geçen bir battaniye verdim sifir komsuma . evi boşaltma durumum var kentsel dönüşüm ... yavaş yavas temizlik yapmak lazim
5+1 sinema sistemi .iki hazir yorgan bi yun yorgan verecegim .
fazla mutfak esyami yada takımı bozuk olanları da topladim yazlığa götürdüm orda lazim oluyor .
Evet. Altin bu seviyelerde iken alim yapmaliyiz. Ek ders bir tane de sinav gorevim var 133lukbu ay ek ders erken yatacak ins biraz daha birikim yapariz
Bende de bir sandik çeyız var hic kullanmadiklarimBende kullanmadığım seyleri dağıttım . çok fazla el işi çeyizim var satacak ortam bulursam satacagim zamanında yapılan gereksiz ısraflar
Aslinda ceyizciler var onlara götürüp satabiliriz. Biraz ucuz aliyorlarmis ama evde sandik lekesi olacagina işe yarasinBende kullanmadığım seyleri dağıttım . çok fazla el işi çeyizim var satacak ortam bulursam satacagim zamanında yapılan gereksiz ısraflar
aa öyle mi bir araştırayımAslinda ceyizciler var onlara götürüp satabiliriz. Biraz ucuz aliyorlarmis ama evde sandik lekesi olacagina işe yarasin
bu ay bendede var sınav görevi ıns yükselmeden güzel bir birikimle seneyi kapatirizEvet. Altin bu seviyelerde iken alim yapmaliyiz. Ek ders bir tane de sinav gorevim var 133luk
10 gün doldu artık bunalmaya başladım daGeleli bayagi oldu heralde
Biri olunca mecbur insan masraf yapiyor
Bnm kayinvalide gorumce 1 hafta geldi butun denge sasmisti ama ayda yilda 1 geliyorlar diye cok abartmistik
Evet yaptığımı bozabilirim diye korkuyorumBu ay birikim yapamicaksin bu gidisle
cok haklisin seninde kendine gore özel hayatın düzenin işlerin var. evlenince oğulları kıymete biniyor10 gün doldu artık bunalmaya başladım da
Az daha dayan bu kadar dayanmissin10 gün doldu artık bunalmaya başladım da
Ben o sinavlara hic basvurmadim bileİnsallah.
Sinav gorevleri de kurtarici oluyor
Bu hafta sonu çikmamis bana mtsk ve ady ogtmnlik gorevi sinavi
Aöfye başvuru yaptim bende
13-14 ocakta sinav
bildigin menemenlik yikayip robottan cekip kaynattim tuz attim sicakken kavanozlayip battaniyeye sardim.Kavanoz domates ve şişe şeftali sularını nasıl yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?