- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
Hemde mis gibi. Gönül rahatligiyla kullaniyorum. Hemde ekonomik. Kilosu olmus domatesin 7.Ben bu yıl iki şekilde yaptım. 5 kilo rona çekip kaynattım 25dk kadar kilo başınada 1 yk zeytinyağı ekledim sıcak şekilde kapakları kapatım ters çevirdim. 5 kilo kadarda soyup doğradım onuda aynı şekilde yaptım o daha iri oldu tani. Biraz kayınvalideö verdi onunkinde biberde var. Bunları herseye kullanıyorum ben kahvaltıya yemeğe çorbaya acayip pratik
Ne kadar iyi yapmisin. Sezon tam acilip ucuzlasaydi bizde kasayla alip derin dondurucuya atiyoruz..
Temizleyip tuzlayip mi attin
Ya zaten domates alınmaz artık ne tadı var nede sağlıklı. Bol havuçlu kırmıxı lahanalı turplu yapmalı salatayı, yemeklere de kavanozlardanHemde mis gibi. Gönül rahatligiyla kullaniyorum. Hemde ekonomik. Kilosu olmus domatesin 7.
Kesinlikle market tavuğu sagliksiz ve de lezzetsiz.arada bir aliyorum bendeBuarada bende uzun zaman oldu marketten tavuk almıyorum, eskidende içime sinmezdi ama çocuklardan sonra iyice dikkat ediyorum. Köy tavuğu alıyorum 3 haftada ayda 1 falan temizleyip poşetleyip buzluga atıyorum hazır oluyor. Balık atmak da çok mantıklı aslında biraz ucuzlasın deneyeceğim
Mangalda kanadı bende severimKesinlikle market tavuğu sagliksiz ve de lezzetsiz.arada bir aliyorum bende
Mangal yaparken tavuk kanat guzel oluyor
Bu aralar cok canimi skan durumlar oldu hic kendimde degilim
Surekli bir seyleri unutuyrm daha 26 yasindayim ama kendimi 50 yasinda gibi hissediyrm
Hayirli olsunBugün şoka gittim
çaydanlık gelmiş büyük boy ihtiyacım da vardı 33 liraya aldım
Gitti çeyrekler.2 tane çeyrek aldım hediyelik 525tl. Pazarda 35tl harcadım. Markette de 50tl gibi bişey. Öyle işte
Benim 5 çekmeceli difriz var. Ve büyük yardimcim. Yazdan hazirladiklari koyuyorumkızlar sizin ayrıca difriziniz mi var. balık vs koyacak yer oluyor. ben sebzeler ve kırmızı eti zor sigdiriyorum dondurucu bolumune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?