Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hemde mis gibi. Gönül rahatligiyla kullaniyorum. Hemde ekonomik. Kilosu olmus domatesin 7.

Ne kadar iyi yapmisin. Sezon tam acilip ucuzlasaydi bizde kasayla alip derin dondurucuya atiyoruz..
Temizleyip tuzlayip mi attin

tuzlamıyorum. temizleyip koyuyorum.
ucuz olduğunda çokça alıp, temizleyip buzluğa koyunca hazır yemek gibi çok iyi oluyor.
aslında ben ucuz pahalı bakmıyorum. geçen sene şubat tatilinde memleketten dönerken balık hiç çıkmamıştı, alamamıştık. sonra buraya dört saat mesafede deniz kenarında bir ilçe var. gittik hafta sonu otelde kaldık, gelirken de bir kaç kilo balığa 200 tl verip döndük. ondan bikaç ay önce kurbanda 250 tl lik koyun kesmiştik :) nerdeyse koyun fiyatına balık aldık, otele ödediğimiz de cabası.

Buarada bende uzun zaman oldu marketten tavuk almıyorum, eskidende içime sinmezdi ama çocuklardan sonra iyice dikkat ediyorum. Köy tavuğu alıyorum 3 haftada ayda 1 falan temizleyip poşetleyip buzluga atıyorum hazır oluyor. Balık atmak da çok mantıklı aslında biraz ucuzlasın deneyeceğim

Kesinlikle market tavuğu sagliksiz ve de lezzetsiz.arada bir aliyorum bende
Mangal yaparken tavuk kanat guzel oluyor

kızlar sizin ayrıca difriziniz mi var. balık vs koyacak yer oluyor. ben sebzeler ve kırmızı eti zor sigdiriyorum dondurucu bolumune
Benim 5 çekmeceli difriz var. Ve büyük yardimcim. Yazdan hazirladiklari koyuyorum
Ayrica et balik ta mecbur aliyoruz toplu ve siğmiyor
Etim iki paket anca kaldi
Balik hic yok
Biraz misir fasulye bezelye peynir tereyag filan vardi onlari da buzluga sıkıştırdim. Difrizi temizledim kapattim
Ama et ve balik mecbur alacagiz . Difrizi o zaman calistiririm tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…