Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benimde evde patates sogan meyve var
Cmrtsi pazara sadece yesillik salatalik ve çeri domates icin gidecegim
Bu arada tavuğu pisirdim köy tavugu mukemmel
Tavuk yemiyoruz bizler markettekiler ne öyle:63:
Yumurtayi da verdim oğlum . Yumurta da çok güzel

bugün yarim kilo hamsi aldım 10 tl verdim oğlum da bende seviyorum yetiyor ikimize
başka bir şey almadım. geçerken manav reyonuna göz attım inanılmaz pahalı her şey.
yarın ne pisirsem die dusunuyorum

bugün yarim kilo hamsi aldım 10 tl verdim oğlum da bende seviyorum yetiyor ikimize
başka bir şey almadım. geçerken manav reyonuna göz attım inanılmaz pahalı her şey.
yarın ne pisirsem die dusunuyorum
Bizde çokkk seviyoruz hamsiyi
Havalar sıcak gitti diyor balikcilar o yuzden balik az
Insallah bollasir da istedigimiz gibi aliriz
Çinekop ozledim

bulgur pilavı mercimek çorbası ve gozlenmis patlıcanla kırmızı biberi kavurdum yedik .. bi ekmek aldik o kadar

mercimeği düdüklede yaptım biraz dibi tuttu ama tadını değiştirmedi

Bende de bir sandik çeyız var hic kullanmadiklarim
ben cok hediye verdim azalttım bayağı evet kullanmiyoruz ama zamanında cok yapildi . saklamam gerekenlerde var rahmetli annemin hatirasi diye ... yine bi paket yaptım . arkadaşım annesi onlarin yöresel bi çöreği var ne zaman yapsa gönderiyor bana . bende bi lif dantelli havlu patik bide oyalı başörtüsü koydum .
ama hic gerek yok o kadar ceyize ordan alip ortaya koyuyoruz sadece

bulgur pilavı mercimek çorbası ve gozlenmis patlıcanla kırmızı biberi kavurdum yedik .. bi ekmek aldik o kadar

mercimeği düdüklede yaptım biraz dibi tuttu ama tadını değiştirmedi
Bende mercimek çorbası yaptim yarın için. biraz pilav ve fasulye var. turşu yoğurt falan eklerim yarın ıns rahatım yemek konusunda

Bu aralar cok canimi skan durumlar oldu hic kendimde degilim
Surekli bir seyleri unutuyrm daha 26 yasindayim ama kendimi 50 yasinda gibi hissediyrm

günaydınlar. dün 45 tl toplam harcama, çoğu da market harcaması zaten.
dünden önceki günün harcaması 15 tl

bugün buzluktan hamsi çıkartmayı düşünüyorum, mercimek çorbası da var. salatalık malzemeye ihtiyaç var, alırsam sadece ona para veririm.

günaydınlar. dün 45 tl toplam harcama, çoğu da market harcaması zaten.
dünden önceki günün harcaması 15 tl

bugün buzluktan hamsi çıkartmayı düşünüyorum, mercimek çorbası da var. salatalık malzemeye ihtiyaç var, alırsam sadece ona para veririm.
Bende balikciyi bi arayim bakalim fiyatlar nasil
Bugün damacana söylemem lazim 8 tl
Başka da harcam olmaz herhalde eger balik almazsam

bana iki ay önce kardeşim karadenizden bir kasa balık alıp yollamıştı. çinekop, hamsi, levrek, mezgit vardı. şimdi sadece iki poşet hamsi kaldı. birini bugün yaparım. diğerini de haftaya yaparım. şubat tatilinde memlekete gidicez zaten, dönüşte balık olursa kasayla alır gelirim. :) balıksız yaşayamam.

Kavanoz domates ve şişe şeftali sularını nasıl yapıyorsunuz ?
Ben bu yıl iki şekilde yaptım. 5 kilo rona çekip kaynattım 25dk kadar kilo başınada 1 yk zeytinyağı ekledim sıcak şekilde kapakları kapatım ters çevirdim. 5 kilo kadarda soyup doğradım onuda aynı şekilde yaptım o daha iri oldu tani. Biraz kayınvalideö verdi onunkinde biberde var. Bunları herseye kullanıyorum ben kahvaltıya yemeğe çorbaya acayip pratik

bana iki ay önce kardeşim karadenizden bir kasa balık alıp yollamıştı. çinekop, hamsi, levrek, mezgit vardı. şimdi sadece iki poşet hamsi kaldı. birini bugün yaparım. diğerini de haftaya yaparım. şubat tatilinde memlekete gidicez zaten, dönüşte balık olursa kasayla alır gelirim. :) balıksız yaşayamam.
Ne kadar iyi yapmisin. Sezon tam acilip ucuzlasaydi bizde kasayla alip derin dondurucuya atiyoruz..
Temizleyip tuzlayip mi attin

Back