Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün etrafi toparlayim dedim okul çikişi
Malum erzaklar geldi kilerde yer acilsin
Neyse kileri hallettik kocişle
Sonra hizimi alamadim yatak odasina
1 çuval bebek kiyafeti attim (burda verecek kimse yok kimseyi tanimiyoruz bebekli)
20 kadar ing test kitabi var onlari ayirdim çaliskan oğrencilere dagitacagim
1 buyük valiz kitap attim
Eşimiñ benim kiyafetlerimizi ayikladim kullanilmayanlar atildi
En üzuldugum gecelikler oldu . 4-5 takim attim valla zamaninda çok almiştimalmistik .fazlaliklardan kurtuldum
O arada tabi ev dagildi toparladim supurdüm sildim derken fenalik geldi
Biraz sahile gittik beraber salep içtik geldik

Bu tarz durumda ben de kimseyi tanımadığım için muhtarlığa bırakıyorum, onlar ihtiyaç sahiplerine iletiyor canım.bundan sonra atma bence, birinin eskisi, bir baskasinin yenisi olabiliyor.nasiplenecek birileri vardır mutlaka

Bugün bi yere çıkmadım. Yarın pazar var çıkmam lazım. Eve yağ, un dayandıramıyorum kaynana durmuyor :)) markettende alacaklarım var. Daha hediyelik 2 çeyrek alacağımda var. Bu ay battım ben. İçeri girmekten korkuyorum :) giderken tabi giderse :) kaynanaya harçlık vermek lazım, annemede verdim 300tl valla bu ayı çıkarır mıyım ki

Geleli bayagi oldu heralde
Biri olunca mecbur insan masraf yapiyor
Bnm kayinvalide gorumce 1 hafta geldi butun denge sasmisti ama ayda yilda 1 geliyorlar diye cok abartmistik

Bu ay birikim yapamicaksin bu gidisle

benim de evde cikartilacak malzeme cok .. ben araştıriyirum buluyorum oyle veririm . komsulara da sorarim . fazla ceyiz yapildi dagita dogita bitmedi . bir yandan çocuğun kıyafetleri var neyseki onları verecek yerlerim var . geçen bir battaniye verdim sifir komsuma . evi boşaltma durumum var kentsel dönüşüm ... yavaş yavas temizlik yapmak lazim

5+1 sinema sistemi .iki hazir yorgan bi yun yorgan verecegim .

fazla mutfak esyami yada takımı bozuk olanları da topladim yazlığa götürdüm orda lazim oluyor .

bugün tek ucak bileti aldim 580 tl ye . onuda esim kendi kartindan aldirdi . yil basinda bir hafta izin aldim . kayinvalideme gidecegim . hem değişlik olur bize . gerçi geçen ay babannesi dedesi halasi geldiler iki hafta kaldılar ama geride iki amca bi hala daha var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…