- Konu Sahibi pure hazel
-
Bu tarz durumda ben de kimseyi tanımadığım için muhtarlığa bırakıyorum, onlar ihtiyaç sahiplerine iletiyor canım.bundan sonra atma bence, birinin eskisi, bir baskasinin yenisi olabiliyor.nasiplenecek birileri vardır mutlakaBugün etrafi toparlayim dedim okul çikişi
Malum erzaklar geldi kilerde yer acilsin
Neyse kileri hallettik kocişle
Sonra hizimi alamadim yatak odasina
1 çuval bebek kiyafeti attim (burda verecek kimse yok kimseyi tanimiyoruz bebekli)
20 kadar ing test kitabi var onlari ayirdim çaliskan oğrencilere dagitacagim
1 buyük valiz kitap attim
Eşimiñ benim kiyafetlerimizi ayikladim kullanilmayanlar atildi
En üzuldugum gecelikler oldu . 4-5 takim attim vallazamaninda çok almiştim almistik .fazlaliklardan kurtuldum
O arada tabi ev dagildi toparladim supurdüm sildim derken fenalik geldi
Biraz sahile gittik beraber salep içtik geldik
Muhtarlik iyi fikirBu tarz durumda ben de kimseyi tanımadığım için muhtarlığa bırakıyorum, onlar ihtiyaç sahiplerine iletiyor canım.bundan sonra atma bence, birinin eskisi,digerinin yenisi olabiliyor.nasiplenecek birileri vardır mutlaka
Amacımız fikir alışverişi zatenMuhtarlik iyi fikir
Ben apartman görevlisine veriyorum ya da çöpçüler denk gelirse onlaraAmacımız fikir alışverişi zatenbelki başkalarına da fikir olur.
O da güzel fikir canım ama her semtte olmayabiliyor o sebeple muhtarlik daha kolay geliyor banaBen apartman görevlisine veriyorum ya da çöpçüler denk gelirse onlara
Belediyelerin kıyafet kumbarasina atıyorlar
Ben de hemen hdmen ayni ocak 15e kadar benimki yeterbu ayın başına kadar 230 tl ayırdım umarım yeter :)
Ohh mis afiyetle yiyin :)Benimde memleketten erzaklarim geldi
Yufka ekmekler eristeler köy yumurtasi köy tavuğu portakl limon mandalin kurabiye biraz sebze...
Tesekkur derimOhh mis afiyetle yiyin :)
Geleli bayagi oldu heraldeBugün bi yere çıkmadım. Yarın pazar var çıkmam lazım. Eve yağ, un dayandıramıyorum kaynana durmuyor :)) markettende alacaklarım var. Daha hediyelik 2 çeyrek alacağımda var. Bu ay battım ben. İçeri girmekten korkuyorum :) giderken tabi giderse :) kaynanaya harçlık vermek lazım, annemede verdim 300tl valla bu ayı çıkarır mıyım ki
Bu ay birikim yapamicaksin bu gidisleBugün bi yere çıkmadım. Yarın pazar var çıkmam lazım. Eve yağ, un dayandıramıyorum kaynana durmuyor :)) markettende alacaklarım var. Daha hediyelik 2 çeyrek alacağımda var. Bu ay battım ben. İçeri girmekten korkuyorum :) giderken tabi giderse :) kaynanaya harçlık vermek lazım, annemede verdim 300tl valla bu ayı çıkarır mıyım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?