- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
Biraz daha sabır o zaman canım eşin icinBilmiyorum soramıyorumda eşim alınır diye çekiniyorum sonuçta senede bir geliyorlar üzmek istemiyorum. Kv iyi de kp in her haraketi batıyor yaaa
Ohhh sefaniz olsunKociş nöbette.
Arkadaş geldi onunda eşi nöbetçi .eşlerin yanina uğradik bebışleri de goturdük
Sonra gittik bi manti yedik
Üstüne waffle
Üstüne kahve
Cocuklarda eğlendi bizde.
Şimdi de bizi eve birakti
Benim yarin dersim geç basliyor
Arkadasin sekizde dersi var
Yoksa gecelere akacaktik
ooo süper olmuşKociş nöbette.
Arkadaş geldi onunda eşi nöbetçi .eşlerin yanina uğradik bebışleri de goturdük
Sonra gittik bi manti yedik
Üstüne waffle
Üstüne kahve
Cocuklarda eğlendi bizde.
Şimdi de bizi eve birakti
Benim yarin dersim geç basliyor
Arkadasin sekizde dersi var
Yoksa gecelere akacaktik
dönem sonuna doğru işler artacak. bizimde bu hafta teftiş var habersiz sınıfa pat diye giriyor.Gelecek hafta buyuk sıkıntı
Yazililar ödevler sinavlar .. derken
Bugün biraz stres attik bizde
Müdür mü yapiyordönem sonuna doğru işler artacak. bizimde bu hafta teftiş var habersiz sınıfa pat diye giriyor.
Evet cnm aralık ayı malumMüdür mü yapiyor
İngilizce ögretmeniyimNe öğretmenisiniz kızlar? Küçükken tarih öğretmeni olmak isterdim kısmet sonradan vazgeçtik işte
ben yapıyorum :)Arkadaslar yazdan hazirladiğiniz domates konservelerinden domates corbasi yapilir mi
Tencereye domatesi döküp ısıtıyorum. Diğer tarafta tereyağını tavada eritip unun kokusu çıkana kadar kavuruyorum. Kekik, kırmızı biber gibi baharatları ekliyorum. Üzerine azıcık biber salçası ve sıcak su ile seyreltiyorum. Bu karışımı tencereye karıştırarak ilave ediyorum. Kıvamına göre biraz daha sıcak su ilave ediyorum. Çok pürüzsüz olsun istersen en son blenderdan geçirebilirsin. afiyet olsun:)Tarif alabilir miyim
Rica ederim, ikiz bakmak gercekten zor oyüzden herseyi bir düzene otırmak gerekiyor. Mücadele verdim ama alıştılar çok şükür herşeyi yiyorlar ama yemedikleri zamanda çok zorlamıyorum önemli olan yemek yeme davranışlarının doğru şekilde oturması oyuzden tv ile oyunla falan yedirmiyorum hiç neyi nekadar yediğini bilsinler istiyorum. Bu muhabbet Biraz konu dışı oldu arkadaşları kusura bakmayın artık:)Yok niye yanlis anlayayim evet tek cocuk cnm.bnm dogumdan sonra ilk gunler sutum hic gelmedi sonrada kizim emmek istemedi 6 ay boyunca sutumu sagarak ve mama takviyeli gittim.6 aydan snra kizda emmeyince hepten mamaya gectik.
Onceleri 2 haftada bir 900 gramlik mama yetiyordu ama buyudukce 1 haftada yetmemeye basladi. Kasik mamasi hazir meyve purelwri ne varsa deniyorum yok almiyor.hazir mamalara cok karsiydim ama yedirmem dedigim ne varsa yedirdim cunku yesinde ne yerse yesin moduna gectim. Bir tek mamasini adam akilli yiyor yine ayina gore zayif ama saglikli olsunda napalim.
Sen masallah 2 cocukla nasil yapiyosun valla bu surecte hep ikiz anneleri nasil yapiyor nasil yetisiyor diye dusunuyordum.
Verdigin bilgiler icinde sagol
Aynen bende zorlamiyorum surekli degisik seyler teklif ediyorum ama cogunu yemek istemiyor.hazir meyve purelerini hic sevmedi meyvelerden bir tek muz yiyor onuda kabizlik yapar diye gunde yarimdan fazla vermiyorum her gun mandalina yada portakal suyu skiyorum suluguna koyuyorum cok az iciyor.corbalardan mercimek corbasini biraz iciyor ama doyumluk degil oyle olunca mecbur mama agirlikli gidiyoruz.Rica ederim, ikiz bakmak gercekten zor oyüzden herseyi bir düzene otırmak gerekiyor. Mücadele verdim ama alıştılar çok şükür herşeyi yiyorlar ama yemedikleri zamanda çok zorlamıyorum önemli olan yemek yeme davranışlarının doğru şekilde oturması oyuzden tv ile oyunla falan yedirmiyorum hiç neyi nekadar yediğini bilsinler istiyorum. Bu muhabbet Biraz konu dışı oldu arkadaşları kusura bakmayın artık:)
Kavanoz domates ve şişe şeftali sularını nasıl yapıyorsunuz ?bende yapıyorum zaten cnm evde 22 küçük kavanoz domates
8 buyuk kavanoz domates
4 5sise şeftali nektari suyu
2 3kavanoz lahana tursusu
bikac kavanoz da ekmeğe sürmeye salcam var.
bittiği zaman isteyebilecegim nazim gecen 2 3 kişi var sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?