Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bilmiyorum soramıyorumda eşim alınır diye çekiniyorum sonuçta senede bir geliyorlar üzmek istemiyorum. Kv iyi de kp in her haraketi batıyor yaaa
Biraz daha sabır o zaman canım eşin icin
İlla gidecekler kendi evlerine
Bütün gün bir erkek evde ne yapar zaten hiç anlamam
Sen görmezden gel kp i takilma, ders çalışmam lazım diye odanda takıl

Ohhh sefaniz olsun

ooo süper olmuş

Ne öğretmenisiniz kızlar? Küçükken tarih öğretmeni olmak isterdim kısmet sonradan vazgeçtik işte

Gunaydin kizlar dun marketten ton baligi sehriye domates ekmek aldim 14.95 odedim
Onceki gunde kizima mama islak mendil bir de stok amacli sivi yag almistim onada 97 odemistik ama onu esimin kredi kartina cektirdik
Bugunde esim tavuk corbasi istedi eve gecerken marketten tavuk alabilirim

Tarif alabilir miyim
Tencereye domatesi döküp ısıtıyorum. Diğer tarafta tereyağını tavada eritip unun kokusu çıkana kadar kavuruyorum. Kekik, kırmızı biber gibi baharatları ekliyorum. Üzerine azıcık biber salçası ve sıcak su ile seyreltiyorum. Bu karışımı tencereye karıştırarak ilave ediyorum. Kıvamına göre biraz daha sıcak su ilave ediyorum. Çok pürüzsüz olsun istersen en son blenderdan geçirebilirsin. afiyet olsun:)

Rica ederim, ikiz bakmak gercekten zor oyüzden herseyi bir düzene otırmak gerekiyor. Mücadele verdim ama alıştılar çok şükür herşeyi yiyorlar ama yemedikleri zamanda çok zorlamıyorum önemli olan yemek yeme davranışlarının doğru şekilde oturması oyuzden tv ile oyunla falan yedirmiyorum hiç neyi nekadar yediğini bilsinler istiyorum. Bu muhabbet Biraz konu dışı oldu arkadaşları kusura bakmayın artık:)

Aynen bende zorlamiyorum surekli degisik seyler teklif ediyorum ama cogunu yemek istemiyor.hazir meyve purelerini hic sevmedi meyvelerden bir tek muz yiyor onuda kabizlik yapar diye gunde yarimdan fazla vermiyorum her gun mandalina yada portakal suyu skiyorum suluguna koyuyorum cok az iciyor.corbalardan mercimek corbasini biraz iciyor ama doyumluk degil oyle olunca mecbur mama agirlikli gidiyoruz.

bugün harcama yapmam diyordum ama olmadı planlar değişti
arkadaşıma yemek sözüm vardı onu ısmarladım
yemek çay vs 53 tl ödedim umarım başka harcama yapmam

Kavanoz domates ve şişe şeftali sularını nasıl yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…