Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar selam, hepinize gecmis olsun, bizde de herkes hasta oldu, butun tatil evde oturduk, her gun birbirinin aynisi gecti, bir tek alisveris icin disari ciktik. Tam iyilesmeden kimseyi de davet etmek istemedik.
Tam disari cikacaktik araba calismadi, aku bitmis, sag olsun ust kattin kablosu vardi, onlarin arabadan aktarma yaptik calistirdik, sonra esim gitti akuyu degistirdi, 180$ tutmus. Allahtan daha buyuk bir sorun olmadi, araba degistirmek zorunda kalsak yapamayiz, hic birikim yok. Her ay koseye bir miktar koymamiz gerek artik.
Dogalgaz geldi,196$. Annemlere cocuklara yeni yil hediyesi 120$. Telefonumu degistirdim, operatorun ucretsiz verdigi modele gectim, sadece vergisini odedim ve sarj kablosu aldim 60$.
Bugun de toplu alisverise gidecegiz, telefonuma cuzdan gibi olan kilif ve cocuklara vitamin falan siparis etmem gerek.

Selam arkadaşlarım.
Yeni yılınız kutlu olsun. Hepimize sağlık huzur mutluluk getirsin.
Bir süre giremedim.
Beni merak etmişsniz. Sağolun iyiyim ben.
Ailemin sağlık sorunları oldu. Annem kolundan ameliyat oldu. Şimdi şükür iyi. Oraya sürekli gidiyorum. Abim de yeni corona oldu. Oda ilk gün çok kötüydü şimdi daha iyi şükür.

Zeynepcim size de çok geçmiş olsun.
Mutlu arkadaşım sana da geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatmışsnzdr.
Uzaktayız canım tekrar gelmene çok sevindim.
Öbür arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdr.

Merhaba kizlar herkese mutlu huzurlu sağlıklı yillar diliyorum.
Bu yil hedefler koydum kendime maddo manevi. Umarim başarılı olabilirim.
Artik maddi olarak daha dikkat etmem gerekecek. Aklimda çünkü yatirimlik 3+1 ev almak var. Bi iki sene sonra tabiki. Ama ufak ufak ne atarsam kenara birikecek inşallah. Bunu kizim icin yapmaliyim.
Elimizdekilerin kiymetini bilip heves icin bi seyler alma devri bitiyor zannimca. Allah herkesin yardımcısı olsun bu devirde.

Günaydınlar
Sınav haftamız başladı. Yaklaşık 2 hafta sürecek.
Okullarda covid yaygınlaştı. Süreci sıkıntısız atlatmak dileğiyle..

Tüm memurlar gibi bende zam oranının netleşmesini bekliyorum. Araç bakımlarına elektrige,doğalgaza vs zam geldi yeni yilla birlikte onumu gorwmedigim icin birikim hedefi de belirleyemedim.
H3defleri belirleyen arkadaşlar yazarsa listeye eklerim

Selam kızlar tüm hastalara geçmiş olsun. Bizim de okulda ve cevrede iyice artti vakalar. Sadece corona da degil influenza grip ve daha bir cok virus korlutuyor beni. Aylar once ayarladigim termal oteli iptal etmek zorunda kaldim. Cocuklar da ben de griptik gecen hafta yine. Allah beterinden saklasin a hastaliktan bunaldim.biraz.
pure hazel ben de henuz hedef koyamadim. Bu ay masrafimiz cok. Subat bi gelsin bakicam duruma gore. Esim cocuklara ve kendine 500 er lira bes yaptirdi subatta baslamak uzere. Esimi kendi icin yaptirdigi baya karli olacak bize,sirketinin verdigi bir ek katki var. Cocuklarinki de biriksin az az. Altin fonu olarak biriksin dedik. Bakalim aksam ek zam da belli olur.Öğretmenlere ek bir zam verilmesi gerektigini dusunuyorum. Yani maaslari bizim.neredeyse iki kati olan baska.meslek gruplari ile ayni zammi yapmamalari lazim.

Gecmis olsun sevgi

Selam arkadaşlar
Ben tekrar anne oluyorum .
bugün test yaptım. Bir kaç gündür midem bulanıyordu. Hiç beklemiyordum.
Tuhaf bir his içerisindeyim.
Oğlumun kardeşi hep olsun istiyordum.
Ama şimdi korkuyorum nedense. Üzülmedim ama çok sevinemiyorum da.
Hergün zam haberleri ile uyanıyoruz.

Hayırlı olsun canım artık yola çıkmış minik size düşen ona güzel bir gelecek hazırlamaya çalışmak. Zamların biteceği yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…