- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.601
Gecmis olsun. Malesef cok.can sıkıcı haklisin. Kimseye guvenilmez bu devirde ,insanlar.ne garip. Nasil rahat ediyor vicdanlari. Neyse olacagi varmis de rahatlamaya calis. Insaallah cok.masrafli olmaz sizin icinMerhaba kızlar
Bugün sabah bir araba sol aynamı kopardı adam hatasını kabul etti masrafı ödeyeceğini söyledi ama şimdi yan çiziyor.
Bize 2.000 kadar masraf göründü
Mecbur yapacak diyorlar ama bende diyorum ki yapacak olsalardı şimdiye kaç defa reklamını yapmışlardı.Zam oranimiz icin beklentideyim ve meraktayim. Bakalim ne olacak. Ekstra seyyanen zam verecekleri haberleri var ama dogru mu bilmiyorum
Eşim görevde ben bekar takılıyorumSelam kızlar nerelerdesiniz, nasılsınız? Herkes yoğun sanırım.
Havalar çok soğudu, yine de her gun yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum, hem spor hem de ruh halime iyi geliyor.
Dün kori soslu tavuk ve bulgur pilavı yaptım bugün de yeter.
Yarın Christmas tatili başlıyor, 3 ocak a kadar. Birkaç market gezip kuru gıda stogunu yenilemeyi düşünüyorum. Yazdan kalan pirinç, bulgur kurtlanmis atmak zorunda kaldım.
Kutuphane cok iyi oluyor, ben de cumartesileri goturuyorum cocuklari, bazen kukla gosterisi falan da oluyor. Ilkokulda hatirliyorum kutuphane kolu falan olurdu ama bizde kutuphane kulturu nedense oturmamis, burada cok kisi gidiyor duzenli olarak.Merhabalar
Pazar günü alışveriş merkezine gittik, yılbaşı indirimleri baya iyi oluyor, eşim mont, atki, sapka falan aldı. Ben de bot aldım. Yemek falan $250 harcadık. $40 hediye ceki verdiler bu haftasonu tekrar gideceğiz.
Kızımla kutuphaneye gitmeye başladık, cocuk bolumunde oyuncaklar falan var kızım oynuyor, hem masal saatleri oluyor onlara katiliyoruz hem de kitap alıyoruz. kizima da kendime de kitapları odunc alacağım artik onun icin para harcamayacagim. Hem de evde cok esya birikmesin.
Gecmis olsun, ne kotu insanlar var ya, boyleleri akillilik yaptim saniyor ama bilmiyor ki ondan bir sekilde daha fazlasiyla cikacak.Merhaba kızlar
Bugün sabah bir araba sol aynamı kopardı adam hatasını kabul etti masrafı ödeyeceğini söyledi ama şimdi yan çiziyor.
Bize 2.000 kadar masraf göründü
Sagol pure, iyi dinlenmeler sana da.Geçmiş olsun zeynep.
Herkese günaydın.
Yorucu bir iş günü beni bekler. Sonrasinda Iki gün tatilin tadını çıkarmak istiyorum. Esim de gelir
Pure senin çocuklara kim bakıyor şimdi, oglun okula başladı mı?Eşim görevde ben bekar takılıyorum
Aldım elime sıcak çikolatamı quiz okuyorum.
Gecmis olsun Zeynep, hepsi cabucak iyileşsin inşallah...Selamlar, hastaydim gelemedim, ben iyi oldum gibi simdi de babam ve kiz hastalandi. Testim negatifti, cabuk da toparladim gibi.
Benim market harcamam 125, esimki 65, Amazon siparisi 40.
Tatile girdik, evde vakit nasil gececek bilmiyorum, 1000 lik puzzle da bitirdik.
Pazartesi 3. dozu olacagiz, ben kesin 1 gun yatarim.
Bu gidişle ben anca dışarıdan hamburger söylerimYılbaşı planlarınız ne kızlar.menuler hazır mi